Στοιχηματική ανάλυση για το Europa League στην αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ του Europa League στην Ευρώπη που θα γίνει την Πέμπτη 28/04/2016

Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Με το μυαλό στα παιχνίδια με την Λίβερπουλ, δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 0-0 απέναντι στην Σοσιεδάδ εντός έδρας. Ένα δίκαιο αποτέλεσμα σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού, με την Βιγιαρεάλ να μένει για τρίτο σερί ματς της Πριμέρα Ντιβιζιόν χωρίς νίκη. Σαφώς και τα ημιτελικά του Europa League είναι στο μυαλό των Ισπανών, που θέλουν σκορ πρόκρισης σήμερα έναντι της Αγγλικής ομάδας στο «Μαδριγάλ». Ο προπονητής Μαρθελίνο δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες στόπερ Μουσάτσιο, Χάουμε Κόστα.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Παρότι προηγήθηκε νωρίς με 2-0 της Νιούκαστλ στο ματς του πρωταθλήματος στο «Άνφιλντ» το περασμένο Σάββατο, ωστόσο δεν διατήρησε την συγκέντρωση της στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, για να δεχθεί δύο γκολ και να μείνει στο 2-2. Καλό το πρωτάθλημα, αλλά αυτό που «καίει» τους ανθρώπους της Λίβερπουλ είναι το Europa League και ένα σκορ πρόκρισης σήμερα στο «Μαδριγάλ», ενόψει και του επαναληπτικού που θα ακολουθήσει σε μία εβδομάδα. Νοκ άουτ μεταξύ άλλων ο μέσος Χέντερσον και ο φορμαρισμένος επιθετικός Οριτζί.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ

Αρκετά καλή η άμυνα της Βιγιαρεάλ και ενόψει του επαναληπτικού, το under 2,5 δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο και πληρώνει 1,70 στην Vistabet.
Δείτε επίσης την στοιχηματική ανάλυση για το ματς Σαχτάρ – Σεβίλλη για το Γιουρόπα Λιγκ αλλά και όλα τα live scores από τα πρωταθλήματα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση