» » » » » » » Euro 2016 6ος Όμιλος: Ψάχνει την γιατρικό η Ελλάδα


21.45 ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ
Προϊστορία: 7-4-2
Πέρυσι: –
ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Πέτυχε τον σκοπό της στην Βουδαπέστη και αυτός ήταν να μην ηττηθεί στην Ουγγαρία και τα κατάφερε με το ισόπαλο 0-0. Πήρε λίγα ρίσκα στο παιχνίδι, όμως και η ίδια δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Διατηρήθηκε έτσι αήττητη στους εφτά αγώνες των προκριματικών (4-3-0) και στην δεύτερη θέση του ομίλου, μονάχα πίσω από την Β. Ιρλανδία στον έναν βαθμό. Μεγάλο της «όπλο» η άμυνα, αφού έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα στην διαδικασία αυτή. Ήταν τιμωρημένος, αλλά επιστρέφει για την Ελλάδα ο μέσος Πιντίλι (24 συμ./1 γκολ). Στις απουσίες ξεχωρίζουν αυτές του αμυντικού Ταμάς (25 συμ./3 γκολ) και των επιθετικών Μαρικά (72 συμ./25 γκολ) και Στάνκου (34 συμ./8 γκολ).
Εντός: 2-1-0
Γκολ: 7-1
Τελευταία 5: 3-2-0
ΕΛΛΑΔΑ: Το βαρέλι από ότι φαίνεται έχει και πιο χαμηλά για την εθνική μας ομάδα, αφού αυτή την φορά ήταν η σειρά της Φινλανδίας να μας κερδίσει στο Καραϊσκάκης, στην μοναδική ίσως ευκαιρία που είχαν μέσα στον αγώνα στο 75′ με 1-0. Κάπως βελτιωμένο το πρόσωπο μέχρι ενός σημείο για την ομάδα του Κώστα Τσάνα, με την ΕΠΟ να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ξένου προπονητή. Χωρίς νίκη ακόμη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (0-2-5), ενώ επίσης έχει βρει δίχτυα μόλις δύο φορές στην διαδικασία. Χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον σήμερα στην Ρουμανία. Τραυματίες ο μπακ Τοροσίδης (77 συμ./7 γκολ), με τον μέσο Νίνη (32 συμ./3 γκολ).
Εκτός: 0-2-1
Γκολ: 2-8
Τελευταία 5: 0-1-4
Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν δέχεται γκολ η Ρουμανία, δεν σκοράρει με τίποτα η Ελλάδα. Λογικό το under 2,5 σε απόδοση 1,55 στην Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση