» » » » » » Μετράει μέρες ο Αντσελότι


Μετρημένα φαίνεται πως είναι τα 90λεπτα που θα βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κάρλο Αντσελότι, καθώς όλα συγκλίνουν στην άμεση απομάκρυνση του από τον πάγκο της ομάδας και ειδικά μετά τον αποκλεισμό από το Champions League το βράδυ της Τετάρτης.
Ο ίδιος το γνωρίζει και δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται λίγο μετά την λήξη του αγώνα με την Γιουβέντους. «Εγώ θέλω να συνεχίσω, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι στις ομάδες δεν αποφασίζει ο προπονητής» ήταν τα λόγια του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δεν αποκλείεται το βράδυ της Τετάρτης να κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο των Μαδριλένων.
Για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν για τη Ρεάλ απομένουν δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, αν τελικά διεξαχθούν και αυτά καθώς υπάρχει η απεργία των ποδοσφαιριστών. Ακόμα, όμως, και αν το πρωτάθλημα ολοκληρωθεί κανονικά, ο Ιταλός είναι έτσι κι αλλιώς τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές λόγω της συμπεριφοράς του προς τον διαιτητή στον αγώνα με τη Βαλένθια. Άρα το πιο πιθανό είναι να πει άμεσα «Ciao» κι ας έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.
***Δείτε εδώ όλες τις στοιχηματικες εταιρειες στην Ελλάδα
Ήδη μάλιστα έχουν ακουστεί και τα πρώτα ονόματα για την διαδοχή του Πρώτος υποψήφιος είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, προπονητής της δεύτερης ομάδας των Μαδριλένων, ο οποίος έχει την απόλυτη υποστήριξη του προέδρου, Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι φυσικά μεταξύ των υποψηφίων, όπως και ο Ράφα Μπενίτεθ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση