» »Unlabelled » Ίντερ VS Αταλάντα

Το φαβορί του Scudetto, Ίντερ υποδέχεται την Αταλάντα που κυνηγά το Champions League στο Σαν Σίρο το βράδυ της Τετάρτης, προσπαθώντας να διευρύνει περαιτέρω το πλεονέκτημα των εννέα πόντων στη κορυφή της Serie A.

Μια ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A σε διψήφιο αριθμό περιμένει η Ίντερ καθώς υποδέχεται την Αταλάντα στο Σαν Σίρο την Τετάρτη. Οι γηπεδούχοι προηγούνται στη βαθμολογία μετά τον γύρο των αγώνων του Σαββατοκύριακου με 66 βαθμούς καθώς φαίνονται έτοιμοι να βαδίσουν προς τον τίτλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι πέμπτοι με 46 βαθμούς. Οι δύο ομάδες έχουν παίξει 25 αγώνες.

Οι Νερατζούρι έρχονται από το 4–0 επί της Λέτσε το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ να σκοράρει δύο φορές και τους Νταβίντε Φράτεσι και Στέφαν ντε Βριί να προσθέτουν τα άλλα δύο γκολ. Αυτή ήταν η δέκατη συνεχόμενη νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις, ένα σερί που περιελάμβανε την κατάκτηση του Supercoppa Italiana τον περασμένο μήνα και το προβάδισμα 1–0 στον αγώνα της φάσης των 16 του UEFA Champions League εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Αταλάντα, εν τω μεταξύ, έχει συγκεντρώσει τον δεύτερο περισσότερο αριθμό βαθμών από τους τελευταίους οκτώ γύρους στη Serie A (20), κάτι που την ώθησε να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα. Οι επισκέπτες ήταν υπέροχοι τους τελευταίους μήνες, και ξεκινούν το Σαββατοκύριακο με ένα βαθμό και μια θέση κάτω από τη Μπολόνια στην τέταρτη θέση, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο Σαν Σίρο μόλις το απόγευμα της Κυριακής, έμεινα στο ισόπαλο 1–1 με την Μίλαν χάρη στο πέναλτι ισοφάρισης του Τέιν Κόπμεϊνερς στο 42ο λεπτό.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, όταν τα γκολ των Χακάν Καλχάνογλου και Λαουτάρο Μαρτίνεθ εξασφάλισαν την εκτός έδρας νίκη των Νερατζούρι με 2–1.

Ειδήσεις και τακτικές ομάδας
Ίντερ Μιλάνου

Η Ίντερ θα πρέπει να αντεπεξέλθει χωρίς τις υπηρεσίες του επιθετικού Μάρκους Τουράμ, ο οποίος τραυματίστηκε στον προσαγωγό την Τρίτη, με τους Φραντσέσκο Ατσέρμπι (γάμπα), Στέφανο Σένσι (αστραγάλος) και Χουάν Κουαδράδο (Αχιλλέας) να είναι εκτός, ενώ ο Γιαν Σόμμερ είναι αμφίβολος με μια ασθένεια που τον ανάγκασε να χάσει τη νίκη του περασμένου Σαββατοκύριακου στο Λέτσε.

Αταλάντα

Ενώ ο βετεράνος αμυντικός Χοσέ Λουίς Παλομίνο μπορεί να έχει αναρρώσει από έναν πρόσφατο τραυματισμό στον αστράγαλο, θα πρέπει να συμβιβαστεί με μια θέση στον πάγκο εδώ. Δεν υπάρχουν νέοι τραυματισμοί ή τιμωρίες για τη Αταλάντα αυτό το Σαββατοκύριακο. Έτσι, οι επισκέπτες θα μπορούσαν να παρατάξουν μια αμετάβλητη ενδεκάδα καθώς ταξιδεύουν στο Μιλάνο για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα περίπου.

Ο δανεικός της Μίλαν, Σαρλ Ντε Κετελαέρε, έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα για το 2024 και ο Βέλγος θα έχει στόχο να αυξήσει τον απολογισμό του με έξι γκολ και έξι ασίστ από τότε που έφτασε στην Αταλάντα ως δανεικός.

Ίντερ — Αταλάντα

Η Ίντερ βαδίζει προς το 20ο πρωτάθλημα της, και το κάνει με εντυπωσιακό και κυρίαρχο τρόπο, παραμερίζοντας όλους τους αντιπάλους της και δυνητικά θέτοντας τον εαυτό τους να είναι έτοιμος για επιτυχία και στην Ευρώπη.

Η Αταλάντα είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ιταλική κορυφαία κατηγορία αυτή τη στιγμή. Αλλά οι γηπεδούχοι βρίσκονται απλώς σε μια εντελώς διαφορετική πορεία εκτός έεδρας όσον αφορά τη συνέπεια και την επιθετική της ώθηση

Σήμερα αναμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και από τις δύο ομάδες και στα προογνωστικα θα πάω με το γκολ γκολ σε απόδοση 1,85.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση