21.45 ΤΖΕΝΟΑ – ΤΟΡΙΝΟ
Προϊστορία: 7-9-7
Πέρυσι: ΤΖΕΝΟΑ – ΤΟΡΙΝΟ 1-1
ΤΖΕΝΟΑ: Δεν ήταν πολύ χειρότερη της Ρόμα, αλλά δεν απέφυγε την ήττα στο «Ολίμπικο» με 2-0, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Είχε τις ευκαιρίες της στον αγώνα και καλή κατοχή, όμως δεν έφταναν για κάτι καλό στην Ιταλική πρωτεύουσα. Επιστροφή στις ήττες για την ομάδα του Γκασμπερίνι, που μετρούσε δύο διαδοχικά τρίποντα με Τσεζένα και Μίλαν. Παραμένει σε απόσταση βολής πάντως από μια θέση Ευρώπης και θα κυνηγήσει τον στόχο της μέχρι τέλους. Τραυματίες παραμένουν ο μπακ Μαρκέζε (11 συμ./1 γκολ) και ο εξτρέμ Περότι (27 συμ./4 γκολ).
Εντός: 7-6-4
Γκολ: 49-40
Τελευταία 5: 3-0-2
ΤΟΡΙΝΟ: Ένα αυτογκόλ του τερματοφύλακα της Παντέλι και μάλιστα στο 3ο λεπτό ήταν αρκετό ώστε να της φέρει την ήττα από το μεσοβδόμαδο εξ’ αναβολής παιχνίδι κόντρα στην Έμπολι με 1-0 εντός έδρας. Πολύ κακή εμφάνιση για τους «γκρανάτα», επιτρέποντας την αντίπαλο να χάσει πολλές ευκαιρίες στο ματς. Έχασε έδαφος με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Βεντούρα, που ήταν η πρώτη ήττα μετά από έξι αγωνιστικές και μόνο αν βγάλει διπλό στην Γένοβα θα ρεφάρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κομπλέ η αποστολή, αφού επιστρέφει και ο μέσος Βίβες (25 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 6-5-6
Γκολ: 40-37
Τελευταία 5: 1-3-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Μεγάλη τριπλή το ματς και όλα είναι πιθανά. Πάντως αυτό που ενδιαφέρει τις δύοο ομάδες είναι το αποτέλεσμα και όχι το θέαμα. Πάμε με το under 2,5 και το 1,91 της Interwetten.gr.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση