Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Ιταλίας Κάλιαρι – Ρόμα

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Ιταλίας την Κυριακή 28/08/2016

Προϊστορία: 9-9-16
Πέρυσι: –
ΚΑΛΙΑΡΙ: Η επιστροφή της στα μεγάλα… σαλόνια της Serie A συνδυάστηκε με ήττα, χάνοντας την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος από την Τζένοα εκτός έδρας με 3-1. Περισσότερο «αφύπνησε» την αντίπαλο της, με το γκολ που σημείωσε στο 66′ ο Μποριέλο, καθώς μέχρι την λήξη του παιχνιδιού πρόλαβε να δεχθεί τρία γκολ και να χάσει το παιχνίδι. Ούτως ή άλλως είχε να κάνει με μια καλή ομάδα και το δύσκολο πρόγραμμα για τους Σαρδηνούς συνεχίζεται και σήμερα, αφού υποδέχονται την Ρόμα και μετρούν δυνάμεις για το τι μπορούν να καταφέρουν στην παρούσα φάση. Εκτός ο αμυντικός Ντεσένα και ο επιτελικός Ζοάο Πέδρο.
Εντός: –
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 0-0-1
ΡΟΜΑ: Πλήρης απογοήτευση για την Ρόμα, αφού το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League για τρίτη συνεχή χρονιά έσβησε οριστικά. «Κάηκε» και πάλι από τις κόκκινες κάρτες, δεχόμενη δύο απέναντι στην Πόρτο στο «Ολίμπικο» και η ήττα-αποκλεισμός με 3-0 ήρθε αναμενόμενα στην συνέχεια. Πλέον, επικεντρώνεται αρχικά στο πρωτάθλημα, όπου ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια της και συγκεκριμένα με 4-0 επί της Ουντινέζε με 4-0 και εν συνεχεία στο Europa League, όπου κατρακύλησε. Στόχος της να ξεσπάσει σήμερα στην Σαρδηνία και να επέλθει κάπως η ηρεμία, με ένα δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στην Serie A στους δύο ισάριθμους πρώτους αγώνες. Τραυματίες παραμένουν ο στόπερ Ρίντιγκερ και ο αριστερός μπακ Μάριο Ρουί.
Εκτός: –
Γκολ: 4-0
Τελευταία 5: 1-0-0

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Κάλιαρι – Ρόμα

Πληγωμένο θηρίο η Ρόμα, που θα ψάξει τη νίκη στην έδρα της Κάλιαρι για πολλούς λόγους. Δύσκολο παιχνίδι, αλλά το διπλό έχει τον πρώτο λόγο σε απόδοση 2,00 στην (Mybet)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση