» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Για το γόητρο και μόνο


Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Για το γόητρο και μόνο
22.00 ΜΑΛΑΓΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ

Προϊστορία: 6-0-4
Πέρυσι: ΜΑΛΑΓΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ 3-1


ΜΑΛΑΓΑ: Αγωνίστηκε σαν να είναι σε τελικό και πήρε δίκαια το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ήταν άκρως επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και άνοιξε το σκορ με τον Σάμου στο 66'. Ωστόσο δέχτηκε μεγάλη πίεση στην συνέχεια από τους «ροχιμπλάνκος» και την ισοφάριση στο 74'. Οι Ανδαλουσιάνοι είναι εξασφαλισμένοι στην κατηγορία και προσπαθούν τις τελευταίες αγωνιστικές να βελτιώσουν όσο γίνεται την βαθμολογική τους εικόνα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ανχελέρι (26 συμ.). Τραυματίες οι επίσης αμυντικοί Χεσούς Γκάμες (28 συμ.), Σέρτζιο Σάντσες (27 συμ.), Φλάβιο (16 συμ.), αλλά και ο μέσος Τισόνε (26 συμ./1 γκολ).


Εντός: 7-2-9
Γκολ: 38-46

Τελευταία 5: 1-1-3



ΛΕΒΑΝΤΕ: Κερδίζοντας πριν 10 ημέρες την Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν είχε να φοβηθεί τίποτα από την φετινή Βαλένθια στο τοπικό ντέρμπι. Με το ίδιο σκορ (2-0) επικράτησε και των «νυχτερίδων», σκοράροντας με Άνχελ (71') και Ίβανσιτς (81'). Η έλλειψη άγχους απελευθέρωσε για τα καλά τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Λεβάντε, η οποία έχει φόρμα 2-2-0 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Ποινή τιμωρίας εκτίει ο έμπειρος αμυντικός Πέδρο Λόπες (32 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 5-6-7
Γκολ: 35-42
Τελευταία 5: 2-2-1


Προγνωστικά στοίχημα: Σε καλή κατάσταση αμφότερες και χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό άγχος. Ανοιχτό ματς αναμένεται με αρκετές φάσεις και γκολ. Το over 2,5 πληρώνει 2,00 στην Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση