» » » » » » Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά Αργεντινή: Με αλλαγές η Μπόκα Τζούνιορς


BwZyIDwIIAAmU7_.jpg large23.15 ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΛΑΝΟΥΣ
Προϊστορία: 7-10-15
Πέρυσι: ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΛΑΝΟΥΣ 1-1

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ: Επεισοδιακό το εκτός έδρα ντέρμπι με την Ιντεπεντιέντε, αφού οι άνθρωποι της Ρασίνγκ Κλουμπ τα έχουν με την διαιτησία του παιχνιδιού, σε ένα ματς που η ομάδα τους ηττήθηκε με 2-1. Ο Μιλίτο άνοιξε το σκορ στο 14′, όμως η απάντηση των αντιπάλων ήταν άμεση στο 25′ και 27′. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές για την Ρασίνγκ, που ακόμη δεν έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημα (3-0-2). Μέσα σε όλα αυτά τραυματίστηκε και ο πολύτιμος φορ Μιλίτο (5 συμ./3 γκολ).


Εντός: 2-0-0
Γκολ: 7-7
Τελευταία 5: 3-0-2

ΛΑΝΟΥΣ: Σε άσχημη κατάσταση η Λανούς, όχι μόνο για τα αποτελέσματα της, αλλά και με το ποδόσφαιρο που αποδίδει. Στο πρόσφατο παιχνίδι της έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Ολίμπο, παρότι προηγήθηκε νωρίς και συγκεκριμένα στο 12′ με τον Μοντεσεϊρίν. Η ισοφάριση ήρθε 20 λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης. Επίσης εκτός έδρας μετράει μόνο ήττες στις δύο πρώτες εξορμήσεις της. Λείπει το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού ο μέσος Ορτίς (2 συμ.).

Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 5-5
Τελευταία 5: 2-1-2

Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά: Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει η Ρασίνγκ Κλουμπ και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο άσος στο 2,52 από την Championsbet.



00.15 ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΤΙΓΚΡΕ

Προϊστορία: 7-2-3
Πέρυσι: ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΤΙΓΚΡΕ 3-0
ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ: Σε εκπληκτική κατάσταση και φέτος η πρωταθλήτρια Ρίβερ Πλέιτ, που παίζει μακράν την καλύτερη μπάλα στην Αργεντινή. Τελευταίο της επίτευγμα, το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σαν Λορέντζο με 3-1. Μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ στο 6′, όμως στην συνέχεια αντέδρασε κατάλληλα και γύρισε το ματς με τους Πισκουλίτσι (12′), Γκουτιέρες (59′) και Μπογέ (79′). Επίσης μετράει 10 σερί νίκες στο «Μονουμεντάλ» και αποτελεί το νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Εκτός παραμένει ο έμπειρος φορ Καβενάγκι.

Εντός: 2-0-0
Γκολ: 13-2
Τελευταία 5: 4-1-0

ΤΙΓΚΡΕ: Εντελώς αντίθετο το κλίμα στην Τίγκρε, που απογοητεύει από το ξεκίνημα με τις εμφανίσεις της. Προσφάτως δεν κέρδισε ούτε την ουραγό Κίλμες εντός έδρας (0-0), με τον προπονητή Φαμπιάν Αλέγκρε να υποβάλλει την παραίτηση του. Η Τίγκρε που έχει μόλις ένα τρίποντο στις πέντε πρώτες αγωνιστικές (1-1-3) και βρίσκεται εντός της ζώνης υποβιβασμού. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχεται και το σημερινό ματς με την καλύτερη ομάδα της χώρας. Απουσιάζει ο αμυντικός Βέσκο και ο χαφ Ρουσκουγέδα (1 συμ.).

Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 5-4
Τελευταία 5: 1-1-3

Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά: Στην Αργεντινή έχουμε δει πολλά, όμως δύσκολα να «σπάσει» ο άσος της Ρίβερ Πλέιτ. Στο 1,55 από τη Novibet κόντρα σε μια ομάδα που δεν βλέπεται.




03.30 ΟΛΙΜΠΟ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Προϊστορία: 2-5-10
Πέρυσι: ΟΛΙΜΠΟ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 3-0

ΟΛΙΜΠΟ: Αρκετά δύσκολο πρόγραμμα βγάζει στο ξεκίνημα η Ολίμπο και συνεχίζεται με το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην ανεβασμένη Μπόκα Τζούνιορς. Παλεύει όλα της τα παιχνίδια, όπως έκανε και στην έδρα της Λανούς, όταν έμεινε πίσω στο σκορ στο 12′ και απάντησε στο 70′ με τον Μπόρχα για το τελικό 1-1. Για την ώρα ελέγχει την κατάσταση βαθμολογικά, ενώ στα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της κέρδισε με 2-1 την Τίγκρε, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε από την Ιντεπεντιέντε. Δεν αναφέρονται νεότερες απουσίες.

Εντός: 1-0-1
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 1-1-2

ΜΠΟΚΑ: Αλλαγή κλίματος στην Μπόκα Τζούνιορς με την έλευση του Μάρτιν Αρουαμπαρένα στην τεχνική της ηγεσία, κάτι που φάνηκε και από το νικηφόρο 3-1 της προηγούμενης εβδομάδας επί της Βελέζ στο «Μπομπονέρα». Πάροτι έμεινε πίσω στο σκορ στο 45′, έπαιξε ψυχωμένα στο δεύτερο ημίχρονο και γύρισε την εις βάρος της κατάσταση με τέρματα του Ντίαζ (56′), Μελί (62′) και Τσάβες (89′). Είχε αποβληθεί στο 84′ ο Καστελάνι. Η Μπόκα που πήρε το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Ροζάριο Σεντράλ για το πρώτο ματς του Σουνταμερικάνα την Παρασκευή και δεν αποκλείεται να γίνουν αρκετές αλλαγές σήμερα στο αρχικό σχήμα από τον Αρουαμπαρένα. Νεότερη απουσία αυτή του μέσου Καστελάνι (5 συμ.).

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 5-8
Τελευταία 5: 2-0-3

Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά: Σε καλό φεγγάρι πλέον η Μπόκα, όμως θα παραταχθεί σήμερα με πολλές αλλαγές, λόγω του παιχνιδιού της Παρασκευής. «Σκληρό καρύδι» η Ολίμπο, που μπορεί να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτή η επιλογή πληρώνει 3,00 στη Novibet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση