» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Ο χαμένος χάνεται στην Ισπανία


Προγνωστικά στοιχήματος: Ο χαμένος χάνεται στην Ισπανία
Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ: Goal/goal τα 4/5 τελευταία ματς της Σοσιεδάδ. Ανέπαφη κράτησε πάντως την εστία της στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Βιγιαρεάλ.


Τζένοα - Ρόμα: Τέσσερα γκολ από την Σασσουόλο δέχτηκε στο τελευταίο της ματς η Τζένοα. Η Ρόμα από την άλλη πλευρά προέρχεται για πρώτη φορά φέτος από δύο σερί ήττες.



Γιουβέντους - Κάλιαρι: Το απόλυτο έχει μπροστά στο κοινό της η Γιουβέντους (18-0-0). Παντελώς αδιάφορη η Κάλιαρι.


Κοπεγχάγη - Οντένσε: Ισόπαλες έληξαν οι δύο τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της Κοπεγχάγης. Χωρίς στόχο εδώ και αρκετές εβδομάδες η Οντένσε.

Σοντερίσκε - Μίντιλαντ: 3-1-1 η φόρμα της Σοντερίσκε στα πέντε πιο πρόσφατα. Over και goal/goal τα τρία τελευταία της Μίντιλαντ.

Άαλμποργκ - Άαρχους: Πρωταθλήτρια ότι και να γίνει σήμερα τελευταία αγωνιστική η Άαλμποργκ. Τις 10 διαδοχικές ήττες έφτασε η τραγική και ουραγός πλέον Άαρχους.

Ράντερς - Βέστσελαντ: Τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία έχει η Ράντερς (8-14-10). Μία λιγότερη έχει η Βέστσελαντ (8-13-11).


Νόρντζελαντ - Μπρόντμπι: Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Νόρντζελαντ. Έξι διαδοχικά goal/goal για την Μπρόντμπι, όπου παρέμεινε και αήττητη.


Έσμπιεργκ - Βίμποργκ: Τρία κολλητά τρίποντα για την φορμαρισμένη Έσμπιεργκ. Σε αυτό το διάστημα μέτρησε μόνο ήττες η Βίμποργκ.


Χέλσινγκμποργκ - Έλφσμποργκ: Μέτριο το ξεκίνημα της Χέλσινγκμποργκ στο πρωτάθλημα (3-1-5). Αντιθέτως η Έλφσμποργκ είναι μια ανάσα από την κορυφή (6-2-1).





Βαγιεκάνο - Χετάφε: Με 78 γκολ παθητικό, η Βαγιεκάνο διαθέτει την χειρότερη άμυνα της Πριμέρα. «Ξύπνησε» στο κατάλληλο σημείο η Χετάφε (2-2-0).


Αλμερία - Μπιλμπάο: Τρία σερί τρίποντα για την φορμαρισμένη Αλμερία. Τέταρτη στην βαθμολογία και με διαφορά η Μπιλμπάο.

Βαγιαδολίδ - Γρανάδα: Μόνο νίκη θέλει για να ελπίζει η Βαγιαδολίδ. Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο η Γρανάδα. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.

Οσασούνα - Μπέτις: Τελικός για την Οσασούνα, που πρέπει να κερδίσει και να περιμένει. Ουραγός, αλλά χωρίς άγχος η Μπέτις.

Αντάλιασπορ - Τραμπζονσπόρ: Στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας θα αγωνίζεται του χρόνου η Αντάλιασπορ. Δεν κερδίζει εδώ και δύο αγωνιστικές η Τραμπζονσπόρ.

Καραμπούκσπορ - Σίβασπορ: Έξι γκολ δέχτηκε στα δύο τελευταία της ματς η Καραμπούκσπορ. 4-1-0 στα πέντε πιο πρόσφατα για την εξαιρετική φέτος Σίβασπορ.

Ακισάρσπορ - Κασίμπασα: Over εμφανίζει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Ακισάρσπορ. Αρκετές ισοπαλίες έχει εκτός έδρας η Κασίμπασα (5-8-3).


Κατάνια - Αταλάντα: Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Κατάνια, όμως δεν απέφυγε το μοιραίο. Από σπουδαία νίκη επί της Μίλαν προέρχεται η Αταλάντα.


Λάτσιο - Μπολόνια: Over έληξαν τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Λάτσιο. Υποβιβάστηκε η Μπολόνια, μετά την κακή πορεία στον δεύτερο γύρο.


Πάρμα - Λιβόρνο: Έξι διαδοχικά under μετράει η Πάρμα. Ουραγός και υποβιβασμένη η Λιβόρνο.

Κιέβο - Ίντερ: Έχασε τα τρία πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της η Κιέβο. Πέμπτη θα τερματίσει ότι και να γίνει η Ίντερ.


Μίλαν - Σασσουόλο: Ένα θαύμα κυνηγά όπως έγιναν τα πράγματα η Μίλαν. Σώθηκε η Σασσουόλο μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.





Φιορεντίνα - Τορίνο: Αδιάφορη η Φιορεντίνα και στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Με νίκη η Τορίνο βγαίνει έκτη ότι και να γίνει.


Νάπολι - Βερόνα: 3-2-0 στα πέντε τελευταία η Νάπολι. Από πέντε διαδοχικά over προέρχεται η Βερόνα.


Σεβίλλη - Έλτσε: Δεν κέρδισε εδώ και τρεις αγωνιστικές η Σεβίλλη. Παρέμεινε στην μεγάλη κατηγορία η Έλτσε και μάλιστα μία αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση