» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Από νίκη σε νίκη η Τουρκία


Προγνωστικά στοιχήματος: Από νίκη σε νίκη η Τουρκία
Άλτα - Χαμ Καμ: Πολύ καλύτερο πρόσωπο εντός έδρας η Άλτα (3-1-1). Η προτελευταία Χαμ Καμ έχει σκοράρει μόλις έξι τέρματα στις 10 πρώτες αγωνιστικές.


Μπάερουμ - Χοντ: Τα περισσότερα τέρματα από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία έχει δεχτεί η Μπάερουμ (21). Έξι επίσημα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Χοντ.



Στρόμεν - Φρέντρικσταντ: No goal έληξαν οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της Στρόμεν. «Ξύπνησε» στις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές η Φρέντρικσταντ (2-1-0).



Τρόμσο - Κρίστιανσουντ: Δεύτερη ανέβηκε η Τρόμσο (6-3-1). Από δύο σερί τρίποντα προέρχεται η Κρίστιανσουντ.


Νεστ Σότρα - Ουλενσάκερ: Η Νεστ Σότρα είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς ισοπαλία ακόμη (6-0-4). Ουραγός η Ουλενσάκερ των πολλών προβλημάτων.

Ράνχαϊμ - Τρομσντάλεν: Τέσσερις σερί νίκες για την Ράνχαϊμ, που ανεβαίνει συνεχώς. Η Τρομσντάλεν ηττήθηκε στις 4/5 φετινές της εξόδους.

Καμερούν - Παραγουάη: Σε αυτό το ζευγάρι μόνο το Καμερούν θα δώσει το παρόν στο Μουντιάλ, που προέρχεται από νίκη με 2-0 απέναντι στα Σκόπια.


Μιοντάλεν - Σάντεφιορντ: Από μια ήττα έχουν στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες, με την Σάντεφιορντ να είναι πάντως μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.


Χόνεφος - Μπρίνε: No goal και under οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της Χόνεφος. Τρεις απανωτές ήττες για την αποκαρδιωτική μέχρι στιγμής Μπρίνε.



Φλαμένγκο - Φιγκεϊρένσε: Απογοητεύει μέχρι στιγμής η Φλαμένγκο (1-3-3). Αλλά και η Φιγκεϊρένσε είναι ουραγός με ρεκόρ (1-0-6). Ελαφρύ προβάδισμα στα προγνωστικά στοιχήματος για τους γηπεδούχους.


Μπαϊα - Σάντος: Απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα της Μπαϊα (2-2-2). Η Σάντος στις πρώτες εφτά αγωνιστικές έχει προλάβει να φέρει πέντε ισοπαλίες (1-5-1).


Ονδούρα - Τουρκία: Over τα 8/9 τελευταία επίσημα ματς της Ονδούρας, που θα την δούμε το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ανανεωμένη η Τουρκία, που μετράει πέντε σερί νίκες σε ισάριθμα πιο πρόσφατα φιλικά.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση