» » » » » » Euro 2016 4ος Όμιλος: Ανώτερη η Γερμανία


21.45 ΣΚΩΤΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Προϊστορία: 1-1-4
Πέρυσι: –
ΣΚΩΤΙΑ: Μεγάλο πισωγύρισμα για την Σκωτία, αφού γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της αδιάφορης Γεωργίας. Από το 37′ πίσω στο σκορ, οι όποιες ευκαιρίες της δεν στάθηκαν αρκετές, ώστε να της δώσουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Το αποτέλεσμα αυτή την έφερε στην τέταρτη θέση του ομίλου και η υπόθεση πρόκριση δυσκόλεψε επικίνδυνα, από την στιγμή μάλιστα, που σήμερα υποδέχεται την Γερμανία και θα πρέπει πολύ να προσπαθήσει για να αποσπάσει κάτι καλό. Δεν βρίσκεται στην αποστολή μεταξύ άλλων ο μέσος Τσάρλι Άνταμ (26 συμ.).
Εντός: 3-0-0
Γκολ: 12-7
Τελευταία 5: 2-2-1
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι με την Πολωνία, την οποία και κέρδισε με 3-0 εντός έδρας. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Γκέτσε, που σκόραρε δύο φορές, ενώ αρχικά τον «χορό» άνοιξε ο Μίλερ. Με το τέταρτο διαδοχικό τους τρίποντο τα «πάντσερ» πέρασαν στην πρώτη θέση του ομίλου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα έχουν κάποιο θέμα με την πρόκριση τους. Σαφώς και με το διπλό σήμερα στην Σκωτία θα «κλειδώσει» σε μεγάλο σωστό και την πρωτιά του ομίλου. Λείπει ως γνωστόν ο εξτρέμ Ρόις (25 συμ./9 γκολ), που τραυματίστηκε. Εκτός και ο αμυντικός Χέβεντες (32 συμ./2 γκολ), Κεντίρα (56 συμ./6 γκολ) και Γκόμεζ (60 συμ./25 γκολ).
Εκτός: 2-0-1
Γκολ: 19-5
Τελευταία 5: 4-1-0
Πρόταση πάμε στοίχημα: Στα δύσκολα κρύβεται η Σκωτία και οι Γερμανοί είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο παραπάνω. Προβάδισμα στο διπλό του 1,50 στην Betshop.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση