» »Unlabelled » Μπάγερν Μονάχου εναντίον Λάτσιο

Η πρώην νικήτρια του Champions League, Μπάγερν Μονάχου, υποδέχεται τη Λάτσιο στην Allianz Arena, με στόχο να ανατρέψει το πλεονέκτημα των αντιπάλων της.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Ιταλική ομάδα κέρδισε 1-0 στην αντίστροφη αναμέτρηση. Το πέναλτι του Τσίρο Ιμόμπιλε έδωσε στους Μπιανκοσελέστι μια νίκη-σοκ επί των φαβορί. Ο Ιμόμπιλε σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου μετά την αποβολή του Νταγιό Ουπαμεκανό για φάουλ στον Γκουστάβ Ίζακσεν. Οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Η ήττα ήταν πολύ οδυνηρή και πυροδότησε κάποιες μεγάλες αποφάσεις στον σύλλογο. Ο προπονητής Τόμας Τούχελ θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν, όπως και ορισμένοι παίκτες. Θα τα καταφέρει η Μπάγερν απέναντι στην Λάτσιο.

Αυτό είναι ένα ματς που θα μπορούσε να σώσει τη σεζόν για την Μπάγερν. Ο σύλλογος που έχει κατακτήσει την Μπουντεσλίγκα τις τελευταίες 11 σεζόν κινδυνεύει να τελειώσει αυτή τη σεζόν χωρίς τρόπαιο.

Πρώτα γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τη Λειψία στο Γερμανικό Super Cup. Η Μπάγερν είναι επίσης εκτός του εθνικού κυπέλλου έχοντας αποκλειστεί από ομάδα της τρίτς κατηγορίας, Σααμπρίκεν. Τέλος, η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει πλεονέκτημα 10 πόντων στην Μπουντεσλίγκα και οι Βαυαροί χρειάζονται ένα θαύμα για να υπερασπιστούν τον τίτλο.

Αυτό σημαίνει ότι ο σύλλογος θα επικεντρωθεί πλήρως στο Champions League. Μια άλλη αποτυχία απλά δεν είναι επιλογή. Αλλά ο Τούχελ έχει κάποιους τραυματισμούς και ανησυχίες για τιμωρία. Οι Σασά Μποέ, Κινγκσλέι Κομάν, Νουσαΐρ Μαζράουι και Μπούνα Σαρ μένουν σίγουρα στο περιθώριο λόγω τραυματισμών, ενώ ο Λίροϊ Σανέ και ο Σερζ Γκνάμπρι αξιολογούνται ως αμφίβολοι λόγω τραυματισμού στη βουβωνική χώρα και στον μηρό αντίστοιχα. Τέλος, τιμωρημένος είναι ο Νταγιό Ουπαμεκανό λόγω της κόκκινης κάρτας του στην Ιταλία.

Η Λάτσιο κέρδισε τον πρώτο αγώνα στο στάδιο Ολίμπικο, αλλά δεν εντυπωσίασε καθόλου. Είχε 39% κατοχή, αλλά σκόραρε από το σημείο του πέναλτι. Από τότε, οι Λατσιάλοι έχουν παίξει τέσσερα παιχνίδια στη Serie A και έχουν χάσει τα τρία από αυτά.

Η Λάτσιο κέρδισε την Τορίνο, αλλά γνώρισε ήττες από Μπολόνια, Φιορεντίνα και Μίλαν. Ως αποτέλεσμα, βρίσκονται εκτός των ευρωπαϊκών θέσεων και βρίσκονται στην 9η θέση με 40 βαθμούς, 11 βαθμούς απόσταση από την τέταρτη Μπολόνια.

Το χειρότερο είναι ότι η τελευταία ήττα ήταν πολύ απογοητευτική καθώς τρεις παίκτες αποβλήθηκαν. Φυσικά, δικαιούνται να παίξουν στην Ευρώπη, αλλά παραμένει το γεγονός ότι η πειθαρχία δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Πρόβλημα είναι και η εκτός έδρας φόρμα.

Η Λάτσιο έχει χάσει τα μισά από τα εκτός έδρας παιχνίδια της στη Serie A αυτή τη σεζόν. Είναι ξεκάθαρο ότι θα παίξουν «κατενάτσιο», αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαν να σταματήσουν την Μπάγερν στο Μόναχο. Ο προπονητής Μαουρίτσιο Σάρι έχει διαθέσιμους τους περισσότερους παίκτες του για αυτό το ματς, μόνο οι Νικολό Ροβέλα και Πάτρικ αξιολογούνται ως αμφίβολοι.

Πρόβλεψη Μπάγερν Μονάχου εναντίον Λάτσιο:

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε μεγάλη κρίση αυτή τη στιγμή, αν και πιστεύω ότι θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Ακόμη περισσότερο, περιμένω να κερδίσουν με δύο ή περισσότερα γκολ, που σημαίνει ότι θα προκριθούν στα προημιτελικά. Υπάρχει μια ταξική διαφορά μεταξύ δύο πλευρών. Η Μπάγερν ήταν σαφώς καλύτερη ομάδα στο πρώτο ματς και η Λάτσιο κέρδισε μόνο από λάθος του Ουπεμεκάνο. Οι Βαυαροί έχουν πλέον το πλεονέκτημα έδρας και αυτό δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Η γεμάτη Allianz Arena θα πιέσει τους φιλοξενούμενους. Και το πιο σημαντικό, η Μπάγερν έχει έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά με την ποιότητα και την εμπειρία του — τον Χάρι Κέιν. Συμμετείχε άμεσα σε 19 γκολ από ισάριθμους εντός έδρας αγώνες του Champions League μέχρι σήμερα.

Επιλογή Μπάγερν vs Λάτσιο: Μπάγερν Μονάχου-1,5 AH @ 1,81 στις στοιχηματικες εταιριες

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση