» » » » » Προβλέψεις στοίχημα Primera Division: Και τώρα οι δυο τους


Προβλέψεις στοίχημα Primera Division: Και τώρα οι δυο τους
17.00 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Προϊστορία: 28-6-7
Πέρυσι: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2-2


ΡΕΑΛ Μ.: Εμφανώς απογοητευμένη από την εξέλιξη που πήρε η υπόθεση τίτλος γι' αυτήν, αφού γνώρισε την ήττα από την Θέλτα εκτός έδρας με 2-0. Παιδαριώδη αμυντικά λάθη, που επιτρέπουν στην Ρεάλ Μαδρίτης να σκέφτεται εδώ και ημέρες τον τελικό του Champions League που ακολουθεί με την συμπολίτισσα Ατλέτικο. Συνεχίζουν εκτός ο στόπερ Πέπε (30 συμ./4 γκολ) και ο φορ Χεσέ Ροντρίγκεθ (18 συμ./5 γκολ).


Εντός: 15-1-2
Γκολ: 101-37

Τελευταία 5: 2-2-1


ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ίσως να είχε ανάγκη έναν βαθμό και τον πήρε για να έχει ήσυχο το κεφάλι της στον εντός έδρας αγώνα με την Οσασούνα (1-1). Προηγήθηκε μάλιστα με τον Κολότο στο 21', όμως δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44'. Η ομάδα της Βαρκελώνης έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν κερδίζει εδώ και εφτά αγωνιστικές. Χωρίς κάποια νεότερη απουσία.


Εκτός: 4-4-10
Γκολ: 40-48
Τελευταία 5: 2-0-3


Προβλέψεις στοίχημα: Η Ρεάλ θα προσπαθήσει να πάρει ψυχολογία ενόψει του τελικού και η Εσπανιόλ είναι παντελώς αδιάφορη. Σκορ και θέαμα αναμένεται, όπως και το over 3,5 στο 2,12 από τον Stoiximan.




19.00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 19-10-14
Πέρυσι: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 4-1


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: «Βραχυκύκλωσε» για ακόμη μία φορά φέτος και έμεινε στο 0-0 με την Έλτσε. Είχε κάποιες καλές στιγμές με τον Μέσι, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως να βάλει κάποιο γκολ που θα της έδινε τη νίκη. Πάντως ορίζει ακόμη την τύχη της, αφού κερδίζοντας σήμερα την Ατλέτικο Μαδρίτης στο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς θα κατακτήσει αυτή το πρωτάθλημα. Μακροχρόνια έξω ο γκολκίπερ Βαλντές (26 συμ.).


Εντός: 16-1-1
Γκολ: 99-32

Τελευταία 5: 2-2-1


ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις και έμεινε στο 1-1 υποδεχόμενη την Μάλαγα. Μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ στο 66', όμως ισοφάρισε λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 74' με κεφαλιά του αμυντικού Αλντερβέιρελντ. Είχε την ευκαιρία να κερδίσει και να πάει πρωταθλήτρια στην Βαρκελώνη, όμως τώρα θα πρέπει να μην χάσει για να πετύχει τον στόχο της. Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα οι «ροχιμπλάνκος».

Εκτός: 13-1-4
Γκολ: 76-25

Τελευταία 5: 3-1-1


Προβλέψεις στοίχημα: Τεράστιο ματς. Λόγω έδρας θα δώσουμε προβάδισμα στους «μπλαουγκράνα» και ο άσος πληρώνει 1,85 στην Meridianbet.




23.00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΘΕΛΤΑ

Προϊστορία: 13-11-5
Πέρυσι: ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΘΕΛΤΑ 2-1


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Είναι ξεκάθαρο ότι περιμένει πως και πως την λήξη του πρωταθλήματος, έχοντας χάσει όλους τους στόχους της φέτος. Την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι με την Λεβάντε εκτός έδρας με 2-0, δεχόμενη τα δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης. Οι «νυχτερίδες» δεν κερδίζουν εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και θα τερματίσουν κάπου στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα. Τραυματίας ο μέσος Οριόλ Ρομέου (13 συμ.).

Εντός: 9-3-6
Γκολ: 49-52

Τελευταία 5: 1-2-2


ΘΕΛΤΑ: Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ειδικά από την στιγμή που παίζει χωρίς άγχος κερδίζει τον έναν μετά τον άλλον, φτάνοντας στις τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες. Τελευταίο της «θύμα» η Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία κέρδισε 2-0 χάρη σε τέρματα του φορμαρισμένου Τσάρλες στο 43' και στο 64'. Δεν έχει χαριστεί σε κανέναν ενδιαφερόμενο, κάτι που θα κάνει και σήμερα κόντρα στην απογοητευτική και χωρίς στόχους Βαλένθια. Κομπλέ η αποστολή για σήμερα.


Εκτός: 8-0-10
Γκολ: 48-52

Τελευταία 5: 4-1-0


Προβλέψεις στοίχημα: Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Θέλτα και είναι έτοιμη για ένα ακόμη εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση