» » » » » » Euro 2016 8ος Όμιλος: Μάχη τριάδας στην Σόφια


21.45 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Προϊστορία: 5-3-2
Πέρυσι: –
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Ζωντανή στο κόλπο τις πρόκρισης παραμένει η Βουλγαρία και ειδικά, μετά το ισόπαλο 2-2 κόντρα στην Ιταλία, αλλά και το διπλό επί της Μάλτας με 1-0, στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι. Έχει απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα της (2-2-2), ενώ βρίσκεται αυτή την στιγμή στην τέταρτη θέση του ομίλου. Από πάνω της και με δύο πόντους διαφορά, η εθνική ομάδα της Νορβηγίας, ομάδα που συναντά σήμερα σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για το αν θα συνεχίζει να ελπίζει και στην συνέχεια. Αρκετά νεανικό το σύνολο, ενώ λείπουν ο στόπερ Ιβάνοφ και ο μέσος Γκάντσεφ.
Εντός: 0-2-1
Γκολ: 7-7
Τελευταία 5: 1-2-2
ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Σημαντική απώλεια βαθμών για τους Νορβηγούς, αφού απέναντι στο υποδεέστερο Αζερμπαϊτζαν και μάλιστα εντός έδρας, «κόλλησα» στο ισόπαλο 0-0. Ένα αποτέλεσμα που δεν είχαν καθόλου στα πλάνα τους και τους κρατά στην τρίτη θέση του ομίλου. Έτσι όχι μόνο δεν παρέμειναν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά νιώθουν και την απειλή από την εθνική ομάδα της Βουλγαρίας, που πρέπει να διατηρήσουν πάση θυσία από κάτω τους. Εκτός έδρας πάντως έχουν βγάλει μέχρι στιγμής δύο διπλά (2-0-1). Σημαντική η απουσία του φορ Ελγιουνούσι της Χόφενχαϊμ.
Εκτός: 2-0-1
Γκολ: 7-8
Τελευταία 5: 3-1-1
Προβλέψεις στοιχήματος: Κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον των δύο ομάδων και σίγουρα αυτό που προέχει πάνω από όλα είναι το αποτέλεσμα. Επιλογή το under 2,5 και το 1,60 από την Betshop.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση