Καλημέρα σε όλους σας, αφήνουμε πίσω μας τα παιχνίδια των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων που ολοκληρώθηκαν χτες. Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε να προκριθεί, απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου, παρόλο που ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας σημαντικές και κλασσικές ευκαιρίες να σκοράρει. Σήμερα, έχουμε το κλασσικό πρόγραμμα, με τα ματς όμως να είναι αρκετά περίεργα και δύσκολα σε κάθε πρόβλεψη, παρόλα αυτά, ας δούμε τα σημερινα προγνωστικα στοιχηματος Παρασκευης, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Θα πάρει αποτέλεσμα η Μονπελιέ
Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 27ης αγωνιστικής για την Λιγκ 1, όπου το Στρασβούργο υποδέχεται την Μονπελιέ, σε μία σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες.
Το Στρασβούργο με 30 βαθμούς, απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από τις επικίνδυνες θέσεις και σίγουρα χρειάζεται ακόμα βαθμούς. Ότι κάνει είναι στην έδρα της, όπου έχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας σκοράρει 2 γκολ και δεχτεί 18 τέρματα. Έχει 47 γκολ παθητικό, μία επίδοση που είναι η δεύτερη χειρότερη στην κατηγορία. Συνολικά έχει 18 στα 26 over 2,5 και εννιά στα 13 εντός έδρας. Στα οχτώ τελευταία, έχει έξι ήττες και δύο νίκες με τις αδύναμες Τρουά και Ντιζόν.
Η Μονπελιέ είναι στην έκτη θέση με 38 βαθμούς και παλεύει για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, με 11 ισοπαλίες 26 ματς. Όσο δύσκολα σκοράρει, τόσο εύκολα κρατάει το μηδέν στην άμυνα, με 21 γκολ παθητικό σε 26 ματς. Μία ήττα έχει στα οχτώ τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Μακριά από την έδρα της έχει σκοράρει εννιά γκολ και δεχτεί δέκα τέρματα. Συνολικά, μετράει 20 στα 26 under 2,5 και δέκα στα δώδεκα under 2,5 εκτός έδρας.
Προγνωστικα στοιχηματος Παρασκευης Στρασβούργο – Μονπελιέ: Σημαντικό ματς, με τις δύο ομάδες να χρειάζονται τους βαθμούς, η γηπεδούχος δέχεται εύκολα το γκολ, η Μονπελιέ, μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να πάρει θετικό αποτέλεσμα, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,73 στις εταιριες στοιχηματος
Στρασβούργο – Μονπελιέ @@ 2 DNB σε απόδοση 1,73
Λίγα γκολ στο ματς παραμονής της Λα Λιγκα
Η αγωνιστική στην Λα Λίγκα ξεκινά με την αναμέτρηση Λα Κορούνια – Εσπανιόλ, που αποτελεί ένα ματς παραμονής, αφού οι δύο ομάδες είναι στις επικίνδυνες θέσεις.
Η Λα Κορούνια είναι στην προτελευταία θέση 17 βαθμούς, τρεις πίσω από την σωτηρία αυτή την στιγμή. Διαθέτει την χειρότερη άμυνα με 53 γκολ παθητικό σε 24 παιχνίδια. Στο γήπεδο της έχει απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες, με γκολ 13 υπέρ και 21 κατά. Είναι σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, έχει μαζέψει μόνο δύο βαθμούς στα εννιά τελευταία ματς, ενώ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Λόγω της άμυνας της, έχει περισσότερα over 2,5 τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας.
Η Εσπανιόλ έχει 27 βαθμούς και απέχει εννιά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, με νίκη σήμερα, θα κάνει σημαντικό βήμα παραμονής. Μακριά από την έδρα της, χάνει πολύ από την δυναμική της, μετράει μόνο μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας πετύχει δέκα γκολ και δεχτεί 20 τέρματα. Συνολικά έχει 16 στα 24 under 2,5 και ένα περισσότερο εκτός έδρας. Προέρχεται από έξι ματς χωρίς νίκη και τρεις ισοπαλίες πρόσφατα, με καλές ομάδες.
Προγνωστικα στοιχηματος Παρασκευης Λα Κορουνια – Εσπανιόλ: Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις δύο ομάδες, θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα και θα πάω με τα λίγα γκολ, αφού οι δύο ομάδες θα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές και δεν πάρουν ρίσκα, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,67 στις εταιριες στοιχηματος
Λα Κορουνια – Εσπανιόλ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,67
Με την δύναμη της έδρας στο Μαϊντζ
Και στην Μπουντεσλίγκα η αγωνιστική ξεκινά με παιχνίδι παραμονής, που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως εξάποντο.
Η Μαϊντζ είναι στην θέση των μπαράζ αυτή την στιγμή, με 23 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Βέρντερ Βρέμης και έξι πάνω από το προτελευταίο Αμβούργο. Στην έδρα της, έχει τους περισσότερους βαθμούς, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, με γκολ 15 υπέρ και 17 κατά. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Ενώ σκοράρει η άμυνα της την έχει πληγώσει πολλές φορές. Την προηγούμενη αγωνιστική, πέρασε από την Χέρτα με 0-2, μετά από τρεις ήττες, από καλές ομάδες όμως.
Η Βόλφσμπουργκ έχει έναν βαθμό παραπάνω, βρισκόμενη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχει 12 ισοπαλίες σε 23 παιχνίδια, τις περισσότερες σε όλη την κατηγορία. Μακριά από το γήπεδο της έχει ρεκόρ δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ εννιά υπέρ και 12 κατά. Μία νίκη έχει στα εννιά τελευταία παιχνίδια, ενώ προέρχεται από τρία ματς χωρίς νίκη και δύο ήττες στα πιο πρόσφατα. Ενώ έχει περισσότερα under 2,5, μετράει 15 στα 23 γκολ γκολ συνολικά.
Προγνωστικα στοιχηματος Παρασκευης Μαϊντζ – Βόλφσμπουργκ: Σημαντικότατη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, μπορεί να κριθεί η παραμονή, αν και είναι νωρίς ακόμα, κακές ομάδες, θα ποντάρω στην έδρα και στην δυναμική που έχει εκεί η Μαϊντζ, ο άσσος σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία )είναι σε απόδοση 1,65 στις εταιριες στοιχηματος
Μαϊντζ – Βόλφσμπουργκ @@ 1 DNB σε απόδοση 1,65
Προγνωστικα στοιχηματος Παρασκευης 23 Φεβρουαρίου 2018
Στρασβούργο – Μονπελιέ @@ 2 DNB σε απόδοση 1,73
Λα Κορουνια – Εσπανιόλ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,67
Μαϊντζ – Βόλφσμπουργκ @@ 1 DNB σε απόδοση 1,65

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση