» » » » » » » Προκριματικά Μουντιάλ: Ανεβαίνει κι’ άλλο η Ουκρανία

Στοιχηματική ανάλυση για τα προκριματικά του Μουντιάλ Ουκρανία – Φινλανδία

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες των προκριματικών το Σάββατο 12/11/2016
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Μετά από δύο σερί ισοπαλίες σε δύσκολα παιχνίδια με Ισλανδία (1-1) και Τουρκία (2-2) έκανε το καθήκον της απέναντι στο Κόσοβο και έφτασε στο πρώτο τρίποντο της χρονιάς, με 3-0 εντός έδρας. Δεν είχαν περιθώρια για άλλες απώλειες οι Ουκρανοί, καθώς ο όμιλος τους είναι άκρως ανταγωνιστικός και θα πρέπει να φανούν από εδώ και πέρα όσο πιο σοβαροί γίνεται. Δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι σήμερα, αυτή την φορά απέναντι στην Φινλανδία, όπου ο προπονητής Σεφτσένκο δεν έχει στην διάθεση του μεταξύ άλλων τον στόπερ Κατσερίδι (45 συμ./3 γκολ) της Ντιναμό Κιέβου και τον φορ Σελεζνιόφ (52 συμ./11 γκολ) της Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Εντός: 1-1-0
Γκολ: 6-3
Τελευταία 5: 1-2-0
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Μόλις ένας πόντος στα τρία πρώτα παιχνίδια για την εθνική ομάδα της Φινλανδίας και υπάρχει πεποίθηση στις τάξεις της ότι θα μπορούσε να έχει παραπάνω βαθμούς. Αυτό διότι έπαιξε καλά απέναντι στην Κροατία, παρά την ήττα με 1-0, ενώ νωρίτερα είχε χάσει με 3-2 στην Ισλανδία στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Σαφώς και θα περίμενε κάτι παραπάνω στο ισόπαλο 1-1 της πρεμιέρας κόντρα στον Κόσοβο, μένοντας πλέον πίσω. Άκρως απαιτητικό βέβαια και το σημερινό ματς στην Ουκρανία. Δεν είναι αμελητέες απουσίες, αυτές του στόπερ Μοϊσάντερ (54 συμ./2 γκολ), του μέσου Ερεμένκο (73 συμ./5 γκολ) και του φορ Πογιάνπαλο (21 συμ./4 γκολ).
Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 3-5
Τελευταία 5: 0-1-2

Προγνωστικά στοίχημα για το Ουκρανία – Φινλανδία

Οι Ουκρανοί ανοίγουν τα παιχνίδια τους, ενώ και η Φινλανδία από την άλλη πλευρά δημιουργούν έως τώρα ευκαιρίες. Το over 2,5 στο 2,05 από την Goalbet.
Δείτε επίσης:

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση