» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Φιλικά: ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΔΑΝΙΑ


Προβλέψεις στοιχήματος Φιλικά: ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΔΑΝΙΑ
21:15 ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΔΑΝΙΑ

Προϊστορία: 6-1-3

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (45η): Προέρχεται από μία πολύ καλή πορεία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου τερμάτισε 3η, μόλις 2 βαθμούς πίσω από τη Ρουμανία. Ο πήχης έχει ανέβει και πλέον ο Ατίλλα Πίντερ καλείται να χτίσει ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό σύνολο για να διεκδικήσει την είσοδό της σε ένα μεγάλο τουρνουά, αρχής γενομένης από το ερχόμενο Europa, όπου θα την βρει αντιμέτωπη και Ελλάδα, ενώ γενικά είναι ένας βατός όμιλος, μαζί με Νήσους Φερόε, Φινλανδία, Β. Ιρλανδία και Ρουμανία. Αρκετά τα νέα πρόσωπα στη σημερινή αποστολή, με αρκετά μεγάλα ονόματα να έχουν μείνει εκτός (Μπογκντάν, Κιράλι, Χάιναλ, Ζαλάι). Κανείς από τους 4 τερματοφύλακες της δεν έχει συμμετοχή με την εθνική ομάδα, ενώ συνολικά στην ομάδα είναι 13 οι παίχτες με μηδέν συμμετοχές.
Μετά τα προκριματικά του Euro, έχει δώσει ένα φιλικό, όπου έχει χάσει εντός έδρας από τη Φινλανδία (1-2). Μέχρι τα προκριματικά του Euro, στα οποία αργεί να ξεκινήσει (11/10), θα δώσει ακόμα δύο φιλικά, με Καζακστάν (07/06) και Β. Ιρλανδία (07/09). Δεν έχει χάσει ποτέ μέσα στην Ουγγαρία από τους Δανούς (3-1-0), σε αγώνες προκριματικών Μουντιάλ και Ευρωπαϊκού.

Τελευταία 5: 2-0-3

Τερματοφύλακες: Γκουλάσι (Σάλτσμπουργκ), Χορβάτ (Μεζοκόβεσντ), Μέγιερι (Ολυμπιακός), Ρόζα (Χαλαντάς)
Αμυντικοί: Γιούχαζ (Βίντεοτον), Βαντσάκ (Σιόν), Κορτσμάρ (Γκρόιτερ Φιρτ), Λιπτάκ (Γκιόρ), Φιόλα (Πακς), Κορχούτ (Ντέμπρετσεν), Λανγκ (Γκιόρ), Ζαμπό (Σλοφοκ),
Μέσοι: Τζούτζακ (Ντιναμό Μόσχας), Κομάν (Ουράλ Ομπλάστ), Έλεκ (Ντιόσγκιορ), Γιόζεφ Βάργκα (Μίντλεσμπρο), Τόζερ (Γουότφορντ), Γκιούρκσο (Βίντεοτον), Ζακάλι (Ντέμπρετσεν), Πάτκαϊ (Γκιόρ), Στίμπερ (Γκρόιτερ Φιρτ), Κοβάκς (Βίντεοτον), Ζιντάι (Ντέμπρετσεν), Χέφλερ (Πακς), Καλμάρ (Γκιόρ), Ναγκί (Χαλαντάς), Ραντό (Χαλαντάς)
Επιθετικοί: Ρούντολφ (Γκιόρ), Νίκολιτς (Βίντεοτον), Φουτάκς (Ντιόσγκιορ), Ρόλαντ Βάργκα (Γκιόρ)


ΔΑΝΙΑ (23η): Ήταν η μεγάλη άτυχη των προκριματικών του Μουντιάλ, αφού παρότι τερμάτισε δεύτερη, είχε τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών από τις 9 δεύτερες και έτσι έμεινε εκτός της τελικής φάσης στη Βραζιλία. Έδειξε πάντως και δείγματα αυτοχειρίας, αφού εντός έδρας κέρδισε μόλις μία φορά (1-3-1). Μοναδικές αξιοσημείωτες απουσίες είναι ο Ρόμενταλ, ο οποίος αποσύρθηκε και οι τραυματίες Ζίμλινγκ (Μ, Μάιντς), Νίκλας Μπέντνερ (Ε, Άρσεναλ), Οκορέ (Α, Άστον Βίλλα), Κορνέλιους (Ε, Κοπεγχάγη), Πέντερσεν (Ε. Γάνδη). Σε γενικές γραμμές όμως, ο Μόρτεν Όλσεν, που συνεχίζει για 14ο χρόνο στον πάγκο της εθνικής, πήρε το βασικό κορμό της ομάδας, με τους παίχτες που χρησιμοποίησε ως επί των πλείστων και στα προκριματικά. Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε, στάθηκε πολύ καλά κόντρα στην Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, αν και έχασε με 1-0. Την ερχόμενη Τετάρτη θα δώσει ακόμα ένα φιλικό με τη Σουηδία, που θα είναι και το τελευταίο μέχρι την έναρξη των προκριματικών του Euro στις αρχές Σεπτεμβρίου. Over τα 7 από τα 9 παιχνίδια, επίσημα και μη.

Τελευταία 5: 3-1-1

Τερματοφύλακες: Άντερσεν (Κοπεγχάγη), Σμάιχελ (Λέστερ), Χάνσεν (Εβιάν)
Αμυντικοί: Γιάκομπσεν (Γκινγκάμπ), Άγκερ (Λίβερπουλ), Κίερ (Λιλ), Σίμον Πόουλσεν (Άλκμααρ), Μπιέλαντ (Τβέντε), Πέτερ Άνκερσεν (Σάλτσμπουργκ), Χάνσεν (Ναντ), Νίλσεν (Άαλμποργκ)
Μέσοι: Κβιστ (Φούλαμ), Έρικσεν (Τόττεναμ), Κρον-Ντέλι (Θέλτα), Κάλενμπεργκ (Μπρόντμπι), Γιάκομπ Πόουλσεν (Μίντιλαντ), Σένε (Άγιαξ) Κουσκ (Άαλμποργκ), Βουρτζ (Άαλμποργκ), Γιάκομπ Άνκερσεν (Έσμπιεργκ)
Επιθετικοί: Ράσμουσεν (Μίντιλαντ), Μπρέιθβεϊτ (Τουλούζ)

Προβλέψεις στοιχήματος: Η Ουγγαρία θέλει να πειραματιστεί απόψε και να αρχίσει να ξεχωρίζει παίχτες που θα τη στηρίξουν στα προσεχή προκριματικά. Πιο έτοιμη δείχνει η Δανία, που έχει πιο πλήρη ομάδα, μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της και παίχτες που προέρχονται από πολύ καλές χρονιές στους συλλόγους τους. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, αφού δύσκολα να δούμε τόσες επιπολαιότητες από τους γηπεδούχους, όπως στο τελευταίο με τη Φινλανδία. Άλλωστε η Δανοί δεν έχουν καθαρόαιμο επιθετικό στην αποστολή. Under στο 1.68 (Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση