» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: «Τελικοί» σε πρωταθλήματα και κύπελλα


Προγνωστικά στοιχήματος: «Τελικοί» σε πρωταθλήματα και κύπελλα
Ρίζεσπορ - Ελαζίγκσπορ: Από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες προέρχεται η Ρίζεσπορ. Η Ελαζίγκσπορ διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 59 γκολ παθητικό.

Γιάρο - Τούρκου: H Γιάρο κέρδισε τα δύο πιο πρόσφατα εντός έδρας της παιχνίδια. Μόλις τέσσερα τέρματα σκόραρε σε εφτά αγωνιστικές η Τούρκου.

Σεϊναγιόεν - Μάριεχαμν: Ένα γκολ πέτυχε και κράτησε ανέπαφη την εστία της στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της η Σεϊναγιόεν. Έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα η Μάριεχαμν.



Ίντερ Τούρκου - Βάασα: Από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες προέρχεται η Ίντερ Τούρκου. Με πέντε γκολ παθητικό η Βάασα διαθέτει μέχρι στιγμής την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

Λάχτι - Ροβανιέμι: Under τα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια της Λάχτι. Τρεις ήττες στην πρόσφατη τετράδα αγώνων η Ροβανιέμι.

Μπούρσασπορ - Γκαζιάντεπσπορ: Μόλις μια νίκη στις έξι τελευταίες της αναμετρήσεις η Μπούρσασπορ. Αλλά και η Γκαζιάντεπσπορ έχει απολογισμό 0-2-6 στα οχτώ πιο πρόσφατα.

Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ: Παντελώς αδιάφορη πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού δεν κέρδισε τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Χωρίς κίνητρο ολοκληρώνει το πρωτάθλημα και η Εσπανιόλ.


Άρσεναλ - Χαλ: Τελικός κυπέλλου Αγγλίας. Η Άρσεναλ προέρχεται από πέντε σερί νίκες και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αντιθέτως η Χαλ αγνοεί τη νίκη σε αυτό το διάστημα.


Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης: Τεράστιο ντέρμπι, που θα κρίνει τον τίτλο. Μάλιστα οι δύο ομάδες δεν κερδίζουν εδώ και δύο αγωνιστικές, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως για την Ατλέτικο ακολουθεί και ο μεγάλος τελικός Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Γαλατάσαραϊ - Ερσίγεσπορ: Τρεις σερί νίκες για την Γαλατάσαραϊ, που θέλει να τερματίσει δεύτερη. 2-1-0 μετράει σε αυτό το διάστημα η Ερσίγεσπορ.

Μπεσίκτας - Γκεντσλερμπιρλίγκι: Μόλις μια ήττα μπροστά στο κοινό της η Μπεσίκτας (10-5-1). Δύο σερί ήττες η Γκεντσλερμπιρλίγκι, που περιμένει πως και πως την λήξη του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να πάρει την δεύτερη θέση των πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος 2-3-0 και τερματίζει πρώτος.


Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς νίκη ακόμη στην διαδικασία των πλέι οφ ο Ατρόμητος (2-3-0). Αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης εκτός έδρας αντιμετωπίζει προβλήματα.


Οστάνδη - Κόρτραϊκ: Αήττητη συνεχίζει στην διαδικασία των πλέι οφ η Οστάνδη (4-3-0). Η Κόρτραϊκ προέρχεται από πέντε κολλητά over.


Ντόρτμουντ - Μπάγερν: Τελικός κυπέλλου. Σε καλή φόρμα αμφότερες, ειδικά η Ντόρτμουντ, η οποία μετράει 7-1-0 στα οχτώ τελευταία.

Ουντινέζε - Σαμπντόρια: Εφτά γκολ σκόραρε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Ουντινέζε. 1-0-5 μετράει στα έξι πιο πρόσφατα η αδιάφορη εδώ και καιρό Σαμπντόρια.


Μπαστιά - Ναντ: Πάντα δυνατή στην Κορσική η Μπαστιά (10-4-4). Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ναντ.


Μονακό - Μπορντό: Goal/goal τα τρία τελευταία ματς της Μονακό. Αρκετά γκολ έχουν και τα πρόσφατα ματς της Μπορντό.


Παρί Σεν Ζερμέν - Μονπελιέ: Πρωταθλήτρια και μαθηματικά είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Τις 18 ισοπαλίες έχει φτάσει η Μονπελιέ (8-18-11).


Ρεμς - Ρεν: Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Ρεμς. Δεν χάνει εδώ και τέσσερις σερί εξόδους της η Ρεν.


Λοριάν - Λιλ: Δύο διαδοχικές νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ μετράει η Λοριάν. Η Λιλ θέλει νίκη για να μην χάσει την τρίτη θέση.


Σοσό - Εβιάν: Άξια σεβασμού η Σοσό, που μετράει 4-3-0 στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές και με νίκη κόντρα στην Εβιάν παραμένει στην μεγάλη κατηγορία.


Τουλούζ - Βαλενσιέν: Η Τουλούζ αγνοεί τη νίκη εδώ και οχτώ ματς. Υποβιβασμένη εδώ και μερικές εβδομάδες η Βαλενσιέν.


Νις - Λιόν: Τέσσερις ήττες στην τελευταία πεντάδα αγώνων μετράει η Νις. Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Λιόν και καταδιώκεται από την Μαρσέιγ.


Σεντ Ετιέν - Αζαξιό: Ακόμη και για την τρίτη θέση ελπίζει η Σεντ Ετιέν. Έχει πέσει η Αζαξιό, όμως παλεύει όλα της τα παιχνίδια.


Μαρσέιγ - Γκινγκάμπ: Με νίκη η Μαρσέιγ και στραβοπάτημα της Λιόν βγαίνει στο Europa League. Χωρίς κίνητρο είναι εξάλλου η Γκινγκάμπ. Οι γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.

Βαλένθια - Θέλτα: Τέσσερα ματς χωρίς νίκη η Βαλένθια. Αντιθέτως η Θέλτα είναι σε εκπληκτική κατάσταση και μετρά τέσσερα διαδοχικά τρίποντα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση