» » » » » » Champions League: Σπουδαία ρεβάνς Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική ανάλυση για το Champions League στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Δείτε τις εκτιμήσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι του Champions League στην Ευρώπη που θα γίνει την Τετάρτη 04/05/2016

Προϊστορία: 2-2-0
Πέρυσι: –
ΡΕΑΛ Μ.: Ξεπέρασε τις απουσίες και μια πολύ δύσκολη έδρα η Ρεάλ Μαδρίτης, βγάζοντας διπλό επί της Σοσιεδάδ με 1-0. Το γκολ ο φορμαρισμένος Μπέιλ στο 80′, που πήρε το… χρίσμα, μετά τις απουσίες του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και του Μπενζεμά. Δεν ήρθε όμως κάποιο δώρο από τα ματς της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης και έτσι έμεινε στην τρίτη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πλέον, όλη της ενέργεια πάει στην ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι, όπου πρέπει να κερδίσει, μετά το δίκαιο 0-0 του πρώτου αγώνα στην Αγγλία. Εξαιρετικά αμφίβολος ο σταρ Ρονάλντο, που έχει ακόμη ενοχλήσεις, ενώ περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν για τον φορ Μπενζεμά.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: Πολύ κακό παιχνίδι αμυντικά για την Μάντσεστερ Σίτι, που γνώρισε βαριά ήττα με 4-2 από την Σαουθάμπτον στο ματς του πρωταθλήματος που προηγήθηκε. Βέβαια, το μυαλό όλων στον Αγγλικό σύλλογο είναι στην ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης και το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Μάντσεστερ. Οι «πολίτες» έχουν αρκετές ελπίδες πρόκρισης, αρκεί βέβαια να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά στην Μαδρίτη, αφού σπάνια κρατούν ανέπαφη την εστία τους. Σαφώς και θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία, η πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στα καθαρά αγωνιστικά δύσκολα να προλάβει και πάλι ο μέσος Τουρέ, ενώ εκτός παραμένει ο εξτρέμ Νασρί.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προβλέψεις πάμε στοίχημα για το Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Εμπειρία και έδρα είναι με το μέρος της Ρεάλ Μαδρίτης, που μπορεί να κερδίσει την Μάντσεστερ Σίτι και να προκριθεί στον τελικό. Ο άσος στο 1,62 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση