» » » » » Κόπα Αμέρικα 2ος όμιλος: Με τον Μέσι, τον Αγουέρο, τον Τέβεζ και τ’ άλλα παιδιά…


00:30 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ
Προϊστορία: 51-30-15
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Όλοι μιλάνε για την ώρα της Αργεντινής. Μια μία χρυσή φουρνιά παιχτών, όπου ξεχωρίζουν Μέσι, Αγουέρο, Τέβεζ, Ιγκουαΐν, θέλει να καταφέρει να επιστρέψει στους τίτλους, τους οποίους έχει στερηθεί εδώ και 22 χρόνια και την τελευταία κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα το 1993. Είναι η δεύτερη σε τίτλους στον θεσμό πάντως, πίσω από την Ουρουγουάη, με 14 κατακτήσεις. Η συμμετοχή άλλωστε στον τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας της άνοιξε την όρεξη. Και δύσκολα θα βρει τον Μέσι σε τόσο καλή φόρμα! Το ποδόσφαιρο που έπαιξε στη Βραζιλία δεν άρεσε σχεδόν σε κανένα και έτσι η ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον Χεράρδο Μαρτίνο, παρότι στην Μπαρτσελόνα δεν έκανε τίποτα. Είχε κάνει πάντως όνομα με την Παραγουάη, την οποία είχε οδηγήσει στον τελικό του τελευταίου Κόπα. Ο Μαρτίνο πάντως δείχνει πιο συγκαταβατικός και από τις πρώτες του κινήσεις ήταν να φέρει πίσω τον Τέβεζ. Μαζί του έχει δώσει 8 φιλικά, κερδίζοντας στα 6 από αυτά, με πρώτο και καλύτερο τη νίκη επί της Γερμανίας (4-2), δύο μήνες μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ, ευεργετική νίκη και κίνηση από πολλές απόψεις. Στο τελευταίο φιλικό διέλυσε εύκολα τη Βολιβία (5-0), παρά την απουσία Μέσι, Τέβεζ και όσων αγωνίστηκαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (Μασεράνο, Περέιρα). Αήττητη από την Παραγουάη σε 22 αναμετρήσεις σε Κόπα Αμέρικα (18-4-0).
Τελευταία 5: 4-0-1
Τερματοφύλακες: Ρομέρο (Σαμπντόρια), Γκουζμάν (Τίγκρες), Αντούχαρ (Νάπολι)
Αμυντικοί: Γκαράι (Ζενίτ), Ρονκάλια (Τζένοα), Ζαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι), Κάσκο (Νιούελς Ολντ Μπόις), Ντεμικέλις (Μάντσεστερ Σίτι), Ρόχο (Μάντσεστερ Γιούν.), Οταμέντι (Βαλένθια)
Μέσοι: Γκάγκο (Μπόκα Τζούνιορς), Μπίλια (Λάτσιο), Ντι Μαρία (Μάντσεστερ Γιουν.), Περέιρα (Γιουβέντους), Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Μπανέγκα (Σεβίλλη), Λαμέλα (Τόττεναμ), Παστόρε (ΠΣΖ)
Επιθετικοί: Ιγκουαΐν (Νάπολι), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Τέβεζ (Γιουβέντους), Λαβέτσι (ΠΣΖ)
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Μπορεί να ήταν η φιναλίστ του τελευταίου Κόπα Αμέρικα 2011, αλλά απογοήτευσε στην τελευταία συμμετοχή του στα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου τερμάτισε τελευταία, μαζί με τη Βολιβία. Φάνηκε πολύ η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, μετά την αποχώρηση του Χεράρδο Μαρτίνο, ο οποίος εκτός την κατάκτηση του Κόπα, είχε οδηγήσει την Παραγουάη στους «8» του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής. Μετά από τρεις αποτυχημένες επιλογές για την τεχνική ηγεσία (Άρτσε, Πελούσο, Χένες), η ομοσπονδία εμπιστεύτηκε τον Αργεντινό Ραμόν Ντίας, με τον οποίο όμως ακόμα δεν έχει πανηγύρισε νίκη σε τρία φιλικά (0-2-1). 0-0 με Κόστα Ρίκα, 0-1 από το Μεξικό, 2-2 με την Ονδούρα στο πιο πρόσφατο την προηγούμενη εβδομάδα. Δύσκολο το έργο της στον όμιλο, με μεγάλα φαβορί της Ουρουγουάη και Αργεντινή. Θα κυνηγήσει την 3η θέση πάντως. Οι περισσότεροι παίχτες της αγωνίζονται στην Λατινική Αμερική, η πλειοψηφία τους στο Μεξικό (7). Λείπουν οι επιθετικοί Καρντόσο (πρώην Μπενφίκα) και Νέλσον Βαλντέζ (Άιντραχτ Φρ., πρώην Ολυμπιακός). Στην αποστολή και ο πρώην επιθετικός του Άρη, Ραούλ Μπομπαντίγια (Άουγκσμπουργκ), ο οποίος αν και γεννηθείς στην Αργεντινή, πήρε τον Μάρτιο την υπηκοότητα της Παραγουάης λόγω καταγωγής από τους γονείς του.
Τελευταία 5: 1-2-2
Τερματοφύλακες: Βιλάρ (Κόλο-Κόλο), Άντονι Σίλβα (Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν), Αλφρέδο Αγκιλάρ (Γκουαρανί)
Αμυντικοί: ντα Σίλβα (Τολούκα), Σαμούδιο (Αμέρικα), Πάμπλο Αγκιλάρ (Αμέρικα), Μάρκος Κάσερες (Νιούελς Ολντ Μπόις), Πίρις (Ουντινέζε), Μπαλμπουένα (Λιμπερτάδ), Βαλντές (Σέρο Πορτένιο)
Μέσοι: Βίκτορ Κάσερες (Φλαμένγκο), Μαρτίνες (Αμέρικα), Ορτιγκόσα (Σαν Λορέντζο), Ορτίζ (Τολούκα), Ρομέρο (Ράσινγκ), Μολίνας (Λιμπερτάδ), Αράντα (Ολίμπια)
Επιθετικοί: Σάντα Κρουζ (Κρουζ Αζούλ), Χαέντο (Άιντραχτ Φρ.), Έντγκαρ Μπενίτες (Τολούκα), Μπάριος (Μονπελιέ), Ντερλίς (Βασιλεία), Μπομπαντίγια (Άουγκσμπουργκ)
Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η Αργεντινή είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού και όχι άδικα. Αν παίξει όπως περιμένουμε, τότε μπορεί να πετύχει μία άνετη νίκη. Η νίκη με χάντικαπ για τους Αργεντινούς πληρώνει στο 1.90 (Bet8).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση