» » » » » » Στοίχημα Διεθνή Φιλικά: Καμερούν - Παραγουάη


Στοίχημα Διεθνή Φιλικά: Καμερούν - Παραγουάη
22:00 ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Προϊστορία: -

ΚΑΜΕΡΟΥΝ (50η): Το σημερινό φιλικό γίνεται στα πλαίσια προετοιμασίας για το Μουντιάλ, με τον Φίνκε να έχει επιλέξει 28 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους μέχρι τις 2 Ιουνίου θα κοπούν 5. Η προετοιμασία ξεκίνησε ήδη από τη Δευτέρα, όπου αναμετρήθηκε στο Κουφστάιν της Αυστρίας με τα Σκόπια. Είχε τον έλεγχο από νωρίς στο ματς, απειλήθηκε ελάχιστα, με τους Γουεμπό (52’) και Τσουπό Μοτίνγκ (84’) να πετυχαίνουν τα τέρματα για τα «αδάμαστα λιοντάρια». Το κακό είναι ότι ο Γουεμπό της Φενέρμπαχτσε, που πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο το γκολ στο φιλικό, τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να σκοράρει και έτσι τίθεται εν αμφιβόλω ακόμα και η συμμετοχή του στο Μουντιάλ. Σημαντική η ενδεχόμενη απουσία του, αφού ο Φίνκε χρειάζεται όλους τους ποδοσφαιριστές του στη δύσκολη αποστολή που έχει στο Μουντιάλ, κόντρα σε Βραζιλία, Κροατία και Μεξικό. Ακολουθούν άλλα δύο φιλικά, με Γερμανία (01/06) και Μολδαβία (07/06). Under τα 8 από τα 10 τελευταία, επίσημα και μη.


Τελευταία 5: 3-1-1

Τερματοφύλακες: Ιτάνζ (Κόνιασπορ), Ασέμπε (Γκινγκάμπ), Ντζοκ (Φετιχεσπόρ), Φετζού (Κότον Σπορ)
Αμυντικοί: Νιόμ (Γρανάδα), Νουνκέου (Μπεσικτάς), Τζέγκουε (Κότον Σπορ), Σετζού (Γαλατάσαραϊ), Νκουλού (Μαρσέιγ), Κανά-Μπιγίκ (Ρεν), Μπεντιμό (Λυόν), Ασού-Εκοτό (ΚΠΡ), Μπονγκ (Ολυμπιακός)
Μέσοι: Ένο (Αντάλιασπορ), Μακούν (Ρεν), Μάτιπ (Σάλκε), Μμπιά (Σεβίλλη), Νγκουέμο (Μπορντό), Σονγκ (Μπαρτσελόνα), Λόε (Οσασούνα), Σαλί (Λενς)
Επιθετικοί: Ετό’ο (Τσέλσι), Τσουπό Μοτίνγκ (Μάιντς), Μουκαντζό (Νανσί), Αμπουμπακάρ (Λοριάν), Γουεμπό (Φενέρμπαχτσε), Ιντρίσου (Καϊζερσλάουτερν), Ολίνγκα (Ζούλτε-Βάρεγκεμ)


ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ (55η): Απογοήτευσε στα προκριματικά της Ν. Αμερικής, τερματίζοντας τελευταία με 3 μόνο νίκες σε 16 αγώνες. Τραγική κατάληξη για την ομάδα που κατάφερε να βρεθεί στους «8» του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής. Στόχος της είναι να προετοιμαστεί για το Κόπα Αμέρικα 2015 στη Χιλή τον. Ο εκλέκτορας Βίκτορ Γκένες έχει επιλέξει μία νεανική ομάδα για τα φιλικά με Καμερούν και Γαλλία (01/06), με 9 από τους 21 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να είναι από 23 ετών και κάτω. Αρχηγός θα είναι ο επιθετικός της Μάλαγα, Ρόκε Σάντα Κρουζ, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Παραγουάης. Μόλις 5 παίχτες αγωνίζονται εκτός πρωταθλήματος Παραγουάη. Μερίδα του λέοντος έχει η Σέρο Πορτένιο (5). Δεν κλήθηκαν οι Πέρεζ και Βαλντέζ του Ολυμπιακού, αλλά και ο Όσκαρ Καρντόζο της Μπενφίκα. Εκτός έμειναν και πολύ έμπειροι άνω των 30, στην προσπάθεια του Γκένες να ανανεώσει την ομάδα. Τρέχει ένα πολύ κακό ρεκόρ, με μόλις μία νίκη στους 9 τελευταίους αγώνες της, επίσημους και μη (1-3-5). Από αυτά τα 8 ήταν γκολ-γκολ, τα 7 από αυτά over.

Τελευταία 5: 1-1-3

Τερματοφύλακες: Άντονι Σίλβα (3η Φεβρουαρίου), Ρομπέρτο Φερνάντεζ (Σέρο Πορτένιο), Σεντουριόν (Ολίμπια)
Αμυντικοί: Σαμούντιο (Κρουζέιρο), Γκουστάβο Γκόμεζ (Λιμπερτάδ), Λουίζ Καρντόζο (Σέρο Πορτένιο), Ζούνιορ Αλόνσο (Σέρο Πορτένιο), Ντανίλο Ορτίζ (Σέρο Πορτένιο), Κορονέλ (Νασιονάλ)
Μέσοι: Βίκτορ Κάσερες (Φλαμένγκο), Οβιέδο (Σέρο Πορτένιο), Ρόχας (Μπελενένσες), Όσκαρ Ρομέρο (Σέρο Πορτένιο), Τοράλες (Νασιονάλ Ασουνσιόν), Ορουέ (Νασιονάλ Ασουνσιόν), Μεντιέτα (3η Φεβρουαρίου)
Επιθετικοί: Σάντα Κρουζ (Μάλαγα), Νούνιεζ (Μπρόντμπι), Ντέρλις Γκονζάλεζ (Ολίμπια), Χορχέ Μπενίτεζ (Γκουαρανί)

Πρόταση στοίχημα: Το Καμερούν είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση, από τους Παραγουανούς, που εκτός του ταξίδι είναι και μια νέα ομάδα, με αρκετά νέα πρόσωπα. Κρατάμε τον άσο στο 2.30 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση