» » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Διεθνή Φιλικά: Νιγηρία - Σκωτία


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Διεθνή Φιλικά: Νιγηρία - Σκωτία
22:00 ΝΙΓΗΡΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κρέιβεν Κότατζ του Λονδίνου (έδρα Φούλαμ)

Προϊστορία: 1-0-0

ΝΙΓΗΡΙΑ (44η): Με εξαιρετική πορεία στα προκριματικά για το Μουντιάλ (αήττητη, 5-3-0), οι πρωταθλητές Αφρικής του 2013, πήραν πανάξια το εισιτήριο για το Μουντιάλ, παίρνοντας δύο νίκες επί της Αιθιοπίας στα μπαράζ. Η προετοιμασία της έχει ξεκινήσει με το 0-0 επί του Μεξικού στις αρχές του Μαρτίου, ενώ εκτός της Σκωτίας, θα αντιμετωπίσει Ελλάδα (03/06) και ΗΠΑ (07/06). Στο Μουντιάλ έχει κληρωθεί με Ιράν (16/06), Βοσνία (21/06) και Αργεντινή (25/06) και θα μονομαχήσει με τη Βοσνία για τη δεύτερη θέση. Ανεβασμένο το κλίμα των παιχτών της, με τον Ενιεάμα να δηλώνει μάλιστα ότι η Νιγηρία ΘΑ φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.
Ο προβληματισμός του Στέφεν Κέσι είναι για το κέντρο της άμυνας, όπου δε ξέρει ακόμα το αν θα συνεχίσει με το δίδυμο Ομποαμπόνα/Ομερούο ή αν θα αφήσει εκτός κάποιον για να εντάξει τον έμπειρο Γιόμπο, ο οποίος επέστρεψε μετά από 1,5 χρόνο στην εθνική. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη. Στη μοναδική της αναμέτρηση με τη Σκωτία, την είχε νικήσει σε φιλικό πριν 12 χρόνια με 2-1.

Τελευταία 5: 2-3-0

Τερματοφύλακες: Ενιεάμα (Λιλ), Ετζίντε (Χαποέλ Μπιρ Σίβα), Αγκμπίμ (Γκόμπε Γιουνάιτεντ), Ακπέγι (Γουάρι Γουλβς)
Αμυντικοί: Γιόμπο (Νόριτς), Έλντερσον (Μονακό), Αμπρόουζ (Σέλτικ), Ομποαμπόνα (Ρίζεσπορ), Εγκουέκουε (Γουάρι Γουλβς), Ομερούο (Μίντλεσμπρο), Οσανίουα (Ασντόντ), Οντουνλάμι (Σάνσαϊν Σταρς)
Μέσοι: Όμπι Μίκελ (Τσέλσι), Ουζοένι (Ενούγκου Ρέιντζερς), Ονάτσι (Λάτσιο), Μπα (Σερκλ Μπαστιά), Όμπι (Πάρμα), Νόσα Ιγκιεμπόρ (Μπέτις), Γκάμπριελ (Μπέβερεν), Μπαμπατούντε (Βολίν Λουτσκ), Αζίζ (Αλμερία)
Επιθετικοί: Μούσα (ΤΣΣΚΑ Μ.), Μόουζες (Λίβερπουλ), Οντουαμαντί (Μπρέσια), Οντεμγουίγκι (Στόουκ), Ομπίνα (Κιέβο), Εμενίκε (Φενέρμπαχτσε), Αμεόμπι (Νιούκαστλ), Νουοφόρ (Χέρενφεν), Ουτσέμπο (Σερκλ Μπριζ)


ΣΚΩΤΙΑ (22η): Απογοήτευσε στα προκριματικά για το Μουντιάλ, καταφέρνοντας να ανεβάσει την απόδοσή της στα τελευταία ματς, παίρνοντας 3 νίκες στα 4 τελευταία. Δεν ήταν όμως αρκετό, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Γκόρντον Στράχαν, από τον Ιανουάριο 2013 έχει καταφέρει να αλλάξει την κατάσταση στην εθνική, αλλά η αλλαγή αυτή φάνηκε στα πέντε τελευταία, όπου παρέμεινε αήττητη, κερδίζοντας Σκόπια (2-1), Κροατία (2-0) στα προκριματικά, Νορβηγία, Πολωνία (αμφότερες 1-0) και πήρε 0-0 από τις ΗΠΑ – και τα τρία τελευταία ήταν φιλικά. Αυτό είναι το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν την έναρξη των προκριματικών για το Euro 2016. Πριν την οριστική αποστολή, «κόπηκαν» οι Γκάρι Κάλντγουελ (Α, Γουίγκαν), Γκράχαμ Ντόρανς (Μ, Γουέστ Μπρομ), Ντάρεν Φλέτσερ (Μ, Μαν. Γιουν.), Τζέιμς ΜακΆρθουρ (Μ, Γουίγκαν). Την πρώτη τους συμμετοχή διεκδικούν ο επιθετικός Κρις Μάρτιν (Ντέρμπι) και ο Ικέτσι Ανία (Γουότφορντ), που είναι ωστόσο νιγηριανής καταγωγής. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη. Αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη.

Τελευταία 5: 4-1-0

Τερματοφύλακες: Μπελ (Ρέιντζερς), Γκιλκς (Μπλάκπουλ), Μάρσαλ (Κάρντιφ), ΜακΓκρέγκορ (Χαλ)
Αμυντικοί: Μπέρα (Ίπσουιτς), Φόρσιθ (Ντέρμπι), Γκριρ (Μπράιτον), Χένλεϊ (Μπλάκμπερν), Χάτον (Μπόλτον), Μάλγκριου (Σέλτικ), Ρέινολντς (Αμπερντίν), Ρόμπερτσον (Νταντί Γιουν.), Γουίτακερ (Νόριτς)
Μέσοι: Ανία (Γουότφορντ), Μπάναν (Κρίσταλ Πάλας), Μπόιντ (Χαλ), Μπράουν (Σέλτικ), Μπρίσον (Ντέρμπι), Μπερκ (Μπέρμιγχαμ), Μόρισον (Γουέστ Μπρομ), Πόλετ (Αμπερντίν)
Επιθετικοί: Γκρίφιθς (Σέλτικ), Μαλόνεϊ (Γουίγκαν), Μάρτιν (Ντέρμπι), ΜακΚόρμακ (Λιντς), Νέισμιθ (Έβερτον)

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Άρεσε η Σκωτία στα τελευταία παιχνίδια της, αλλά η Νιγηρία έχει δείξει σταθερότητα και έχει δεμένο σύνολο. Μοιρασμένο αναμένεται το παιχνίδι, πολύ πιθανή η ισοπαλία, αφού καμιά δε φαίνεται να έχει σημαντικό προβάδισμα (3.22 Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση