» » » » » Στοίχημα Σουηδία: Πολλά τα αμυντικά προβλήματα


Στοίχημα Σουηδία: Πολλά τα αμυντικά προβλήματα
20:00 ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ – ΜΙΑΛΜΠΙ

Προϊστορία (από 2002): 6-3-4
Πέρυσι: ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ–ΜΙΑΛΜΠΙ 2-0

ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ: Τα ευχάριστα νέα για την έξοδο στο Γιουρόπα μέσω του Fair Play, δεν βοήθησαν την Μπρόμα στο τελευταίο εντός κόντρα στη Χέλσινμποργκ, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1. Επηρεάστηκε από την αποβολή του Ούνε-Λάρσον στο 43’, δείχνοντας καλή εικόνα ως τότε, δεχόμενη το γκολ στο 65’. Τρίτη ήττα στα 4 τελευταία και βρέθηκε στη θέση των μπαράζ, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς ως τώρα. Μόλις σε ένα φετινό παιχνίδι της έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Κέρδισε και στις 4 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Μιάλμπι. Εκτός ο αριστερός μπακ Γιόνσον, κεντρικός μέσος Τρονέτ (4 συμμ.), ο δεξιός μέσος Εζκάν, ο εξτρέμ Έρικσον και ο επιθετικός Κουάκου (2 συμμ.). Τιμωρημένος ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ούνε-Λάρσον (8 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 1-2-2
Γκολ: 7-6
Τελευταία 5: 1-1-3


ΜΙΑΛΜΠΙ: Προηγήθηκε μόλις στο 7’ με το μονοκόμματο του Μπλόμκβιστ, αλλά ο ίδιος παίχτης ήταν αυτός που την πλήγωσε στο τέλος, κάνοντας το πέναλτι στο 81’, με τον οποίο τελικά ηττήθηκε στη Στοκχόλμη από την ΑΙΚ με 1-2. Είχε ισοφαριστεί στο 32’, στην επανάληψη φαινόταν ότι δε θα αργήσει να δεχτεί και δεύτερο. Αυτή ήταν η 4η ήττα στα 5 τελευταία, 6η για φέτος και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με Μπρομαποϊκάρνα, Χάλμσταντ. Γκολ-γκολ τα 6 τελευταία, over τα 5 πιο πρόσφατα. Εκτός έδρας έχει καταφέρει να πάρει μόνο ένα βαθμό σε 5 εξόδους. Συνολικά, έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (19), έχοντας δεχτεί γκολ και στις 9 αγωνιστικές ως τώρα. Under και no goal οι 4 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Μπρομαποϊκάρνα. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Γκριλ (4 συμμ.), Ιβανόφσκι (4 συμμ.).

Εκτός: 0-1-4
Γκολ: 4-10
Τελευταία 5: 1-0-4

Πρόταση στοίχημα: Δύο από τις χειρότερες φετινές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα και για τις δύο, πιθανότατα να το εκμεταλλευτούν αμφότερες. Γκολ-γκολ στο 1.73 (Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση