» » » » » » Στοίχημα Σουηδία: Ευκαιρία να ξεφύγει η Μάλμε


Στοίχημα Σουηδία: Ευκαιρία να ξεφύγει η Μάλμε
20:00 ΜΙΑΛΜΠΙ – ΜΑΛΜΕ

Προϊστορία (από 2000): 4-5-3
Πέρυσι: ΜΙΑΛΜΠΙ-ΜΑΛΜΕ 2-2

ΜΙΑΛΜΠΙ: Έδωσε το τρίτο της σερί εκτός έδρας αγώνα πριν μία εβδομάδα, κόντρα στην επίσης ουραγό Μπρομαποϊκάρνα, την οποία άφησε μόνη τελευταία, αφού πήρε το διπλό με 1-0 χάρη σε γκολ του Έκενμπεργκ στο 67’. Δεν της άξιζε πάντως βάση της συνολική εικόνας, αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το διάστημα του αγώνα και δημιούργησαν πολλές καλές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ. Στο +3 από τον πάτο πλέον, όπου ισοβαθμεί με Γκέφλε, Χάλμσταντ. Επιστρέφει στην έδρα της σήμερα, έχοντας κατακτήσει μόλις μία φορά φέτος τους τρεις βαθμούς εκεί β(1-1-2). Βρίσκει με καλή συχνότητα δίχτυα, αφού έχει σκοράρει στα 8 από τα 10 φετινά. Αήττητη στις 7 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Μάλμε (4-3-0). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Τόρισον (6 συμμ.) και Γκριλ (4 συμμ.).


Εντός: 1-1-2
Γκολ: 5-9
Τελευταία 5: 2-0-3


ΜΑΛΜΕ: Αυτός είναι ο πρώτος της αγώνας μετά από 10 μέρες, αφού δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις από τις 12 του μήνα, όπου είχε επικρατήσει εντός έδρας της Χάλμσταντ με 3-1. Ματς με περίεργη κατάληξη, όπου σημειώθηκαν τρία γκολ στις καθυστερήσεις. Ξεκίνησε ιδανικά, παίρνοντας το προβάδισμα στο 10’ με τον Ρόζενμποργκ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας. Στη συνέχεια πιέστηκε, με τον Τσιμπίσκι να κάνει στο 90’ το 2-0 και με τον αρχηγό Μόλινς να πετυχαίνει τρίτο στο 92’, ενώ οι φιλοξενούμενοι πρόλαβαν να μειώσουν στο 94’. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, η οποία η διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ σήμερα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τους διώκτες της, από τους οποίους έχει αγώνα λιγότερο. Έχει κάνει το απόλυτο στα εκτός έδρας, στις 4 εξόδους της για το πρωτάθλημα, ενώ μετράει και μία ακόμα εκτός έδρας νίκη στο κύπελλο. Οι 4 από τις 5 ήταν over και 2-3 γκολ. Μαζί με τη Γκέτεμποργκ, έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (7), ενώ έχει και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (18). Εκτός ο αμυντικός Σούντιτς και ο αριστερός μέσος Πέτροβιτς.

Εκτός: 4-0-0
Γκολ: 8-2
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Κακή η παράδοση των πρωταθλητών στο «Στραντβάλλεν», αλλά τα φετινά δεδομένα μπορούν να την αλλάξουν, αφού είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ οι γηπεδούχοι εμφανώς και όχι. Λογικά να βρίσκεται τόσο χαμηλά το διπλό (1.57 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση