» » » » » » Euro 2016 3ος Όμιλος: Το ντέρμπι κορυφής


21.45 ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ
Προϊστορία: 3-1-1
Πέρυσι: –
ΙΣΠΑΝΙΑ: Σε έναν από τους πιο δυνατούς ομίλους της προκριματικής φάσης, η εθνική ομάδα της Ισπανίας έχει ηττηθεί μονάχα από την Σλοβακία, θέλοντας βέβαια σήμερα να πάρει μια άτυπη ρεβάνς και όχι μόνο. Τα άλλα πέντε παιχνίδια συνοδεύτηκαν με νίκες (5-0-1), όμως ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, με την Ουκρανία να ακολουθεί στο -3. Επίσης, έχει σκοράρει 15 φορές μέχρι στιγμής, η καλύτερη επίδοση του ομίλου, ενώ έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ. Ξεχωρίζουν οι απουσίες του αμυντικού Αλμπιόλ (51 συμ.) και του επιθετικού Μοράτα (5 συμ./1 γκολ).
Εντός: 3-0-0
Γκολ: 15-3
Τελευταία 5: 4-0-1
ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Ονειρική πορεία κάνει στα προκριματικά η Σλοβακία, αφού έχει το απόλυτο των νικών (6-0-0) σε όμιλο με Ισπανία και Ουκρανία. Μάλιστα, την σημερινή της πολύ λαμπρή αντίπαλο, την κέρδισε εντός έδρας πριν έναν περίπου χρόνο με 2-1. Βέβαια κρατά την τύχη στα χέρια της πλέον, αρκεί να παρουσιαστεί σοβαρή και στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να τερματίσει τουλάχιστον στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Πιο δυνατό τεστ από όλα είναι σαφώς το σημερινό στην Ισπανία. Σημαντικές οι απουσίες του στόπερ Σκρτελ (73 συμ./5 γκολ) και του μέσου Κούτσκα (41 συμ./1 γκολ), που είναι τιμωρημένοι.
Εκτός: 3-0-0
Γκολ: 13-3
Τελευταία 5: 5-0-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Αδικούν κατάφορα την Σλοβακία οι αποδόσεις και δεν αξίζει να ασχοληθούμε με σημείο. Ποιότητα υπάρχει στις δύο ομάδες και θα πάμε με το over 2,5 και το 1,80 του Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση