» » » » » » Euro 2016 8ος Όμιλος: «Αφεντικό» η Ιταλία


19.00 ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ
Προϊστορία: 0-1-3
Πέρυσι: –
ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Μεγάλο βήμα πρόκρισης, μένοντας για τα καλά στο κόλπο των πρώτων θέσεων, βγάζοντας σπουδαίο διπλό στην Βουλγαρία με 1-0. Ο Φόρεν χάρισε στην ομάδα του το τρίποντο, με τέρμα στο 57′, γκολ που έμελλε να είναι και το πλέον καθοριστικό. Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές για τους Σκανδιναβούς, που έμειναν στην τρίτη θέση του ομίλου, έχοντας μονάχα δύο βαθμούς λιγότερους από την Ιταλία και την Κροατία στον έναν. Από τις απουσίες ξεχωρίζουν ο αμυντικός Ρεγκινίουσεν (21 συμ./2 γκολ) και οι επιθετικοί Ελγιουνούσι (39 συμ./9 γκολ), Αμπντελάουε (33 συμ./7 γκολ).
Εντός: 1-1-1
Γκολ: 8-8
Τελευταία 5: 3-1-1
ΚΡΟΑΤΙΑ: Βαθμολογική απώλεια για την Κροατία, αφού «κόλλησε» στο 0-0 με το Αζερμπαϊτζάν. Είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά και τον έλεγχο του αγώνα, όμως οι καλές ευκαιρίες που σπατάλησε κατέληξαν στο κενό. Ένα αποτέλεσμα που δεν είχει στα σχέδια της η ομάδα του Νίκο Κόβατς, αφού παρέμεινε στην δεύτερη θέση και νιώθει καυτή την ανάσα της Νορβηγίας, που αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας. Την προτελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την Μάλτα, αλλά στο φινάλε θα ταξιδεύσει στην Ιταλία. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Σρνα (123 συμ./21 γκολ). Λείπει ο στόπερ Σίλντενφελντ (23 συμ./21 γκολ).
Εκτός: 1-2-0
Γκολ: 16-3
Τελευταία 5: 2-3-0
Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Σπουδαίο ζευγάρι και όλα είναι πιθανά. Αμφότερες μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον από ένα τέρμα. Το goal/goal πληρώνει 2,13 στην Vistabet.gr


21.45 ΙΤΑΛΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Προϊστορία: 5-4-2
Πέρυσι: –
ΙΤΑΛΙΑ: Λίγο έλειψε να χάσει βαθμούς απέναντι στην κατά πολύ υποδεέστερη Μάλτα, αλλά βρέθηκε στο 70′ ο φορμαρισμένος φορ Πελέ για να της δώσει την εντός έδρας νίκη με 1-0. Δεν έπεισε για άλλη μια φορά η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, αλλά έφτασε έστω και δύσκολα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης, δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Euro, αφού ακολουθούν με έναν και δύο βαθμό διαφορά η Κροατία με την Νορβηγία αντίστοιχα. Οπότε καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή σήμερα στο δεύτερο σερί εντός έδρας ματς, αυτή την φορά κόντρα στην Βουλγαρία. Επιστρέφουν διαθέσιμοι οι στόπερ Κιελίνι και Μπαρτζάλι.
Εντός: 2-1-0
Γκολ: 10-5
Τελευταία 5: 2-3-0
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Οι ελπίδες της λιγόστεψαν σε μεγάλο βαθμό, μετά την εντός έδρας ήττα από την Νορβηγία με 1-0. Δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της και αντί αυτού δέχθηκε το μοιραίο γκολ στο 57′ χωρίς να απαντήσει. Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει την ομάδα του Πέτεφ αρκετά πίσω, αφού μέσα σε όλα έχει να αντιμετωπίσει και την ισχυρή Ιταλία σήμερα εκτός έδρας. Μακριά από το γήπεδο της πάντως έχει ήδη δύο διπλά (2-0-1). Εκτός μεταξύ άλλων ο μέσος Γκάντσεφ (28 συμ./1 γκολ) και ο επιθετικός Μποζίνοφ (43 συμ./6 γκολ).
Εκτός: 2-0-1
Γκολ: 7-8
Τελευταία 5: 1-2-2
Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Λογικό φαβορί η Ιταλία, που δύσκολα δέχεται γκολ. Επιλογή μας το no goal στο 1,55 από την Betshop.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση