» »Unlabelled » Νότιγχαμ Φόρεστ vs Λίβερπουλ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα υποδεχθεί τη Λίβερπουλ στο Σίτι Γκράουντ το απόγευμα του Σαββάτου σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο στην Premier League.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν παίξει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επομένως βρίσκονται ακριβώς έξω από τη ζώνη πτώσης. Τα πραγματικά αποτελέσματα είναι ανάμεικτα, έχουν μία νίκη και μία ήττα στους δύο τελευταίους αγώνες. Η Λίβερπουλ είναι το μεγάλο φαβορί στις εταιριες στοιχηματων.

Η Νότιγχαμ κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τη Γουέστ Χαμ με 2-0, αλλά ηττήθηκε με 4 — 2 από την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ. Όπως είδατε, σκόραραν δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι. Ο προπονητής Νούνο Σάντο θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένος με τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά δεν υπάρχει χώρος για χαλάρωση.

Μόλις 4 βαθμοί χωρίζουν τη Νότιγχαμ από τη 18η Λούτον. Ο Σάντο σίγουρα νιώθει πίεση, όπως και οι παίκτες. Υπάρχουν μερικά επιπλέον ζητήματα — όλοι οι Ιμπραΐμ Σανγκαρέ, Όλα Έινα και Γουιλί Μπολί επέστρεψαν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τραυματισμούς και πιθανότατα η τριάδα δεν θα παίξει εδώ. Αποκλείστηκαν επίσης οι δανεικοί Νούνο Ταβάρες και Κρις Γουντ της Άρσεναλ.

Η Λίβερπουλ είναι πρωτοπόρος και αυτή είναι μια επιτυχημένη περίοδος για αυτήν. Το περασμένο Σαββατοκύριακο κέρδισε την Τσέλσι με 1-0 μετά την παράταση και σήκωσε το τρόπαιο στο Carabao Cup.

Ο αρχηγός Φίρχιλ φαν Ντάικ ήταν ο σκόρερ του νικητηρίου γκολ. Αυτό που είναι σημαντικό να αναφερθεί, ο Κλοπ αναγκάστηκε να δώσει ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες του. Η Λίβερπουλ ήταν επίσης επιτυχημένη στο Κύπελλο Αγγλίας την Τετάρτη, όταν το «νηπιαγωγείο του Κλοπ» κέρδισε τη Σαουθάμπτον με 3-0 στο Άνφιλντ και εξασφάλισε την πρόκριση στους προημιτελικούς.

Ο Λιούις Κούμας άνοιξε το σκορ με ένα χτύπημα στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου, ενώ ο Τζέιντεν Ντανς είχε μια αξέχαστη βραδιά αφού σημείωσε δύο γκολ. Η κατάσταση τραυματισμών είναι ακόμα περίπλοκη και κάποιοι από τους νεαρούς θα μπορούσαν να παίξουν ξανά.

Οι Ζοέλ Ματίπ, Μπεν Ντόουακ, Κέρτις Τζόουνς, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Στέφαν Μπάιτσετιτς, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ντιόγκο Ζότα και Άλισον Μπέκερ είναι σίγουρα στο περιθώριο, όπως και ο Σαλάχ.

Ο Κλοπ ρωτήθηκε για τις πιθανότητες να κάνουν την επιστροφή τους οι Ντόμινικ Σζομποσλάι και Ντάργουιν Νούνιες αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά ο Γερμανός απάντησε απλά «Δεν ξέρω». Ο Γουατάρου Έντο και ο Ράιαν Χράφενμπερχ τραυματίστηκαν στον τελικό του League Cup και και οι δύο αξιολογούνται ως αμφίβολοι. Ο Άντι Ρόμπερτσον δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Σαουθάμπτον λόγω ασθένειας, αλλά θα μπορούσε να αναρρώσει εγκαίρως για αυτόν τον αγώνα.

Πρόβλεψη Νότιγχαμ Φόρεστ εναντίον Λίβερπουλ:

Περιμένω και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο City Ground. Η Λίβερπουλ έχει σκοράρει στα 50 από τα 51 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Θα λείψει σίγουρα ο Σαλάχ και ο Τζότα, πιθανότατα και ο Ντάρβιν Νούνες. Παρόλα αυτά, οι Κόκκινοι έχουν σκοράρει τέσσερα κόντρα στη Λούτον ακόμη και χωρίς την αναφερόμενη τριάδα. Η Νότιγχαμ, εν τω μεταξύ, είναι χωρίς τον Γουντ, αλλά τον Τάιβο Αβονίγι — σκόρερ του μοναδικού γκολ σε αυτό ακριβώς το παιχνίδι την περασμένη σεζόν.

Νότιγχαμ Φόρεστ vs Λίβερπουλ Επιλογή: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες — Ναι @ 1,64 στις εταιριες στοιχηματων

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση