» » » » » » » Europa League: Αμφίρροπος ημιτελικός Σαχτάρ – Σεβίλλη

Στοιχηματική ανάλυση για το Europa League στην αναμέτρηση Σαχτάρ – Σεβίλλη

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ του Europa League στην Ευρώπη που θα γίνει την Πέμπτη 28/04/2016

Προϊστορία: 0-1-1
Πέρυσι: –
ΣΑΧΤΑΡ: Νέα απώλεια στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας για την Σαχτάρ, αφού έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Τσερνομόρετς εκτός έδρας. Δύσκολα να κατακτήσει φέτος τον τίτλο, με τη Ντιναμό Κιέβου να προπορεύεται, όμως έχει μεγάλο της στόχο το Europa League, όπου είναι μια ανάσα από τον τελικό του Europa League. Στον προηγούμενο γύρο πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μπράγκα, όμως ο συντελεστής δυσκολίας ανεβαίνει στα ημιτελικά, αφού έχει απέναντι της την τροπαιούχο τις δύο τελευταίες χρονιές Σεβίλλη. Μοναδική απουσία αυτή του αριστερού μπακ Ατσεβέδο.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΣΕΒΙΛΛΗ: Αν και την τέταρτη θέση δεν την προλαβαίνει, αυτό δεν την εμπόδισε να παίξει με πάθος και να πάρει το μεγάλο εντός έδρας τοπικό ντέρμπι επί της Μπέτις με 2-0. Έδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου σκόραρε με τον Γκαμεϊρό στο 67′ και Κόκε στο 80′. Η κατάλληλη τονωτική… ένεση για τους παίκτες του Έμερι, που έχουν μπροστά τους ακόμη μία πρόκληση, τα παιχνίδια για τα ημιτελικά του Europa League με την Σαχτάρ, θεσμό που έχουν κατακτήσει τις δύο τελευταίες χρονιές. Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού ο στόπερ Αντρεόλι, ο αριστερός μπακ Τρεμουλινάς και ο εξτρέμ Κρον-Ντέλι.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προβλέψεις στοιχήματος για το Σαχτάρ – Σεβίλλη

Δύο ποιοτικές ομάδες και παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης, μπορούν να μας οδηγήσουν στο over 2,5 και το 1,93 του Stoiximan.
Δείτε επίσης την στοιχηματική ανάλυση για το ματς Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ για το Γιουρόπα Λιγκ αλλά και όλα τα live scores από τα πρωταθλήματα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση