» » » » » Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Αγγλίας: Αν όχι και φέτος, πότε;


Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Αγγλίας: Αν όχι και φέτος, πότε;
Ο αγώνας διεξάγεται στο Γουέμπλεϊ

19:00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΧΑΛ
                        
Προϊστορία: 6-0-1
Α’ γύρος: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΧΑΛ 2-0
Β’ γύρος: ΧΑΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ 0-3

ΑΡΣΕΝΑΛ: Πήρε τα πάνω της μετά τη δύσκολη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου με τη Γουίγκαν στα πέναλτι, τελειώνοντας με 5 στα 5 στο πρωτάθλημα, κάτι που της δίνει τη καλύτερη δυνατή φόρμα ενόψει του σημερινού τελικού. Παράλληλα εξασφάλισε και την 4η προνομιούχο θέση (βοήθησε και η Έβερτον σε αυτό) και πλέον θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός τίτλου, ύστερα από 8 «άγονα» χρόνια. Δεν είναι άλλωστε και λίγη η κριτική που έχει δεχθεί ο Βενγκέρ για αυτό… το επίτευγμα, δεχόμενος βολές ακόμα και από τον Μουρίνιο φέτος («ειδικό στις αποτυχίες» τον χαρακτήρισε). Στην προσπάθεια του να αποφορτίσει το κλίμα, ο Αλσατός τεχνικός δήλωσε: «Δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το αποτέλεσμα – θα επιβιώσουμε. Σημασία έχει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό». Για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε κατά σειρά:
Τόττεναμ (2-0, εντός), Κόβεντρυ (4-0, εντός), Λίβερπουλ (2-1, εντός), Έβερτον (4-1, εντός), Γουίγκαν (1-1 καν. διάρκ., 4-2 πέν.) Αυτός είναι ο 17ος τελικός κυπέλλου Αγγλίας που συμμετέχει, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο στους 10 από αυτούς, με πιο πρόσφατη συμμετοχή και κατάκτηση το 2005, που ήταν και ο τελευταίο τίτλος της ομάδας. Αν κατακτήσει το κύπελλο σήμερα, θα φτάσει στους τίτλους την πολυνίκη του θεσμού, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (11). Μετράει 6 σερί νίκες κόντρα στη Χαλ. Στις δύο φετινές νίκες δε δέχτηκε γκολ. Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Βερμάλεν (21 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Τσάμπερλεϊν (21 συμμ./3 γκ./6 ασίστ). Παραμένουν εκτός οι εξτρέμ Γκνάμπρι (14 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Μιγιαΐτσι (4 συμμ.) και ο επιθετικός Γουόλκοτ (18 συμμ./6 γκ./7 ασίστ).
                                                                                                                                     
Τελευταία 5: 5-0-0


ΧΑΛ: Τεράστια επιτυχία η συμμετοχή της Χαλ στον φετινό τελικό, που και είναι ο πρώτος της. Διπλή μάλιστα, αφού πήρε και το εισιτήριο για απευθείας συμμετοχή για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (το παίρνει ο νικητής, αλλά με την Άρσεναλ στο Τσ. Λ., πάει στον έτερο φιναλίστ). Δεν είναι και πολλές άλλωστε οι επιτυχίες του συλλόγου, με τη μεγαλύτερη να καταγράφεται την περσινή περίοδο, όταν και τερμάτισε δεύτερη στην Τσάμπιονσιπ, παίρνοντας έτσι το δεύτερο απευθείας εισιτήριο ανόδου στην Πρέμιερ. Στο τιμόνι της βρίσκεται ο έμπειρος Στιβ Μπρους (Σέφιλντ Γιουν., Γουίγκαν, Σάντερλαντ), με τον οποίο τερμάτισε στην 16η θέση, ρίχνοντας αισθητά την απόδοσή της στα τελευταία και χάνοντας στα 6 από τα 8, αφού η παραμονή είχε εξασφαλιστεί αρκετά νωρίτερα. Για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε: Μίντλεσμπρο (2-0, εκτός), Σάουθεντ (2-0, εκτός), Μπράιτον (1-1 εκτός, 2-1 εντός), Σάντερλαντ (3-0), Σέφιλντ Γιουν. (5-3). Δεν έχει εμφανιστεί η ισοπαλία στις 7 συνολικά αναμετρήσεις της με την Άρσεναλ, στις οποίες μετράει 6 ήττες. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι επιθετικοί Λονγκ (15 συμμ./4 γκ./1 ασίστ), Γέλαβιτς (16 συμμ./5 γκ.), που τη βοήθησαν αρκετά μετά την έλευσή τους τον Ιανουάριο. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Τσέστερ (28 συμμ./1 γκ.) και ο αριστερός εξτρέμ Μπράντι (18 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 0-1-4

Πρόταση πάμε στοίχημα: Σίγουρα υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις της Χαλ, αλλά η Άρσεναλ βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και δε θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα είναι άλλωστε καταστροφικό για τον Βενγκέρ, που δε θέλει να χάσει (πιθανώς) τη θέση του. Στο μικρό, αλλά δίκαιο, 1.46 η νίκη των κανονιέρηδων (Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση