» » » » » » Πάμε Στοίχημα Segunda Division: Γκολ εκατέρωθεν


21.00 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
Προϊστορία: 3-4-6
Πέρυσι: ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 1-1
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Μπορούσε και καλύτερα στο πρώτο ματς, όμως ακόμη και έτσι το ισόπαλο 1-1 της δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ, αφού ετο εκτός έδρας γκολ μετράει, ενώ σήμερα παίζει και στην έδρα της. Σαφώς και τίποτα δεν έχει τελειώσει για την Λας Πάλμας, που καλείται να παρουσιαστεί και σήμερα σοβαρώ, ώστε να τελειώσει την δουλειά. Εξάλλου, παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση, αφού πριν από αυτήν την ισοπαλία, μετρούσε πέντε διαδοχικές νικές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Τιμωρημένοι είναι ο αμυντικός Σιμόν (37 συμ./2 γκολ), ο μέσος Κούλιο (27 συμ./1 γκολ) και ο επιθετικός Βιέρα (17 συμ./6 γκολ).
Εντός: 15-4-2
Γκολ: 74-48
Τελευταία 5: 4-1-0
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Από χίλια κύμματα πέρασε το πρώτο της παιχνίδι με την Λας Πάλμας, αφού έμεινε πίσω στο σκορ στο 9′, ισοφάρισε με τον Πέρεζ στο 23′, ενώ υποχρεώθηκε να παίξει με εννιά ποδοσφαιριστές στο τελευταίαο 15λεπτο της αναμέτρησης. Οπότε καλείται να σκοράρει πάση θυσία σήμερα, αφού το 0-0 την στέλνει «σπίτι» της. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε βγάλει εννιά διπλά, ενώ αν περάσει θα συναντήσει στον τελικό των πλέι οφ, μια εκ των Χιρόνα ή Σαραγόσα. Εκτός ο αμυντικός Βαλιέντε (31 συμ./1 γκολ), ενώ τιμωρημένοι είναι ο αμυντικός Τσίκα (34 συμ.) και ο μέσος Τιμόρ (34 συμ./5 γκολ).
Εκτός: 9-4-8
Γκολ: 66-41
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Όπως και στο πρώτο ματς έκει και σήμερα, αναμένονται τέρματα εκατέρωθεν στην αναμέτρηση, αφού οι ομάδες την έχουν αυτή την δυνατότητα. Κρατάμε το goal/goal σε απόδοση 1,70 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση