» » » » » » » Προκριματικά Μουντιάλ: Χωρίς προβλήματα η Ισπανία

Στοιχηματική ανάλυση για τα προκριματικά του Μουντιάλ Ισπανία – Σκόπια

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες των προκριματικών το Σάββατο 12/11/2016
Προϊστορία: 5-0-0
Πέρυσι: –
ΙΣΠΑΝΙΑ: Έκανε το καθήκον της στην Αλβανία και πήρε τη νίκη εκτός έδρας με 2-0 στο πιο πρόσφατο παιχνίδι για τα προκριματικά στις 09/10. Εξάλλου, προερχόταν από το ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Ιταλία και δεν ήθελα να αφήσει περαιτέρω βαθμούς. Οδηγεί την κούρσα του ομίλου μαζί με την «σκουάντρα ατζούρα», έχοντας εφτά πόντους και λογικά δεν θα συναντήσει προβλήματα σήμερα κόντρα στα Σκόπια. Υπάρχουν πάντως προβλήματα απουσιών, καθώς τραυματίες είναι οι δύο στόπερ Πικέ (85 συμ./5 γκολ), Ράμος (140 συμ./10 γκολ), αλλά και ο αριστερός μπακ Άλμπα (50 συμ./6 γκολ).
Εντός: 1-0-0
Γκολ: 11-1
Τελευταία 5: 2-1-0
ΣΚΟΠΙΑ: Μηδέν εις το πηλίκο τα Σκόπια μέχρι στιγμής στα προκριματικά, καθώς μετρούν τρεις ήττες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια. Σαν ομάδα βέβαια είναι ανταγωνιστική, έχοντας χάσει αυτά τα ματς όλα στο ένα γκολ. Αρχικά με 2-1 από Αλβανία και Ισραήλ, ενώ πιο πρόσφατα με 3-2 από την Ιταλία. Βρέθηκε εξάλλου σε δύσκολο όμιλο, καθώς σήμερα σειρά παίρνει η Βραζιλία και το αρνητικό της σερί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχιστεί. Φορμαρισμένος ο φορ Νεστορόφσκι (10 συμ./3 γκολ), με την ομάδα του την Παλέρμο, καθώς σκοράρει το ένα τέρμα μετά το άλλο. Τραυματίες μεταξύ άλλων ο μέσος Ιμπραϊμι (39 συμ./7 γκολ) της Αστάνα και ο επιθετικός Τραϊκόφσκι (31 συμ./8 γκολ) της Παλέρμο.
Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 4-7
Τελευταία 5: 0-0-3

Προβλέψεις πάμε στοίχημα για το Ισπανία – Σκόπια

Παίζουν επιθετικά τα Σκόπια και τα παιχνίδια τους συνοδεύονται από πολλά γκολ. Επιλογή μας το over 3,5 στο 1,80 από την Betshop.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση