» » » » » » Προκριματικά Euro 9ος όμιλος: Τελευταία ευκαιρία για τη Σερβία


21:45 ΔΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ
Προϊστορία: 1-0-0
Α’ γύρος: ΣΕΡΒΙΑ-ΔΑΝΙΑ 1-3
ΔΑΝΙΑ: Η σημαντική νίκη επί της Σερβίας στον τελευταίο επίσημό της, της έδωσε μεγάλο αβαντάζ για την πρόκριση στα τελικά του Euro και πλέον έχει να φοβάται μόνο την Αλβανία, με την οποία ισοβαθμεί στους 7 βαθμούς και την υποδέχεται τον Σεπτέμβριο. Και η πρωτιά είναι εφικτή, αφού τη χωρίζουν μόνο δύο βαθμοί από την πρωτοπόρο Πορτογαλία. Πολλά θα εξαρτηθούν πάντως από το σημερινό αποτέλεσμα. Από τον αγώνα την Σερβίας, έχει δώσει 4 φιλικά έχοντας δύο νίκες και δύο ήττες. Έχασε με 0-2 από Ρουμανία και Γαλλία, κέρδισε ΗΠΑ (3-2) και στο πιο πρόσφατο το Μαυροβούνιο, παρότι ο Όλσεν χρησιμοποίησε αρκετές αλλαγές. Μόνο από την Πορτογαλία έχει χάσει στα 10 τελευταία παιχνίδια της σε προκριματικά Euro. Αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της σε σχέση με το τελευταίο επίσημο, αλλά υπάρχει μία σχετική ισορροπία, οπότε υπάρχουν και λύσεις.
Τελευταία 5: 3-0-2
Τερματοφύλακες: Άντερσεν (Κοπεγχάγη), Σμάιχελ (Λέστερ), Λεσλ (Γκινγκάμπ)
Αμυντικοί: Γιάκομπσεν (Γκινγκάμπ), Άγκερ (Μπρόντμπι), Κίερ (Λιλ), Σίμον Πόουλσεν (PSV), Μπίελαντ (Τβέντε), Βας (Εβιάν), Βέστεργκαρντ (Βέρντερ), Κρίστενσεν (Τσέλσι)
Μέσοι: Κβιστ ( – ), Έρικσεν (Τόττεναμ), Κρον-Ντέλι (Σεβίλλη), Γιάκομπ Πόουλσεν (Μίντιλαντ), Βίμπε (Γκέτεμποργκ), Φίσερ (Άγιαξ), Χόιμπιεργκ (Άουγκσμπουργκ), Ντελάνεϊ (Κοπεγχάγη), Σίστο (Μίντιλαντ)
Επιθετικοί: Μπέντνερ (Βόλφσμπουργκ), Ράσμουνσεν (Μίντιλαντ), Γιουσούφ Πόουλσεν (Λειψία)
ΣΕΡΒΙΑ: Τα επεισόδια στον αγώνα με την Αλβανία (σημαία της μεγάλης Αλβανίας με ελικοπτεράκι στο αγωνιστικό χώρο, είσοδος οπαδών), ήταν καθοριστικός για την πορεία των «Ορλόβι», αφού να μεν πήρε τη νίκη στα χαρτιά, αλλά της αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί τους στο γήπεδο. Μέσα σε αυτά είχαμε και την παραίτηση του Άντβοκαατ, που μπορούσε να εγγυηθεί μια καλή πορεία, οπότε η Σερβία έμεινε με 1 βαθμό και σήμερα τα παίζει όλα-για-όλα για να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης. Από τον Νοέμβριο στο τιμόνι της ο Κούρτσιτς, με τον οποίο έδωσε τρεις αγώνες, κερδίζοντας την Ελλάδα σε φιλικό στα Χανιά χωρίς ιδιαίτερο κόπο (2-0) και χάνοντας δύσκολα από την Πορτογαλία για τα προκριματικά. Στο πιο πρόσφατο φιλικό της επικράτησε του Αζερμπαϊτζάν με 4-1, βρίσκοντας δυσκολίες στο πρώτο μέρος (1-1), αλλά καθαρίζοντας το παιχνίδι στην επανάληψη, όπου πέτυχε τρία τέρματα. Θετικό το δείγμα της, έχοντας μία ομάδα με αρκετούς αξιόλογους παίχτες. Η πρόκριση πάντως είναι δύσκολη, αφού είναι στο -6 από Δανία και Αλβανία. Στην αποστολή και ο  μέσος Μιλιβόγεβιτς του Ολυμπιακού.
Τελευταία 5: 3-0-2
Τερματοφύλακες: Στοΐκοβιτς (Μακάμπι Χάιφα), Μπρκιτς (Κάλιαρι), Ζίβκοβιτς (Παρτιζάν)
Αμυντικοί: Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Κολάροφ (Μάντσεστερ Σίτι), Ομπράντοβιτς (Μαλίν), Νάστασιτς (Σάλκε), Μπάστα (Λάτσιο), Τόμοβιτς (Φιορεντίνα), Μακσίμοβιτς (Τορίνο), Μίτροβιτς (Φράιμπουργκ)
Μέσοι: Τόσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Πέτροβιτς (Ντιναμό Κιέβου), Τζούριτσιτς (Σαουθάμπτον), Μάτιτς (Τσέλσι), Μάρκοβιτς (Λίβερπουλ), Φέισα (Μπενφίκα), Λιάγιτς (Ρόμα), Γκουντέλι (Άγιαξ), Μιλιβόγεβιτς (Ολυμπιακός), Κόστιτς (Στουτγάρδη)
Επιθετικοί: Μίτροβιτς (Άντερλεχτ), Σκούλετιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας)
Προγνωστικά στοίχημα: Είναι η τελευταία ευκαιρία της Σερβίας να παραμείνει ζωντανή, όσο δύσκολο και να είναι το έργο της. Περιμένουμε μία δυνατή μάχη, που δεν αποκλείεται να τελειώσει με ισοπαλία. Τους Δανούς άλλωστε δεν τους χαλάει ιδιαίτερα, ενώ και οι Σέρβοι θα κάνουν ότι μπορούν για να αποφύγουν την ήττα (3.30 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση