» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Φουλ Ιρλανδία και Φινλανδία


Προγνωστικά στοιχήματος: Φουλ Ιρλανδία και Φινλανδία
Μιλικόσκι - Κουόπιο: H Μιλικόσκι με τέρματα 17-15 έχει την καλύτερη επίθεση, αλλά και την χειρότερη άμυνα της Φινλανδίας. Σε καλή κατάσταση πλέον η Κουόπιο, με φόρμα 2-2-0 στα τέσσερα τελευταία.

Λάχτι - Τούρκου: Από έξι διαδοχικά under προέρχεται η Λάχτι. Η ουραγός Τούρκου είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς ισοπαλία ακόμη (2-0-6).




Χόνκα - Μάριεχαμν: Απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα της Χόνκα (3-3-3). Η Μάριεχαμν ηττήθηκε στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της.


Βάασα - Ροβανιέμι: Τα λιγότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία έχει δεχτεί η Βάασα (5). Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η Ροβανιέμι.


Σεϊναγιόεν - Γιάρο: No goal έληξαν τα τρία τελευταία παιχνίδια της Σεϊναγιόεν. 5-1-1 μετράει στα εφτά πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα η Γιάρο.


Χάουγκεσουντ - Μόλντε: Η ουραγός Χάουγκεσουντ με την πρωτοπόρο Μόλντε. Οι φιλοξενούμενοι είναι ξεκάθαρα το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Έστερ - Σίριους: 2-2-0 μετράει στα τέσσερα τελευταία η φορμαρισμένη Έστερ. Επικίνδυνη εκτός έδρας στο ξεκίνημα η Σίριους (2-0-1).


Άθλον Τάουν - Γιου Σι Ντι: Δεν έχει τέλος η κατρακύλα της Άθλον Τάουν (0-1-12). Τρεις ισοπαλίες στην τελευταία τετράδα αγώνων μετράει η Γιου Σι Ντι.


Μπρέι - Κορκ: No goal έληξαν τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Μπρέι. Δεύτερη ανέβηκε μετά τις δύο σερί νίκες η Κορκ.


Ντέρι - Ντροχέντα: Το πιο συχνό αποτέλεσμα έως τώρα για την Ντέρι είναι η ισοπαλία (2-7-4). Εφτά γκολ δέχτηκε στο τελευταίο της ματς από την Ντάνταλκ η Ντροχέντα.



Ντάνταλκ - Σλίγκο Ρόβερς: Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η Ντάνταλκ (9-2-2). Αλλά και η Σλίγκο Ρόβερς έχει φόρμα 5-1-0 στα έξι τελευταία για το πρωτάθλημα.


Λίμερικ - Σεντ Πάτρικς: Τρεις απανωτές ήττες για την προτελευταία Λίμερικ. Μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα η Σεντ Πάτρικς (7-5-1).


Σάμροκ - Μποέμιαν: Αήττητη μπροστά στο κοινό της η Σάμροκ (4-2-0). Από όλα φέρνει εκτός έδρας η Μποέμιαν (2-2-2).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση