» » » » » » Προκριματικά Euro 6ος όμιλος: Για την πρώτη νίκη του ο Μαρκαριάν


19:00 ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Προϊστορία: 2-3-10
Α’ γύρος: ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Έκανε καλό ξεκίνημα στον όμιλο με 4 βαθμούς στα δύο πρώτα παιχνίδια (3-1 Φερόε, 1-1 Ελλάδα), αλλά οι τρεις συνεχόμενες ήττες στα επόμενα παιχνίδια της την προσγείωσαν και πλέον είναι σε δύσκολη θέση. Στο -4 από την 3η Ουγγαρία, μόνο με νίκη μπορεί να έχει ελπίδες. Οι αριθμοί πάντως μιλάνε από μόνοι τους και η Φινλανδία μετράει 5 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη. Στο μοναδικό που δεν έχασε ήταν μία φιλική νίκη με τη Σουηδία τον περασμένο Ιανουάριο (1-0), με τους Σουηδούς όμως να παρατάσσονται χωρίς τα μεγάλα αστέρια της. Από την Ουγγαρία έχει τη 3η μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία της με 9-1 το 1955. Στην αποστολή και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο μέσος Ρόμπιν Λοντ.
Τελευταία 5: 1-0-4
Τερματοφύλακες: Μαένπαα (Φένλο), Χραντέτσκι (Μπρόντμπι), Χένρικ Μοϊσάντερ (Λάχτι)
Αμυντικοί: Νίκλας Μοϊσάντερ (Σαμπντόρια), Αρκίβουο (Χάκεν), Τοΐβιο (Μόλντε), Ραϊτάλα (Βέστσελαντ), Σόρσα (Ελσίνκι), Μόρεν (Ελσίνκι), Λαμ (Τσβόλε)
Μέσοι: Ερεμένκο (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σπαρβ (Μίντιλαντ), Χαμαλάινεν (Λεχ Πόζναν), Χετεμάι (Κιέβο), Ρίσκι (Ρόζενμποργκ), Χάλστι (Ντι Σι Γιουνάιτεντ), Σούλερ (Ελσίνκι), Καούκο (ΦΣΒ Φρανκφούρτης), Ματίλα (Άαλεσουντ), Λοντ (Παναθηναϊκός)
Επιθετικοί: Πούκι (Μπρόντμπι), Ποχιανπάλο (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Μαρκάνεν (Ρεάλ Μαδρίτης Β), Βαϊρίνεν (Ντόρτμουντ)
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ξεκίνησε με φιλοδοξίες στον όμιλο και με την ιδιαίτερη εξέλιξη που είχε κρατάει πλέον την 3η θέση στα χέρια της, απέχοντας 4 βαθμούς από τη 2η Β. Ιρλανδία και άλλους τόσους από την 4η Φινλανδία. Αξιόλογη η αμυντική της συμπεριφορά, αφού έχει δεχτεί γκολ μόνο από τη Ρωσία (φιλικό) στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Στο τελευταίο αγώνα που έδωσε πριν μία εβδομάδα επέδειξε και τις επιθετικές της αρετές, κερδίζοντας με 4-0 τη Λιθουανία σε φιλικό, πετυχαίνοντας και τα 4 τέρματά της μέχρι το 31’! Η μοναδική της ήττα στον όμιλο ήρθε από τη Β. Ιρλανδία (1-2 εντός). Πολύ καλή η προϊστορία της με τη Φινλανδία την οποία έχει κερδίσει στις 10 από τις 15 συνολικά αναμετρήσεις τους (10-3-2). Στην αποστολή και ο αμυντικός του Λεβαδειακού, Αντάμ Πιντέρ.
Τελευταία 5: 3-1-1
Τερματοφύλακες: Κιράλι (Φούλαμ), Μπογκντάν (Μπόλτον), Ντίμπουζ (Φερεντσβάρος)
Αμυντικοί: Γιουχάζ (Βίντεοτον), Βαντσάκ (Σιόν), Ζέλεσι (Πούτσκας Ακαντέμια), Καντάρ (Λεχ Πόζναν), Πιντέρ (Λεβαδειακός), ντε Αλμέιδα (Φερεντσβάρος), Γκούζμικς (Βίσλα Κρακοβίας), Λανγκ (Γκιόρ), Φιόλα (Πούτσκας Ακαντέμια), Φορό (Ουίπεστ), Ζολνόκι (Βίντεοτον)
Μέσοι: Γκέρα (Φερεντσβάρος), Γιόζεφ Βάργκα (Ντέμπρετσεν), Τόζερ (Γουότφορντ), Στίμπερ (Αμβούργο), Άνταμ Σίμον (Βίντεοτον), Μάρκβαρτ (Πεκς)
Επιθετικοί: Τζούτζακ (Ντιναμό Μόσχας), Πρίσκιν (Γκιόρ), Ζαλάι (Χόφενχαϊμ), Νέμεθ (Κάνσας), Νίκολιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Κρίστιαν Σίμον (Μόναχο 1860), Ρόλαντ Βάργκα (Φερεντσβάρος)
Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Σε καλύτερη μοίρα δείχνει η Ουγγαρία και έχει μεγάλη ευκαιρία να εδραιωθεί στην 3η θέση. Με τους μπουκ να δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους, αξίζει το Χ2 στο 1.60 (Championsbet).

21:45 ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕ – ΕΛΛΑΔΑ
Προϊστορία: 1-0-2
Α’ γύρος: ΕΛΛΑΔΑ-ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕ 0-1
ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕ: Όνειρο ήταν και πάει. Οι ψαράδες/λογιστές/δικηγόροι από τα νησιά Φερόε έκαναν μία τεράστια έκπληξη, από αυτές που σπάνια συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά δύσκολα να αποφύγουν την τελευταία θέση στον όμιλο. Η ιστορική νίκη που πήραν πάντως στο Καραϊσκάκης τους άνοιξε την όρεξη, εμφανίστηκα ψυχωμένοι και κόντρα στη Ρουμανία και τη δυσκόλεψαν (0-1), αλλά το επίπεδο τους δεν επιτρέπει για πολλά περισσότερα. 21 ήττες έχουν στα 25 τελευταία παιχνίδια τους, επίσημα και μη (3-1-21). Εκτός από την Ελλάδα, κέρδισαν Εσθονία και Γιβραλτάρ.
Τελευταία 5: 1-0-4
Τερματοφύλακες: Νίλσεν (Στιάρναρ), Τόμσεν (Β36), Γκέστσον (ΗΒ)
Αμυντικοί: Γιόχαν Ντάβιντσεν (ΗΒ), Γκρέγκερσεν (Βίκινγκουρ), Βίλιορμουρ Ντάβιντσεν (Βέιλε), Φέρο (Β36), Νάτεσταντ (Μίντιλαντ), Γιόενσεν (ΗΒ), Εΐστουροϊ (Β36)
Μέσοι: Μπενιάμινσεν (ΗΒ), Χολστ (Φρέμαντ Άμαγκερ), Γιουστίνουσεν (ΝSI), Χάνσον (Βέντισελ), Μπαρταλστόβου (Λεβάνγκερ), Μπράντουρ Όλσεν (Κοπεγχάγη), Βατνχάμαρ (Βίκινγκουρ), Γιάκομπσεν (Β36), Φρέντερικσμπεργκ (NSI)
Επιθετικοί: Έντμουντσον (Βέιλε), Αντρέας Όλσεν (Βίκινγκουρ), Κλέμιντ Όλσεν (ΝSI), Σόρενσεν (Άαλμποργκ)
ΕΛΛΑΔΑ: Η φαρσοκωμωδία με τον Ρανιέρι ευτυχώς τελείωσε και η ομοσπονδία εμπιστεύτηκε τις τύχες της Εθνικής στον γνωστό μας Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος είναι γνωστός και για τη δουλειά του τα τελευταία χρόνια σε εθνικό επίπεδό (Περού), αλλά και είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Το έργο του πάντως δεν είναι εύκολο, υπάρχει πάντως αισιοδοξία ότι κάτι μπορεί να αλλάξει, ξεπλένοντας αρχικά τη ντροπή για την ήττα από τα νησιά Φερόε, τα οποία εύκολα ή δύσκολα πρέπει να κερδίσουμε. Αντικειμενικά εύκολα, αλλά είδαμε πολλά οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι. Είναι πάντως ο μεγαλύτερος εξευτελισμός για την γαλανόλευκη, μετά από τις συνεχόμενες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων και τις παρουσίες σε τελικά μεγάλων διοργανώσεων. Under τα 7 τελευταία παιχνίδια της Ελλάδας, επίσημα και μη, από τον αγώνα δηλαδή στους «16» του Μουντιάλ με την Κόστα Ρίκα (1-1). Δεν έχει σκοράρει στα 4 τελευταία παιχνίδια της. Πιο πρόσφατο το 0-0 με την Ουγγαρία στο επίσημο ντεμπούτο του Μαρκαριάν, με το οποίο διατήρησε ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες που έχει για να φτάσει την 3η θέση, που είναι και ο μοναδικός εφικτός στόχος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Χολέμπας. Λείπουν επίσης οι Κ. Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Μανιάτης, Μάνταλος.
Τελευταία 5: 0-2-3
Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Ουντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ)
Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ρόμα), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Βίντρα (Λεβάντε), Μόρας (Βερόνα), Μανωλάς (Ρόμα), Σταφυλίδης (Λεβερκούζεν), Ταυλαρίδης (ΠΑΟ), Τασουλής (Πανιώνιος)
Μέσοι: Κατσουράνης (Ατρόμητος), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Νίνης (ΠΑΟ), Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα), Κονέ (Ουντινέζε), Φετφατζίδης (Τζένοα), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Μπενφίκα), Ταχτσίδης (Τζένοα), Κολοβός (Ολυμπιακός), Φούντας (Αστέρας Τρίπολης)
Επιθετικοί: Μήτρογλου (Φούλαμ), Καρέλης (ΠΑΟ).
Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Διπλό από εδώ μέχρι… τα νησιά Φερόε! Άλλαξε το κλίμα στην Εθνική και αυτή την φορά θα παίξει έχοντας προπονητή στον πάγκο. Χρειάζεται ένα ξέσκασμα, οπότε περιμένουμε τη νίκη και με over (2.30 Stoiximan).

21:45 Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Προϊστορία: 3-0-2
Α’ γύρος: ΡΟΥΜΑΝΙΑ-Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2-0
Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Λίγοι θα περίμεναν την πορεία της Β. Ιρλανδίας στον όμιλο, αλλά τελικά τους διέψευσε όλους και όχι μόνο παίζει καλό ποδόσφαιρο –για τα μέχρι τώρα γνωστά δεδομένα της- αλλά δείχνει ικανή να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικά του Euro. Μετράει 4 νίκες μέχρι τώρα στον όμιλο, κερδίζοντας Ουγγαρία (εκτός), Φερόε (εντός), Ελλάδα (εκτός), Φινλανδία (εντός), ενώ μοναδική της ήττα προήλθε από την πρωτοπόρο του ομίλου Ρουμανία τον περασμένο Νοέμβρη. Πριν δύο εβδομάδες πάντως συνέχισε την κακή της συνήθεια σε φιλικά, στα οποία δεν κερδίζει από το 2008 (0-7-13), μένοντας στο 1-1 με το Κατάρ. 21 αν υπολογίσουμε και το ανεπίσημο φιλικό που έδωσε με την Ιρλανδία πριν 10 ημέρες. Νο goal και under οι 4 από τις 5 αναμετρήσεις της με τη Ρουμανία. Under τα 11 από τα 13 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη.
Τελευταία 5: 2-1-2
Τερματοφύλακες: Κάρολ (Νοτς Κάουντι), ΜακΓκόβερν (Χάμιλτον), Κάρσον (Τσέλτεναμ)
Αμυντικοί: Χιούζ (Μπράιτον), Μπερντ (Γουέστ Μπρομ), ΜακΌλεϊ (Γουέστ Μπρομ), Έβανς (Μάντσεστερ Γιουν.), Κάτχαρτ (Γουότφορντ), Φέργκιουσον (Ρέιντζερς), Ντάνιελ Λάφερτι (Μπέρνλι), ΜακΛόχλιν (Φλίτγουντ), ΜακΚάλοχ (Ντονκάστερ), ΜακΝέρ (Μάντσεστερ Γιουν.)
Μέσοι: Στίβεν Ντέιβις (Σαουθάμπτον), Μπραντ (Γουέστ Μπρομ), Κόρι Έβανς (Μπλάκμπερν), Νόργουντ (Ρέντινγκ), ΜακΚόρτ (Μπράιτον), Ντάλας (Μπρέντφορντ), Ριβς (ΜΚ Ντονς)
Επιθετικοί: Κάιλ Λάφερτι (Ρίζεσπορ), ΜακΓκίν (Αμπερντίν), Γουάρντ (Ντέρμπι), Μαγκένις (Κιλμάρνοκ), ΜακΚέι (Γουίγκαν), Γκριγκ (ΜΚ Ντονς), Μπόις (Ρος Κάουντι), Λάβερι (Σέφιλντ Γουέν.)
ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Είναι η πιο σοβαρή ομάδα του ομίλου και οδηγεί δίκαια την κούρσα, όντας και η μόνη αήττητη (4-1-0), έχοντας δεχτεί μάλιστα μόλις ένα γκολ στα 5 παιχνίδια της ως τώρα για τα προκριματικά. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση ζορίστηκε κόντρα στα νησιά Φερόε, αλλά έφτασε στη νίκη (1-0) και πλέον είναι στο +5 από την 3η Ουγγαρία, οπότε είναι στο χέρι της η απευθείας πρόκριση. Θετικό το ότι τελειώνει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με τα νησιά Φερόε. Αήττητη στα 9 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη (7-2-0). Με τον Άνχελ Ιορντανέσκου στον πάγκο της έχει 5-1-0. Under και τα 5 παιχνίδια της στα προκριματικά, στα οποία μετράει αήττητο 11 αγώνων (7-4-0). Στην αποστολή και ο αριστερός μπακ και αρχηγός της Ρουμανίας, Ράζβαν Ρατς.
Τελευταία 5: 4-1-0
Τερματοφύλακες: Ταταρουσάνου (Φιορεντίνα), Σίλβιου Λουνγκ Τζούνιορ (Άστρα Γκιούργκιου), Μπαλγκραντεάν (Κραϊόβα)
Αμυντικοί: Ρατς (ΠΑΟΚ), Ταμάς (Στεάουα), Τσίριτσες (Τόττεναμ), Παπ (Στεάουα), Γκαρντός (Σαουθάμπτον), Γκριγκόρε (Τουλούζ), Σαπουνάρου (Ραπίντ Βουκ.), Μότσι (Λουντογκόρετς), Σέπσι (Νυρεμβέργη), Βαταγέλου (Κραϊόβα)
Μέσοι: Τόρζε (Κόνιασπορ), Πιντίλιι (Παντούριι), Μαξίμ (Στουτγάρδη), Τσίπτσιου (Στεάουα), Σανμαρτεάν (Αλ-Ιτιχάντ), Χόμπαν (Χαποέλ Μπιρ Σίβα), Πόπα (Στεάουα), Πρεπελίτσα (Στεάουα), Μπούμπα (Τάργκου Μούρες), Μπισφάλβι (Βόλιν Λουτσκ), Στάντσιου (Στεάουα)
Επιθετικοί: Στάνκου (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Κεσερού (Αλ-Γκαράφα), Αντόνε (Κόρδοβα)
Πρόταση: Υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις των βορειοϊρλανδών, αλλά η Ρουμανία είναι πιο έμπειρη και δείχνει ικανή να παραμείνει στην πρώτη θέση. Μπορεί ακόμα και το διπλό σήμερ11

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση