Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω μας τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την ποδοσφαιρική πανδαισία που μας πρόσφεραν και επιστρέφουμε στις εγχώριες διοργανώσεις που γίνονται μάχες. Σήμερα, υπάρχει το κλασσικό αγωνιστικό πρόγραμμα της Παρασκευής, με την έναρξη της αγωνιστικής σε κάποια πρωταθλήματα. Για πολλοστή φορά θα αναφέρω το κίνητρο, που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις προτασεις στο στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Για την απευθείας άνοδο η Φούλαμ
Στην Τσάμπιονσιπ, διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική και η Φούλαμ υποδέχεται την ουραγό Σάντερλαντ, που έχει ελάχιστες ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.
Η Φούλαμ, είναι στην τρίτη θέση με 85 βαθμούς, μόλις έναν βαθμό πίσω από την δεύτερη θέση που δίνει απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην έδρα της είναι ισχυρή, με μόλις δύο ήττες, οχτώ ισοπαλία και 12 νίκες, έχοντας σκοράρει 38 γκολ και δεχτεί 16 τέρματα. Συνολικά έχει 25 στα 44 over 2,5 και 15 στα 22 εντός έδρας. Τρέχει αήττητο σερί από τα μέσα Δεκεμβρίου 2017, μετράει μόνο νίκες και πέντε ισοπαλίες, την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 0-3 της Μίλγουολ. Την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην έδρα της Μπέρμινχαμ, που παραμένει στην κατηγορία οριακά.
Η Σάντερλαντ, είναι στην τελευταία θέση, με έξι πόντους διαφορά από την σωτηρία, θέλει δύο νίκες και παράλληλα ήττες της Μπόλτον, καλύπτοντας και την διαφορά των τερμάτων, των τεσσάρων γκολ. Σε 44 ματς, έχει μόλις έξι νίκες, έχοντας δεχτεί 78 γκολ, μία από τις χειρότερες αμυντικές γραμμές. Μία νίκη έχει το τελευταία τρίμηνο, ενώ μετά από τρεις ισοπαλίες, την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε με 1-2 από την προτελευταία Μπέρτον.
Προτασεις στο στοιχημα Φούλαμ – Σάντερλαντ: Υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, η Φούλαμ κυνηγά την άνοδο, ενώ η Σάντερλαντ μόνο ένα θαύμα θα παραμείνει στην κατηγορία, δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη η Φούλαμ, θα εκμεταλλευτεί την έδρα της και την ποιότητα της και να πάρει την νίκη, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 είναι σε απόδοση 1,35 στις στοιχηματικες εταιριες με αδεια
Φούλαμ – Σάντερλαντ @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,35
Σε καλή κατάσταση η Χοφενχαϊμ
Στην Μπουντεσλίγκα, τρεις στροφές πριν το τέλος η Χοφενχαϊμ υποδέχεται το Αννόβερο, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους.
Η Χοφενχαϊμ βρισκόμενη στην πέμπτη θέση, μείον δύο βαθμούς από την τέταρτη θέση, μπορεί να κάνει όνειρα για το Τσάμπιονς Λιγκ, εκμεταλλευόμενη τυχόν στραβοπάτημα της Μπάγερν Λεβερκούζεν. Είναι εξαιρετική στην έδρα της, μετράει εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 32 υπέρ και 14 κατά. Συνολικά έχει τρία παραπάνω over 2,5 και επτά παραπάνω γκολ γκολ. Προέρχεται από αήττητο σερί οχτώ αγώνων, με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 2-5 της δυνατής Λειψίας.
Το Αννόβερο, έχει 36 βαθμούς, έξι πάνω από την θέση των μπαράζ παραμονής και με τρεις βαθμούς παραμένει και μαθηματικά στην Μπουντεσλίγκα. Εκτός έδρας, συνήθως δεν τα καταφέρνει, έχει δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες, με γκολ 13 υπέρ και 23 κατά. Συνολικά έχει 20 στα 31 γκολ γκολ και 11 στα 11 στα 15 γκολ γκολ εκτός έδρας. Μία νίκη έχει το τελευταίο δίμηνο, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε δίκαια από την Μπάγερν Μονάχου με 0-3.
Προτασεις στο στοιχημα Χοφενχαϊμ – Αννόβερο: Η Χοφενχαϊμ, έχει ισχυρό κίνητρο και ισχυρή έδρα, όπου μπορεί να επιβληθεί εύκολα του Αννόβερο, που χάνεται εκτός έδρας, περιμένω, μία εύκολη επικράτηση της γηπεδούχου Χοφενχαϊμ, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,65 στις στοιχηματικες εταιριες με αδεια
Χοφενχαϊμ – Αννόβερο @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,65
Με φόρα η Σεντ Ετιέν για το Γιουρόπα Λιγκ
Η αγωνιστική στην Γαλλική Λιγκ 1 ανοίγει την αυλαία της στο Μονπελιέ, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Σεντ Ετιέν, που παλεύει για την πέμπτη θέση, όπου υπό προϋποθέσεις δίνει θέση στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ.
Η Μονπελιέ έχει 46 βαθμούς, τέσσερις μακριά από την πέμπτη θέση, αλλά δεν φαίνεται να είναι σε κατάσταση για να τα καταφέρει. Μετράει 16 ισοπαλίες σε 34 ματς, έχοντας ίδιο απολογισμό εντός και εκτός έδρας, με ρεκόρ, πέντε νίκες, οχτώ ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Όσο δύσκολα δέχεται γκολ, τόσο δύσκολα σκοράρει και για αυτό το λόγο, έχει πολλά under 2,5, 25 στα 35 στο σύνολο. Μία φορά έχει κερδίσει από τον Μάρτιο και έπειτα, δεν δείχνει σε καλή κατάσταση, προέρχεται από δύο ήττες, από Μπορντό και Νις.
Η Σεντ Ετιέν, έχει 49 βαθμούς, έναν βαθμό πίσω από την πέμπτη Νις και θα τα δώσει όλα να την περάσει στην βαθμολογία. Εκτός έδρας, έχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και οχτώ ήττες, έχοντας πετύχει 14 γκολ και δεχτεί 22 τέρματα. Σχεδόν μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Παραμένει αήττητη, από τις αρχές Ιανουαρίου, δείχνοντας σε φόρμα, προέρχεται από δύο νίκες και τέσσερις στα πέντε πρόσφατα ματς.
Προτασεις στο στοιχημα Μονπελιε – Σεντ Ετιέν: Η Σεντ Ετιέν, είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και έχει περισσότερες ελπίδες για το Γιουρόπα Λιγκ, θα ακολουθήσω την φόρμα και θα προτείνω το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 2,05 στις στοιχηματικες εταιριες με αδεια
Μονπελιε – Σεντ Ετιέν @@ 2 DNB σε απόδοση 2,05
Προτασεις στο στοιχημα Παρασκευή 27 Απριλίου 2018
Φούλαμ – Σάντερλαντ @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,35
Χοφενχαϊμ – Αννόβερο @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,65
Μονπελιε – Σεντ Ετιέν @@ 2 DNB σε απόδοση 2,05

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση