20.00 ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ
Προϊστορία: 15-13-15
Πέρυσι: ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ 2-2
ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ: Μετά το πρόσφατο ντεφορμάρισμα της δείχνει να βρίσκει και πάλι ρυθμό, αφού μετά το διπλό στην έδρα της Οντ, ήρθε και το άνετο 2-0 στο γήπεδο της επί της Σάντεφιορντ την προηγούμενη αγωνιστική. Σε ένα ματς που σκόραρε και τα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, με Όμαρσον (12′) και Γουίλερ (44′) και είχε ένα εύκολο απόγευμα. Σύμφωνα, μάλιστα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, εάν κερδίσει σήμερα και την Λίλεστρομ τότε θα ανέβει μόνη δεύτερη στον πίνακα της βαθμολογίας. Τραυματίας και θα συνεχίζει να λείπει για καιρό ο βασικός γκολκίπερ Λάνγκερ (14 συμ.).
Εντός: 4-0-4
Γκολ: 33-23
Τελευταία 5: 2-1-2
ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ: Στην μετριότητα κινείται και φέτος η Λίλεστρομ και δύσκολα να κάνει την υπέρβαση. Μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, ακολούθησε η ήττα από την Στρομσγκόντσετ με 2-1 εντός έδρας, αποτέλεσμα που την έριξε ακόμη πιο χαμηλά. Δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, ενώ μακριά από το γήπεδο της είναι ικανή για όλα (2-4-2). Έτοιμη να πουλήσει τον καλύτερο της παίκτη, τον εξτρέμ Φοφανά (15 συμ./7 γκολ), κάτι που έκανε ήδη με τον αμυντικό Ρίισε (15 συμ.) στην Άαλεσουντ. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.
Εκτός: 2-4-2
Γκολ: 23-21
Τελευταία 5: 1-3-1
Πρoβλέψεις στοίχημα: Δεν θα είναι εύκολο το έργο της Βαλερένγκα, αλλά τα δεδομένα και η έδρα μας οδηγούν στον άσο. Η επιλογή αυτή πληρώνει 1,86 στην Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση