» » » » » Έτοιμη η «Γαλανόλευκη» για το Eurobasket 2015.


Τα ψέμματα… τελείωσαν και η προσοχή στρέφεται πλέον στο Eurobasket 2015.
Η «γαλανόλευκη» αναχώρησε σήμερα το πρωί από την Αθήνα με προορισμό το Ζάγκρεπ, εκεί όπου θα δώσει τους αγώνες της για την πρώτη φάση της διοργάνωσης, με τον Φώτη Κατσικάρη να είναι ξεκάθαρος, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας του είναι το μετάλλιο!
«Είμαστε έτοιμοι. Δουλέψαμε σκληρά όλοι για περίπου ένα μήνα και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε έτοιμοι μετά από έναν μήνα σκληρής δουλειάς και θέλουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι μέσα στο τουρνουά», ανέφερε αρχικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να πανηγυρίσει η Ελλάδα την κατάκτηση του τίτλου προσφέρεται σε απόδοση 8.00 στα προγνωστικά στοιχήματος.
«Είναι ευλογία να συνεργάζεσαι με αυτούς τους παίκτες αλλά και να ζεις καθημερινά μαζί τους. Γιατί γίνεσαι και εσύ καλύτερος και ξέρουμε ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο.
Ο Γιάννης (Μπουρούσης) είναι καλά δεν έχει τίποτα. Έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά χθες τον προφυλάξαμε. Θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι. Έχει αντιμετωπίσει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα στο παρελθόν και έχει αγωνιστεί κανονικά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση