» » » » Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ



Καλημέρα σας, χτες προέκυψε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το οποίο είναι Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ, που είχαν το προβάδισμα από τους πρώτους ημιτελικούς. Σήμερα, διεξάγονται οι επαναληπτικοί ημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα προκύψει και το ζευγάρι του Europa League, με την Μαρσεϊγ και την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω των αποτελεσμάτων των πρώτων αγώνων. Πάμε κατευθείαν να δούμε τις προτασεις Europa League, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Μικρό προβάδισμα για την Ατλέτικο Μαδρίτης
Στην Μαδρίτη η Ατλέτικο υποδέχεται την Άρσεναλ, με στόχο να υπερασπιστεί το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε στο Λονδίνο και να βρεθεί στο μεγάλο τελικό. Η Άρσεναλ θέλει να σκοράρει οπωσδήποτε για να έχει ελπίδες, ενώ η Ατλέτικο, αν κρατήσει ανέπαφη την εστία της, θα είναι στον τελικό.
Το πρώτο ματς έληξε με 1-1, οι ισορροπίες άλλαξαν από το πρώτο δεκάλεπτο με την αποβολή του Βερσάλικο, με δύο κίτρινες κάρτες. Ή Άρσεναλ, με το παίκτη παραπάνω, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε αισθητά την αντίπαλο της, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Μπόρεσε να σκοράρει με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με τον Λακαζέτ, η Ατλέτικο όμως, οχτώ λεπτά πριν την λήξη ο Κριεζμάν, εκμεταλλεύτηκε μία αμυντική ολιγωρία κάνοντας το 1-1, δίνοντας μικρό προβάδισμα για την ομάδα του.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης, υποβιβάστηκε στο Europa League, παίρνοντας την τρίτη θέση στον όμιλο του Champions League. Στην φάση των 32 απέκλεισε την Κοπεγχάγη με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-1. Στην επόμενη φάση, απέκλεισε την Λοκομοτίβ Μόσχας, εύκολα πάλι με δύο νίκες και συνολικό σκορ 8-1. Στην προημιτελική φάση, είχε πιο δύσκολη αποστολή, απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στο πρώτο ματς εκμεταλλεύτηκε τα κενά της αντιπάλους της και επιβλήθηκε με 2-0, στον επαναληπτικό όμως, στην Πορτογαλία, ηττήθηκε με 1- και χρειάστηκε μία επέμβαση του κίπερ της για να πάρει τελικά την πρόκριση στους ημιτελικούς.
Στην Λα Λίγκα είναι φαβορί για την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, ενώ παραμένει αήττητη στην έδρα της. την προηγούμενη αγωνιστική, επέστρεψε στις νίκες, μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα.
Η Άρσεναλ, πήρε εύκολα την πρώτη θέση στον όμιλο, δίχως να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Στην φάση των 32, κληρώθηκε με τη αδύναμη Έστερσουντς, όπου την κέρδισε με 0-3, ενώ ηττήθηκε με 1-2 στην Αγγλία. Στην επόμενη φάση είχε πιο δύσκολη κλήρωση, όπου αντιμετώπισε την Μίλαν, ήταν όμως σοβαρή και πέρασε πάλι εύκολα με δύο νίκες. Στην προημιτελική φάση αντιμετώπισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου κέρδισε με 4-1 στο πρώτο ματς και έμεινε ισόπαλη με 2-2 στον επαναληπτικό.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στο επόμενο Champions League, αφού έχει μείνει αρκετά πίσω, μοναδική διέξοδος της αποτελεί η κατάκτηση του θεσμού.
Προτασεις Europa League Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ: Αναμένω άλλη μία σκληρή αναμέτρηση, με την πρόκριση να κρίνεται στις λεπτομέρειες, θα ακολουθήσω την τακτική του Σιμέονε και θα προτείνω τα λίγα γκολ, με το under 2,5 να βρίσκεται σε απόδοση 1,80 στις εταιριες στοιχηματος, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα
Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,80
Τον πρώτο λόγο η Μαρσεϊγ
Στην Αυστρία η έκπληξη του θεσμού Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Μαρσεϊγ που έχει προβάδισμα πρόκρισης, μετά το 2-0 της Γαλλίας.
Στην πρώτη αναμέτρηση στην Γαλικία, η Μαρσεϊγ, ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς και ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, μπόρεσε να πάρει την νίκη και το προβάδισμα των δύο τερμάτων για την πρόκριση στον τελικό. Για να μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση η Σάλτσμπουργκ, απαιτείται να κάνει μία υπέρβαση, εκμεταλλευόμενη την έδρα της.
Η Σάλτσμπουργκ, ήταν αήττητη στον όμιλο και δίκαια πήρε την πρώτη θέση. Στην φάση των 32, απέκλεισε την Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην Ισπανία, ισοφάρισε σε 2-2 στις καθυστερήσεις του ματς, στην έδρα της, όμως επιβλήθηκε με 2-1. Στην φάση των 16, είχε δύσκολη κλήρωση με την Ντόρτμουντ, όμως επιβλήθηκε με 1-2 στη Γερμανία και σε συνδυασμό με το 0-0 της Αυστρίας πήρε μία μεγάλη πρόκριση. Στην προημιτελική φάση, είχε πάλι δύσκολο έργο απέναντι στην Λάτσιο, κάνοντας μία τεράστια ανατροπή, στο πρώτο ματς έχασε με 4-2, στον επαναληπτικό όμως, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, βρήκε τον τρόπο να ανατρέψει την κατάσταση, σκοράροντας τρία γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, να κάνει το 4-1 και να παίρνει μία ακόμα μεγάλη πρόκριση.
Στην Αυστρία μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση απομένει για να κατακτήσει τον τίτλο. Για την σημερινή αναμέτρηση δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.
Στον όμιλο η Μαρσεϊγ, είχε μόλις οχτώ βαθμούς, χωρίς να έχει εκτός έδρας νίκη. Στην φάση των 32 απέκλεισε την Μπράγκα, κερδίζοντας με 3-0 στην έδρα της και χάνοντας με 1-0 στην Πορτογαλία. Στην επόμενη φάση, κληρώθηκε με Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου την κέρδισε δύο φορές, με συνολικό σκορ 5-2. Στους προημιτελικούς, είχε πιο δύσκολο έργο απέναντι στην Λειψία, στην Γερμανία έχασε με 1-0, αλλά στον επαναληπτικό, πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, όπου επιβλήθηκε με 5-2, ανατρέποντας το προβάδισμα της Λειψίας, παίρνοντας αυτή την πρόκριση.
Στην Λιγκ 1, είναι δύο βαθμούς μακριά από την δεύτερη θέση και θα δώσει μάχη για την έξοδο της στο επόμενο Champions League. Μόνο δύο φορές έχει ηττηθεί το 2018. Δεν είναι διαθέσιμος ο βασικός κίπερ Μανταντά, ο αμυντικός Σακαϊ, ενώ αμφίβολος είναι ο επιθετικός Μήτρογλου, που δείχνει φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό.
Προτασεις Europa League Σάλτσμπουργκ – Μαρσεϊγ: Η Σάλτσμπουργκ είναι αναγκασμένη να επιτεθεί για να σκοράρει και να αποκτήσει ελπίδες, έτσι η Μαρσεϊγ θα βρει περισσότερους χώρους και μπορεί να μην χάσει σήμερα, θα προτείνω την διπλή ευκαιρία Χ2 σε απόδοση 1,75 στις εταιριες στοιχηματος
Σάλτσμπουργκ – Μαρσεϊγ @@ Χ2 σε απόδοση 1,75
Προτασεις Europa League Πέμπτη 03 Μαϊου 2018
Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,80

Σάλτσμπουργκ – Μαρσεϊγ @@ Χ2 σε απόδοση 1,75 


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση