» » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Super League: Στο Ch.L. ο Παναθηναϊκός, μάχη για τις άλλες θέσεις


Προβλέψεις στοιχήματος Super League: Στο Ch.L. ο Παναθηναϊκός, μάχη για τις άλλες θέσεις
Μοναδικό ενδιαφέρον σήμερα η τελική κατάταξη για τους τρεις που θα πάρουν τα εισιτήρια για το Γιουρόπα. Οι υποχρεώσεις στην Ευρώπη ξεκινούν: 17/07 και 24/07 για τον 4ο (2ος προκριματικός), 31/07 και 07/07 για τον 3ο (3ος προκριματικός), 21/08 και 28/08 για τον 2ο (πλέι-οφ/4ος προκριματικός).

20:30 ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προϊστορία (από 1994): 15-6-29
Α’ γύρος: ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-0
B’ γύρος: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2-1
Πλέι-οφ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1-1

ΠΑΟΚ: Έβγαλε κούραση και έλλειψη φρεσκάδας στην Τρίπολη και συνέχισε τις κακές εκτός έδρας επιδόσεις του εκτός έδρας, χάνοντας με 0-1 από τον Αστέρα. Δέχθηκε γκολ σε δύσκολο σημείο (44’), σε μία από τις λιγοστές ευκαιρίες των γηπεδούχων, στην επανάληψη ο Γεωργιάδης θέλησε να ρισκάρει ρίχνοντας στον αγώνα τους Σαλπιγγίδη, Λίνο, Κουλούρη, αλλά εκτός από δύο περιπτώσεις δε μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στην ισοφάριση, ενώ ήδη από το 80’ έδειξε να το παρατάει.
Έμεινε έτσι στους 7 βαθμούς, τον έπιασε ο Αστέρας και τον άφησε τρίτο. Πλέον θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τον Αστέρα για να είναι ανέβει δεύτερος και να ξεκινήσει τα προκριματικά, με ίδιο η χειρότερο αποτέλεσμα τερματίζει τρίτος. Το ίδιο ισχύει και αν χάσουν και οι δύο ομάδες. 2-3 γκολ είχαν τα 7 από τα 8 τελευταία κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Τιμωρημένος ο επιθετικός Αθανασιάδης (29 συμμ./10 γκ./5 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Βίτορ (24 συμμ./4 γκ.), αριστερός μπακ Σπυρόπουλος (12 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Μαντούρο (9 συμμ./2 γκ.), ο μεσοεπιθετικός Λούκας (32 συμμ./9 γκ./8 ασίστ), ο Νίνης (12 συμμ./1 ασίστ), ο εξτρέμ Ολίσε (12 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Χούσεν (10 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 2-2-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πολύ ανώτερος από τον Ατρόμητο από το πρώτο λεπτό στη άδεια Λεωφόρο, είχε δοκάρι με τον Κλωναρίδη, ο οποίος του έδωσε το προβάδισμα στο 33’ με πλάγιο πλασέ, μετά από απόκρουση σε σουτ του Καρέλη, ενώ είχε ακόμα δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Ζέκα, Καρέλη πριν την ανάπαυλα. Η απόδοσή του έπεσε στην επανάληψη, δεν κυνήγησε τρίτο γκολ παρά την είσοδο του Μπεργκ, με εξαίρεση κάποιες εκλάμψεις και τελικά το πλήρωσε στο 86’, γλιτώνοντας από το δοκάρι σε διπλή φάση λίγο πριν. Μικρό το κακό φυσικά για τους πράσινους, αφού ο βαθμός ήταν αρκετός για να του εξασφαλίσει την πρώτη θέση των πλέι-οφ και να του δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League την επόμενη σεζόν. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η φετινή χρονιά, αφού στην αρχή της σεζόν λίγοι θα περίμεναν να σημειώσει δύο τόσο μεγάλες επιτυχίες. Η απόδοσή του όμως, ειδικά στο δεύτερο μισό, το δικαιολογεί απολύτως. Εκτός ο εξτρέμ Μπαϊράμι (8 συμμ.).

Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 2-3-0

Προβλέψεις στοιχήματος: Ο Παναθηναϊκός είναι παντελώς αδιάφορος και πιθανότατα να τον δούμε πάλι με αλλαγές. Ο ΠΑΟΚ δε θέλει να μπλέξει με ευρωπαϊκά παιχνίδια από τον Ιούλιο και για να το αποφύγει πρέπει να πάρει σίγουρα τη νίκη. Και πάλι όμως, είναι πολύ χαμηλός ο άσος (1.72 Stoiximan). Σαφώς καλύτερο –και ίσως πιο πιθανό- το γκολ-γκολ στο 2.15 (Stoiximan).




20:30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προϊστορία (από 2007): 3-8-7
Α’ γύρος: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2
Β’ γύρος: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1
Πλέι-οφ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κακός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 33’ και που θα μπορούσε να χάνει με μεγαλύτερο σκορ. Ξεκίνησε καλύτερα στην επανάληψη, χάνοντας μοναδική ευκαιρία με τον Ναπολεόνι στην αρχή, ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, ενώ στο τέλος έφτασε πολύ κοντά στο να κλέψει το βαθμό, έχοντας δοκάρι με τον Καραμάνο σε διπλή φάση στο 83’. Τελικά ο Ναπολεόνι ισοφάρισε στο 86’ και έτσι διατήρησε τις ελπίδες του ώστε να μην τερματίσει στην τελευταία θέση των πλέι-οφ. Παρέμεινε παράλληλα αήττητος για 4η αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό για φέτος. Για να αποφύγει την τελευταία θέση, θέλει μόνο νίκη σήμερα, με καλύτερο σκορ από τον πρώτο αγώνα με την Τρίπολη στα πλέι-οφ (ήττα με 0-1). Έχει κερδίσει μόλις μία φορά στις 8 τελευταίες που φιλοξένησε τον Αστέρα (1-4-3), φέτος στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αυτή ήταν και πρώτη φορά που σκόραρε εις βάρος του Αστέρα εντός έδρας. Είναι η μοναδική ομάδα στα πλέι-οφ, που ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη (0-2-3). Τα 4 από τα 5 παιχνίδια του είχαν 2-3 γκολ. Χωρίς απουσίες, αφού επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης.

Εντός: 0-1-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 1-1-3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη, χάρη στο γκολ του Καράσκο στο 44’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια σχετική υπεροχή, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις λίγες ευκαιρίες τους, σε αντίθεση με τον Αστέρα, που πήρε προβάδισμα με ωραία κεφαλιά του Καράσκο, ύστερα από ασίστ του Ντε Μπλάσις. Έμεινε έτσι αήττητος στα πλέι-οφ από τον ΠΑΟΚ (πήρε 1-1 στην Τούμπα), πιάνοντας στους 7 βαθμούς τους Θεσσαλονικείς και έχει την ευκαιρία σήμερα να τερματίσει δεύτερος, αρκεί να φέρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ. Ευνοείται ακόμα και σε τριπλή ισοβαθμία, αλλά θα εξαρτηθεί η τελική κατάταξη από το σκορ με το οποίο θα χάσει. Τα 4 από τα 5 παιχνίδια του στα πλέι-οφ ήταν under, 3 από αυτά no goal. Τιμωρημένος ο επιθετικός Χουάνμα (26 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση: Δεν βγάζει πουθενά το ζευγάρι όσον αφορά κάποια πρόβλεψη. Ο συντηρητικός Ατρόμητος θα κυνηγήσει ένα γκολ, που μπορεί να φανεί καθοριστικό, ενώ η τακτική του Αστέρα, με τις αντεπιθέσεις, ίσως να μην έχει αποτελέσματα στην καλοδουλεμένη άμυνα των γηπεδούχων. Για ένα αποτέλεσμα παίζει ο Ατρόμητος, για δύο (ίσως και τρία) ο Αστέρας. Περιμένουμε παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό, με πιθανή την ισοπαλία στο ημίχρονο (2.00 Novibet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση