» » » » » Προγνωστικά στοίχημα Segunda Division: Το κίνητρο με την Σπόρτινγκ Χιχόν


Προγνωστικά στοίχημα Segunda Division: Το κίνητρο με την Σπόρτινγκ Χιχόν
17.00 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β'

Προϊστορία: 2-1-2
Πέρυσι: ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β' 5-2


ΣΠΟΡΤΝΙΓΚ: Είχε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην ζώνη των πλέι οφ, αλλά και να πλησιάσει κάπως την απευθείας άνοδο, αλλά έχασε τη νίκη στο 90' στο εκτός έδρας ματς με την Μιραντές (1-1). Την είχε βάλει μπροστά στο σκορ ο Καρμόνα στο 15'. Το ότι δεν «χτίζει» πάνω σε ένα καλό σερί η Σπόρτινγκ Χιχόν της στοιχίζει στην βαθμολογία, αφού είναι μόλις έναν πόντο πάνω από την έβδομη Κόρδοβα. Παραμένει εκτός ο εξτρέμ Φράιλε (20 συμ./3 γκολ).


Εντός: 10-6-3
Γκολ: 58-50

Τελευταία 5: 2-2-1



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β': Ασταμάτητοι οι μικροί «μπλαουγκράνα» που διέσυραν εντός έδρας την Μούρθια με 4-0. Ήδη μέχρι το 26' το σκορ ήταν 3-0 με Ελ Χανταντί (12'), Ντονγκού (16') και Μπεντιά (26'), ενώ το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Τραορέ στο 64'. Η δεύτερη ομάδα της Βαρκελώνης σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όμως ως γνωστόν δεν έχει δικαίωμα ανόδου στην μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας. Τραυματίες ο αριστερός μπακ Πλάνας (33 συμ./1 γκολ), ο αμυντικός Καμπίνς (1 συμ.) και ο μέσος Καλβέτ (10 συμ.).

Εκτός: 7-4-8
Γκολ: 54-42

Τελευταία 5: 3-0-2


Προγνωστικά στοίχημα: Το κίνητρο είναι με την Σπόρτινγκ Χιχόν, που έχει την εμπειρία με το μέρος της. Στο 1,75 ο άσος από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση