» »Unlabelled » Λάτσιο vs Μίλαν

Η Μίλαν ταξιδεύει στην πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει τη Λάτσιο στο στάδιο Ολίμπικο, το βράδυ της Παρασκευής. Οι βαθμοί από αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικοί και για τις δύο ομάδες καθώς παλεύουν για μια θέση στο Champions League.

Η Λάτσιο αυτή τη στιγμή έχει 40 βαθμούς και απέχει οκτώ βαθμούς από την τέταρτη Μπολόνια. Είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζονται μια σειρά από καλά αποτελέσματα στο τελείωμα του πρωταθλήματος.

Όμως ο προπονητής Μαουρίτσιο Σάρι πρέπει να αποφασίσει για τη σημασία του επόμενου αγώνα, με την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League. Η Λάτσιο κέρδισε 1-0 εντός έδρας και έχει μια καλή ευκαιρία να περάσει στα προημιτελικά. Είναι πιθανό ο Σάρι να ξεκουράσει ορισμένους βασικούς του παίκτες την Παρασκευή.

Επιπλέον, ο Πάτρικ έχει διάστρεμμα στον αστράγαλο, ενώ ο Νικολό Ροβέλα παλεύει με τραυματισμό στη βουβωνική χώρα. Το πιθανότερο είναι ότι θα χάσουν το ντέρμπι με τη Μίλαν. Η επιστροφή του Ματία Τζακάνι από τραυματισμό ήταν προσεκτική και χωρίς ρίσκο. Έπαιξε 45 λεπτά την περασμένη εβδομάδα, αλλά ο Ιταλός διεθνής μπορεί να είναι ξανά μόνο στον πάγκο.

Η Μίλαν είναι τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα με 53 βαθμούς, αλλά πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη στους υπόλοιπους 12 αγώνες. Την πρώτη θέση κατέχει η Ίντερ που έχει 69 βαθμούς.

Οι Ροσσονέρι είναι εκτός φόρμας αυτή τη στιγμή, έχουν δύο ήττες και μόλις μία ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η Μίλαν έχασε με 4-2 από τη Μόντσα και 3-2 από τη Ρεν στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο προχώρησε στην διοργάνωση.

Η Μίλαν ήταν ισόπαλη επίσης 1-1 με την Αταλάντα στο Σαν Σίρο καθώς το θαυμαστό γκολ του Ραφαέλ Λεάο ακυρώθηκε με πέναλτι του Τέουν Κούπμαινερς. Το τεχνικό αφεντικό της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, έχει διαθέσιμους τους περισσότερους παίκτες του, αλλά ο Τομάζο Πομπέγκα αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός δράσης με τραυματισμό στον μηριαίο, ενώ ο Μάτια Καλντάρα είναι μακροχρόνια απών.

Ο επιθετικός Λούκα Γιόβιτς παραμένει τιμωρημένος μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα του απέναντι στη Μόντσα πριν από δύο εβδομάδες. Πιθανότατα ο Σέρβος θα ξεκινήσει στη σύγκρουσή του στο Γιουρόπα Λιγκ με τη Σλάβια Πράγας την ερχόμενη Πέμπτη. Ο Πιερ Καλούλου και ο Νταβίντε Καλάμπρια επέστρεψαν και οι δύο στην αποστολή για τον αγώνα με την Αταλάντα.

Πρόβλεψη Λάτσιο — Μίλαν:

Και οι δύο ομάδες είναι σε κακή φόρμα, αλλά νομίζω ότι η Μίλαν θα κερδίσει εδώ. Ο βασικός λόγος για την επιλογή μου είναι το επερχόμενο παιχνίδι της Λάτσιο. Την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League. Η Λάτσιο κέρδισε 1-0 εντός έδρας και έχει μια καλή ευκαιρία να περάσει στα προημιτελικά. Γι’ αυτό περιμένω από τον κόουτς Σαρι να ξεκουράσει κάποιους βασικούς του παίκτες. Αυτός ο αγώνας δεν είναι πολύ σημαντικός για τη Λάτσιο. Η Μίλαν παίζει και στο Europa, αλλά την Πέμπτη. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες τους έχουν περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Και αυτό θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Λάτσιο vs Μίλαν Επιλογή: Η Μίλαν κερδίζει @ 2,28 στις Ελληνικες στοιχηματικες εταιριες

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση