» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Διπλό ανόδου για Λανς


Προγνωστικά στοιχήματος: Διπλό ανόδου για Λανς
Ελσίνκι - Μιλικόσκι: Τρεις φορές κέρδισε εντός έδρας μέχρι στιγμής η Ελσίνκι (3-1-1). Αρκετά δυνατό ξεκίνημα για την Μιλικόσκι.


Μπραν - Μπόντο Γκλιμτ: Να εκμεταλλευτεί περισσότερο θέλει την έδρα της η Μπραν (1-0-2). Over έληξαν τα 8/10 επίσημα παιχνίδια της Μπόντο Γκλιμτ.



Χάουγκεσουντ - Οντ Γκρένλαντ: Μόλις ένα τρίποντο στο ξεκίνημα η Χάουγκεσουντ (1-2-5). Πάντως εκτός έδρας η Οντ Γκρένλαντ δεν έχει νίκη ακόμη (0-2-2).



Άαλεσουντ - Σόγκνταλ: Την λιγότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας έχει σημειώσει η Άαλεσουντ (6). Πάντως εκτός έδρας η Σόγκνταλ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (1-0-3).


Λίλεστρομ - Μόλντε: Τρεις σερί νίκες για την Λίλεστρομ, που άφησε πίσω της το κακό ξεκίνημα. Κορυφή έπιασε η Μόλντε και με απολογισμό 6-1-1


Βίκινγκ - Σάντνες: Η Βίκινγκ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (4-0-0). Η ουραγός Σάντνες έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία (17).


Σταρτ - Βαλερένγκα: 0-1-3 μετράει στα τέσσερα τελευταία η Σταρτ. Σχετικά καλό το ξεκίνημα της Βαλερένγκα (4-2-2).


Ρόζενμποργκ - Στάμπαεκ: Στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μόλντε η Ρόζενμποργκ. Η Στάμπαεκ είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς ισοπαλία ακόμη (4-0-4).

Εσκισεχίρσπορ - Κόνιασπορ: Τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη η αδιάφορη Εσκισεχίρσπορ. Πανηγυρική παραμονή στην κατηγορία η Κόνιασπορ.

Καϊσέρισπορ - Φενερμπαχτσέ: Η ουραγός Καϊσέρισπορ με την πρωταθλήτρια Φενερμπαχτσέ. Πάντως το ματς αυτό δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στρομσγκόντσετ - Σάρπσμποργκ: Το απόλυτο έχει στην έδρα της η πρωταθλήτρια Στρομσγκόντσετ (4-0-0). Και η Σάρπσμποργκ μετράει τρεις απανωτές ήττες στις ισάριθμες τελευταίες εξορμήσεις της.


Οσέρ - Νανσί: Δύο σερί νίκες για την Οσέρ, που κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την παραμονή. Η Νανσί πρέπει να κερδίσει και να γκελάρει η Λανς απέναντι στην ουραγό Λανς για την τρίτη θέση της βαθμολογίας.


Μπρεστ - Σατορού: Under έληξαν οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της Μπρεστ. Τρίτη από το τέλος η Σατορού, που θέλει πάση θυσία τη νίκη.



Σερκλ Μπαστιά - Λανς: Παλεύει όλα της τα παιχνίδια, παρότι υποβιβασμένη η Σερκλ Μπαστιά. Πάντως η Λανς παίζει ολόκληρη άνοδο και λίγο δύσκολα να... αυτοκτονήσει.


Λαβάλ - Μετς: Στηρίζεται στην έδρα της η Λαβάλ (8-5-5) για να παραμείνει στην κατηγορία. Πρωτοπόρος και με διαφορά η Μετς.


Χάβρη - Αρλ: Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Χάβρη. Χωρίς κίνητρο και η Αρλ, που κέρδισε μόνο το ένα από τα έξι πιο πρόσφατα.

Μάλαγα - Λεβάντε: Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, με την Λεβάντε πάντως να έχει κερδίσει τελευταία Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια χωρίς να δεχτεί γκολ. Αμφίρροπο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση