» » » » » » Euro 2016 3ος Όμιλος: Περνάνε τα φαβορί


21.45 ΙΣΠΑΝΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
Προϊστορία: 2-0-0
Πέρυσι: –
ΙΣΠΑΝΙΑ: Όπως ήταν αναμενόμενο, οδηγεί την κούρσα στον τρίτο προκριματικό όμιλο, έχοντας μόλις μία ήττα σε εφτά παιχνίδια (7-0-1) και αυτή είναι εδώ και καιρό από την Σλοβακία. Με ακόμη μία διαφαινόμενη νίκη προκρίνεται και μαθηματικά απευθείας στην τελική φάση του Euro, ενώ έρχεται ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Λογικά δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα κόντρα στο Λουξεμβούργο, με τον τεχνικό Ντελ Μπόσκε να μην έχει μεταξύ άλλων στην διάθεση του τον στόπερ Ρέρχιο Ράμος (130 συμ./10 γκολ) και τον φορ Μοράτα (5 συμ./1 γκολ).
Εντός: 4-0-0
Γκολ: 18-3
Τελευταία 5: 5-0-0
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Το να αποφύγει την τελευταία θέση στον όμιλο είναι και αυτός ένας στόχος για το Λουξεμβούργο και με τέσσερις πόντους, έχει έναν παραπάνω από τα Σκόπια αυτή την στιγμή. Προσπάθησε σε όλη αυτή την διαδικασία να φανεί όσο πιο ανταγωνιστικό μπορεί και σε ορισμένες των περιπτώσεων τα κατάφερε. Έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς (1-1-6) αν και το έργο του σήμερα κόντρα στην Ισπανία, μάλλον είναι αξεπέραστο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, που ανήκουν σε πρωταθλήματα εκτός Λουξεμβούργου, αλλά λείπει κατά πολύ η εμπειρία.
Εκτός: 0-0-4
Γκολ: 4-19
Τελευταία 5: 1-0-4
Προγνωστικά στοιχήματος: Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας και η Ισπανία αναμένεται να πάρει εύκολα το ματς. Το over 3,5 πληρώνει 1,68 στον Stoiximan.


21.45 ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ
Προϊστορία: 2-0-0
Πέρυσι: –
ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Πολύ κοντά στην επιτυχία της πρόκρισης βρίσκεται η Σλοβακία, που δίνει μάχη να κρατηθεί πάνω από την τρίτη Ουκρανία και να πάρει απευθείας το εισιτήριο για το Euro, που θα διεξαχθεί σε μερικούς μήνες στην Γαλλία. Στην ουσία εξαρτάται από τις διαθέσεις και την σοβαρότητα, που θα δείξει στα δύο λεγόμενα βατά ματς που απομένουν, αρχικά σήμερα με την Λευκορωσία και την Δευτέρα μέσα στο Λουξεμβούργο. Λείπει με τραυματισμό ο μπακ Πέκαρικ (63 συμ./2 γκολ) της Χέρτα, ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι δύο του ΠΑΟΚ, Μακ και Σάμπο.
Εντός: 3-1-0
Γκολ: 13-5
Τελευταία 5: 3-1-1
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Δεν κατάφερε να κάνει ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία της και αναμενόμενα βρίσκεται μακριά από την πρώτη τριάδα του ομίλου. Οι δύο νίκες που έχει μέχρι στιγμής (2-1-5) είναι με Λουξεμβούργο και Σκόπια, ομάδες σαφώς που δεν τρομάζουν. Θα ήθελε βέβαια να κλείσει όσο πιο θετικά γίνεται τον προκριματικό όμιλο, παίζοντας σήμερα με την Σλοβακιά και την Δευτέρα εντός με τα Σκόπια. Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη απουσία στα πλάνα του προπονητή Κάτσκεβιτς, ενώ στην αποστολή βρίσκεται κανονικά και ο πολύπειρος Χλεμπ.
Εκτός: 1-1-2
Γκολ: 7-14
Τελευταία 5: 2-0-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι με ισχυρό φαβορί η Σλοβακία, όμως το over 2,5 δίνεται καλύτερα και συγκεκριμένα 2,10 στην Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση