» » » » » » » » Στοίχημα Προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ: Ελπίζει ο Αστέρας!


Αστέρας Τρίπολης21:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΜΑΪΝΤΣ
Προϊστορία: 0-0-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (175ος, Ελλάδα): Δε φοβήθηκε κόντρα σε μία ομάδα που μπορεί να προέρχεται από ένα πολύ ανώτερο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει «βαριά» φανέλα και έδειξε ότι μπορεί να ελπίζει στο σημερινό επαναληπτικό, παρά την ήττα με 0-1. Ο ντε Μπλάσις στο 30’ πήγε να παγώσει τους Γερμανούς, μπαίνοντας από πλάγια στην περιοχή, αλλά χωρίς να μπορέσει να πασάρει κατάλληλα σε ένα από τους παίχτες που βρίσκονταν κοντά του, ενώ στο 39’ ο Πάμπλο Μάτσα σίγουρα τα κατάφερε, στέλνοντας τη μπάλα με δυνατό σουτ στη συμβολή των δοκών. Τελικά δέχτηκε φτηνά το γκολ σε φάση που μπορούσε να έχει καθαρίσει στο 45’. Στο 47’ ο ντε Μπλάσις έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Μπαντιμπανγκά έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο ίδιος έχοντας λάθος το κορμί του, έστειλε τη μπάλα άουτ έξω, όντας μόνος μπροστά στην εστία. Μόλις μία η καλή φάση που απειλήθηκε στην επανάληψη. Θετικά μηνύματα άφησε η εμφάνιση στην Γερμανία, με τη Μάιντς να μη δείχνει ομάδα-φόβητρο και άπαντες στην Τρίπολη δείχνουν να πιστεύουν στην ανατροπή του σκηνικού.
Ικανοποιημένος ο Στάικος Βεργέτης από την προσπάθεια της ομάδας αν και δήλωσε απογοητευμένος γιατί δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες. Κορυφαίοι του αγώνα οι Ντε Μπλάσις και Μπαντιμπανγκά, με την εμφάνιση του δεύτερου να αναγκάζει τους οπαδούς της Μάιντς σε standingovationκατά την ώρα της αλλαγής του. Έχει πετύχει ήδη μία πρόκριση στην προηγούμενη φάση κόντρα στη Φινλανδική Ροβανιέμι, φεύγοντας με την ισοπαλία από το χωριό του Αϊ Βασίλη (1-1) και κερδίζοντας στην Τρίπολη με 4-2. Αυτή ήταν και η παρθενική του νίκη στην Ευρώπη, που τον έφερε για τρίτη συνεχή στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα. Η ήττα από τη Μάιντς ήταν μόλις η δεύτερη στους 9 ευρωπαϊκούς αγώνες που έχει δώσει 1-6-2 ο συνολικός απολογισμός του. Γκολ-γκολ και τα 4 εντός έδρας ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Εκτός ο κεντρικός μέσος Φερνάντο Ουσέρο και ο επιθετικός Μπαράλες.

Τελευταία 5: 1-2-2


ΜΑΪΝΤΣ (107η, Γερμανία): Τυχερή πρέπει να αισθάνεται η Μάιντς για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τον Αστέρα, γλιτώνοντας σε δύο περιπτώσεις το γκολ, πριν να σταθεί τυχερή και να βρει τη λύτρωση στο 45’ με την προβολή του Οκαζάκι. Στη αρχή της επανάληψης στάθηκε πάλι τυχερή, ενώ το μόνο που είχε να επιδείξει μέχρι το τέλος ήταν μία θεαματική προσπάθεια του Μόριτζ να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι. Ο Χιούλμαντ δήλωσε ότι το 1-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα και δεν είναι άδικο, αφού με τίποτα δε θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Αυτή είναι η τρίτη φορά που καταφέρνει να βγει στην Ευρώπη. Στην πρώτη (2005/06), έφτασε μέχρι τον τρίτο προκριματικό, αλλά αποκλείστηκε από τη Σεβίλλη, στη δεύτερη (2011/12), πάλι στον τρίτο προκριματικό, αποκλείστηκε στα πέναλτι από την άσημη ρουμανική Γκαζ Μετάν, μετά από δύο ισοπαλίες με 1-1. Δεν αγωνίστηκε ο Καπίνο, από τους νέους ξεκίνησε βασικός ο δεξιός μπακ Χάρα (στο Μουντιάλ με τη Χιλή), αλλαγή ο αμυντικός Μπροζίνσκι. Οι εγχώριες υποχρεώσεις της ξεκινούν με τον εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Τσέμνιτζερ στις 15 Αυγούστου, ενώ η Μπουντεσλίγκα αρχίζει στις 24 Αυγούστου (εκτός Πάντερμπορν). Εκτός του πρώτου ευρωπαϊκού της παιχνιδιού (4-0 τη Μίκα), τα υπόλοιπα 8 ήταν under. Και σε κανονικό 90λεπτο μετράει επίσης 8 στα 9 nogoal.  Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπούνγκερτ.

Τελευταία 5: 5-0-0

Πρόταση Στοίχημα: Ο Αστέρας έχει κάθε λόγο να ελπίζει βάση εικόνας στον πρώτο αγώνα. Ούτε το 0-1 είναι μη αναστρέψιμο! Περιμένουμε σήμερα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του και να πετύχει ένα γκολ, ενώ όπως έχει δείξει υστερεί λίγο στον ανασταλτικό τομέα. Θα χαρούμε να πάρει την πρόκριση, αλλά επειδή πρόκειται για στοίχημα, θα πάμε με το γκολ-γκολ (1.75 Playbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση