» » » » » » Βραζιλία: Φουλ για κορυφή η Σάο Πάολο


22.30 ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ
Προϊστορία: 12-9-8
Πέρυσι: ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 2-1
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Μεγάλη βαθμολογικά ανάσα για την Κορίνθιανς, αφού μετρούσε δύο διαδοχικές ήττες και τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, πριν το διπλό στην έδρα της Τζόινβιλ με 1-0. Το τέρμα του Ζάντσον στο 32′ αποδείχθηκε αρκετό στο τέλος, ώστε να της δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να πάρει λίγο τα πάνω της. Σαφώς και πρέπει να βρει περισσότερες λύσεις στην επίθεση, αφού έχει σκοράρει μόλις τέσσερις φορές στις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Στο Κόπα Αμέρικα ο μέσος Ελίας (2 συμ.).
Εντός: 1-0-1
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 2-1-2
ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ: Σε στάδιο ανόδου και η Ιντερνασιονάλ, που πέτυχε την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα, με το νικηφόρο εντός έδρας 2-0 επί της Κοριτίμπα. Μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, όπου σκόραρε με Βιτίνιο (26′) και Νιλμάρ (36′), οπότε στην συνέχεια δεν είχε πρόβλημα να διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα. Η Ιντερνασιονάλ έχει χάσει μόλις μία φορά και αυτή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έκτοτε μετράει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Τιμωρημένος ο επιθετικός Λισάντρο Λόπες (2 συμ.).
Εκτός: 0-2-1
Γκολ: 5-5
Τελευταία 5: 2-3-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν είναι και οι πιο εύκολες ομάδες στο γκολ. Αρκετά πιθανό το under 2,5 σε απόδοση 1,65 από την Goalbet.


22.30 ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ
Προϊστορία: 10-3-12
Πέρυσι: ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 0-1
ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ: Δύσκολη η κατάσταση στην Κοριτίμπα, καθώς τίποτα δεν της πάει καλά, όπως φανερώνουν περίτρανα οι τέσσερις διαδοχικές ήττες που έχει στην σεζόν και πέντε σε σύνολο των πρώτων έξι αγωνιστικών (1-0-5). Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία ο Μαρκίνιος Σάντος και στην θέση του ανέλαβε ο Νέι Φράνκο. Η Κοριτίμπα προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια, όπου έχασε με το ίδιο σκορ 2-0 στα γήπεδα των Φλουμινένσε και Ιντερνασιονάλ, οπότε μπροστά στο κοινό της σήμερα θέλει να απενέλθει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην επίσης απογοητευτική Φλαμένγκο. Ποινή τιμωρίας για τον δεξιό μπακ Νορμπέρτο (6 συμ.).
Εντός: 1-0-1
Γκολ: 4-9
Τελευταία 5: 1-0-4
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Η έκτη αγωνιστική ήταν η τυχερή για την Φλαμένγκο, που πέτυχε την πρώτη της νίκη, κερδίζοντας εντός έδρας την Σαπεκοένσε με 1-0. Έστω και με αρκετό άγχος, βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει με τον Γκάμπριελ στο 65′ και να πάρει αυτό που θέλει από την αναμέτρηση. Το ζήτημα όμως είναι να συνεχίσει θετικά, αφού το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα μόνο θετικό δεν είναι (1-1-4). Μάλιστα, μακριά από το γήπεδο της μετρά μόνο ήττες (0-0-3). Στο Κόπα Αμέρικα ο νεοαποκτηθείς φορ Γκερέρο, ο αριστερός μπακ Αρμέρο (2 συμ.) και ο μέσος Κάσερες (2 συμ.).
Εκτός: 0-0-3
Γκολ: 7-1-0
Τελευταία 5: 1-1-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας οι δύο ομάδες και δεν θα έλεγαν όχι στον πόντο. Η ισοπαλία πληρώνει 3,26 στην Bet8.


22.30 ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ
Προϊστορία: 1-1-0
Πέρυσι: ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ 0-0
ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ: Δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάζει σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν η Σαπεκοένσε, αφού έχει χάσει και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της, όμως από την άλλη πλευρά έχει κερδίσει και τα τρία στο γήπεδο της. Χωρίς ισοπαλία ακόμη στο πρωτάθλημα (3-0-3) και θα προσπαθήσει για μια ακόμη φορά να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πετύχει την τέταρτη νίκη. Στο τελευταίο της παιχνίδι, γνώρισε την ήττα άλλωστε, χάνοντας με 1-0 από την Φλαμένγκο. Τιμωρημένος ο στόπερ Βίλσον (6 συμ.) και ο χαφ Μαϊλσον (1 συμ.).
Εντός: 3-0-0
Γκολ: 6-6
Τελευταία 5: 2-0-3
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ: Πάτησε… γκάζι για τα καλά στις τελευταίες αγωνιστικές η Σάο Πάολο και σκαρφάλωσε μέχρι και την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πήρε τα πάνω της με τις δύο απανωτές εντός έδρας νίκες κόντρα σε Σάντος και Γκρέμιο, ενώ έχει δεχθεί μόλίς δύο τέρματα στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα. Στο -2 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Παραναένσε και την περιμένει ένα σχετικά ευνοϊκό πρόγραμμα για να φτάσει και μέχρι την κορυφή. Εκτός ο φορ Πάτο (5 συμ./2 συμ.), που είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ενώ εκτός είναι και ο στόπερ Μιράντα (5 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 10-4
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Αρκετά δυνατή εντός έδρας η Σαπεκοένσε, όμως η Σάο Πάολο δεν αστειεύεται τελευταία. Με ρίσκο στο διπλό και το 2,39 από την Netbet.gr.


03.00 ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ
Προϊστορία: 6-5-14
Πέρυσι: –
ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ: Παραμένει χωρίς τρίποντο ακόμη, μετά το πέρας των έξι πρώτων αγωνιστικών, έχοντας απολογισμό 0-3-3. Στον τελευταίο της αγώνα έχασε με κάτω τα χέρια από την Ατλέτικο Παραναένσε εκτός έδρας με 2-0 και συνέχισε να προβληματίζει, αφού εκτός των άλλων έχει βρει δίχτυα μόλις μία φορά στην πρώτη εξάδα των αναμετρήσεων. Επίσης, δεν σκόραρε στα τρία τελευταία και το έργο της απέναντι στην Κρουζέιρο μόνο εύκολο δεν είναι. Στο Κόπα Αμέρικα ο πρώτος τερματοφύλακας Μαρτίν Σίλβα (4 συμ.).
Εντός: 0-2-1
Γκολ: 1-9
Τελευταία 5: 2-0-3
ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ: Από τις λίγες ομάδες στην Βραζιλία, που ξέρουν τι ζητούν εκτός έδρας, όπως απέδειξε άλλωστε και το σπουδαίο διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Ατλέτικο Μινέιρο με 3-1. Μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς, όμως απάντησε με Γουίλιαν, Σαβιέ και Μαρκίνιος για την μεγάλη ανατροπή. Οι πρωταθλητές έχουν πάρει τα πάνω τους με τις δύο σερί νίκες και κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στον πίνακα της βαθμολογίας, ενώ δίνουν δεύτερο απανωτό εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή την φορά στο γήπεδο της Βάσκο Ντα Γκάμα. Στο Κόπα Αμέρικα ο αριστερός μπακ Μένα και ο μεσοεπιθετικός Αρασκαέτα (2 συμ.).
Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 6-6
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Αρκετά δύσκολο ματς και από την στιγμή, που η Βάσκο Ντα Γκάμα δεν σκοράρει με τίποτα θα πάμε στο under 2,5 και το 1,60 της Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση