» » » » » » Βραζιλία: Σε καλή κατάσταση η Φλουμινένσε


17.00 ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΓΚΟΪΑΣ
Προϊστορία: 6-1-10
Πέρυσι: –
ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ: Συνεχίζει αήττητη την πορεία της και παρότι έχει ξεκινήσει με δύσκολο πρόγραμμα, έχοντας τον ίδιο αριθμό νικών και ισοπαλιών (3-3-0). Στο τελευταίο της ματς έμεινε όρθια στην έδρα της Σάντος με το ισόπαλο 2-2, μένοντας μάλιστα δύο φορές πίσω στο σκορ. Μπροστά στο κοινό της έχει δώσει μόλις δύο παιχνίδια και αυτά ήταν νικηφόρα και έχει την ευκαιρία να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά από εδώ και στο εξής. Εκτός για πειθαρχικό παράπτωμα ο φορ Ρίλντο (2 συμ./1 γκολ).
Εντός: 2-0-0
Γκολ: 13-7
Τελευταία 5: 3-2-0
ΓΚΟΪΑΣ: Το ελπιδοφόρο ξεκίνημα ανήκει στο παρελθόν, αφού πλέον μετράει δύο σερί ήττες και τρεις αγωνιστικές μακριά από νίκη. Μετά την ήττα στο γήπεδο της Σπορτ Ρεσίφε, έχασε και εντός έδρας από την Αβάι με 1-0, στο ματς της περασμένης αγωνιστικής, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν είχε μέσα στα πλάνα της. Πλέον έχει από όλα τα αποτελέσματα στην ίδια συχνότητα (2-2-2), ενώ under 2,5 και no goal έληξαν οι πέντε από τις έξι αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Μακροχρόνιες οι απουσίες της.
Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Με την μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων, η Πόντε Πρέτα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στο 1,60 ο άσος από την Betshop.

22.00 ΑΒΑΪ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ
Προϊστορία: 11-10-11
Πέρυσι: –
ΑΒΑΪ: Σε διαρκή άνοδο η Αβάι και πάνω από όλα δείχνει ότι είναι σε θέση να τα πάει καλά στην μεγάλη κατηγορία, όντας νεοφώτιστη. Τελευταία της επιτυχία το διπλό στην έδρα της Γκοϊας με 1-0, χάρη σε τέρμα του Ρόμουλο στην εκπνοή και συγκεκριμένα στο 94′. Αυτό ήταν το τρίτο της τρίποντο στην τελευταία τετράδα αγώνων για το πρωτάθλημα και όπως ήταν λογικό κέρδισε μεγάλο έδαφος στον πίνακα της βαθμολογίας. Επίσης, παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο και τα περισσότερα της παιχνίδια μέχρι στιγμής έχουν αρκετά γκολ. Τιμωρημένος ο στόπερ Αντόνιο Κάρλος (5 συμ.).
Εντός: 1-1-1
Γκολ: 7-8
Τελευταία 5: 3-0-2
ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ: Εκμεταλλεύτηκε και πάλι τον παράγοντα έδρα και κατάφερε να επιβληθεί δύσκολα της Παλμέιρας με 2-1. Στο 11′ το ματς ήταν ήδη ισόπαλο με 1-1, όμως την λύση έδωσε ο Τιάγκο Σαντάνα στο 62′. Ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι αποκλειστικά μπροστά στο κοινό της, όπου μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ μακριά από αυτό μετράει μόνο ήττες (0-0-3). Σαφώς και θα ψάξει τον πρώτο εκτός έδρας της βαθμό ή βαθμούς στο ματς με την νεοφώτιστη Αβάι. Εκ’ νέου εκτός ο αριστερός μπακ Μάρκος Πεντρόζο (4 συμ.).
Εκτός: 0-0-3
Γκολ: 5-8
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Δύο ομάδες που σκοράρουν και είναι σε σχετικά καλή κατάσταση. Κρατάμε το over 2,5 και το 2,20 της Goalbet.

22.00 ΓΚΡΕΜΙΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ
Προϊστορία: 12-10-5
Πέρυσι: ΓΚΡΕΜΙΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ 1-0
ΓΚΡΕΜΙΟ: Το αήττητο της σερί σταμάτησε στις τρεις αγωνιστικές, αφού δεν άντεξε στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σάο Πάολο και έχασε με 2-0. Δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψει με πολλές πιθανότητες στην διεκδίκηση τους ματς. Μακριά από τις πρώτες θέσεις προς το παρών η Γκρέμιο, έχοντας μέχρι στιγμής απολογισμό 2-2-2, αφού εκμεταλλεύεται σχεδόν 100% μόνο την δύναμη της έδρας της (2-1-0). Σε αυτά τα παιχνίδια μάλιστα έχει πετύχει εφτά γκολ. Στο Κόπα Αμέρικα με την εθνική του ο τερματοφύλακας Μαρσέλο Γκρόι (4 συμ.) και ο στόπερ Εράσο (2 συμ.).
Εντός: 2-1-0
Γκολ: 8-9
Τελευταία 5: 2-1-2

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Π.: Πιο δυναμικά δεν γινόταν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία έχει κερδίσει τα πέντε από τα έξι πρώτα της παιχνίδια στην σεζόν. Προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, με τελευταία αυτή επί της Βάσκο Ντα Γκάμα με 2-0, σκοράροντας και τα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με Νικάο (60′) και Ιτάλο (92′). Δικαιολογημένα βρίσκεται και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ επίσης διαθέτει και την καλύτερη αμυντική επίδοση της κατηγορίας, με τρία γκολ παθητικό. Τραυματίας ο μέσος Ντέιβιντ.

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 9-3
Τελευταία 5: 4-0-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Από τα πλέον δύσκολα παιχνίδια της αγωνιστικές και η ισοπαλία συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Η επιλογή αυτή πληρώνει 3,41 στην Bet8.


22.00 ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Προϊστορία: 9-4-10
Πέρυσι: ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 0-1

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ: Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής η πορεία της Παλμέιρας και βρίσκεται αναμενόμενα στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Στο ματς με την Φιγκεϊρένσε εκτός έδρας με τον Γκάμπριελ σε 1-1 στο 11′, αλλά δεν απέφυγε την ήττα, δεχόμενη γκολ 62′. Μόλις ένα τρίποντο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και συνολικό απολογισμό (1-3-2), σαφώς και αποσκοπεί σήμερα στην επιστροφή της στις νίκες, ώστε να πάρει τα πάνω της, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Τραυματίας ο στόπερ Ράμος (3 συμ.), ο επιθετικός Ρομπίνιο (3 συμ.) και στο Κόπα Αμέρικα με την Χιλή ο μέσος Βαλδίβια (4 συμ.).

Εντός: 0-2-1
Γκολ: 6-6
Τελευταία 5: 1-2-2

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ και «κόλλησε» στο ισόπαλο 0-0 με αντίπαλο την Σπορτ Ρεσίφε εντός έδρας. Ήθελε πολύ την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία και πολύ κοντά στην πρωτοπόρο Ατλέτικο Παραναένσε. Όπως και να έχει αυτή η ομάδα έχει αρκετές δυνατότητες φέτος και μπορεί να διεκδικήσει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα. Πάντως, το έργο της στην έδρα της Παλμέιρας σήμερα μόνο εύκολο δεν είναι. Αμφίβολη η συμμετοχή του επιθετικού Φρεντ (6 συμ./3 γκολ).

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 7-6
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολη έξοδος για την Φλουμινένσε, που θα πάει στο όριο του ενός γκολ την αναμέτρηση. Κρατάμε το under 2,5 και το 1,65 της Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση