» » » » » » » Spot tips Παρασκευή 25 Μαρτίου. Εύκολη νίκη για την Ισπανία.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Αυστρία-Βέλγιο. 7 βαθμούς για την Αυστρία, 4 βαθμούς σε 3 αγώνες το Βέλγιο στον όμιλο, ευάλωτες αμυντικά και οι δύο ομάδες, τον Δεκέμβριο στο Βέλγιο το ματς είχε έρθει 4-4, το ίδιο αναμένουμε να γίνει και σήμερα, θα πάμε με το over 2.5

##Ουγγαρία-Ολλανδία. Αήττητη μέχρι τώρα η Ολλανδία, 3 νίκες και μία ήττα για την Ουγγαρία, έχει κάποιες απουσίες η Ολλανδία, έχει το προβάδισμα η Ολλανδία αλλά όχι εύκολα.

##Σερβία-Β.Ιρλανδία. Από μία νίκη μέχρι τώρα έχουν οι σημερινοί αντίπαλοι, δεν υπάρχει αξία στον άσσο, ίσως τύχη έχουν τα λίγα γκολ.


##Μίλτον Κεϊνς Ντονς-Γουόλσολ. Μεγάλη νίκη της Μίλτον επί της φορμαρισμένης Πιτέρμπορο την Δευτέρα, κακή αμυντικά η φιλοξενούμενη Γουόλσολ, έχει το προβάδισμα η Μίλτον.

##Μπρέντφορντ-Καρλάϊλ. Αδιάφορο ματς.

##Μπρίστολ Ρόβερς-Πιτέρμπορο. Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει η Πιτέρμπορο μετά το σπάσιμο του νικηφόρου σερί, από μεγάλο διπλό προέρχεται η Μπρίστολ Ρόβερς και είναι στο -4 από την σωτηρία, θα πάμε με τα πολλά γκολ σύμφωνα με το ανοικτό παιχνίδι της Πιτέρμπορο.

##Χάρτπουλ-Ροτσντέϊλ. Αδιάφορο ματς χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

##Λίνκολν-Ρόδεραμ. Εκτός φόρμας η Ρόδεραμ με 5 χωρίς ήττα και πλέον είναι εκτός Πλέϊ Οφ, αδιάφορη η γηπεδούχος, δεν θα πάρουμε θέση.

##Νορθάμπτον-Τορκί. Δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση η φιλοξενούμενη Τορκί, μέτρια ομάδα η Νορθάμπτον, μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Τορκί.

##Σλοβενία-Ιταλία. Στην πρώτη θέση η Ιταλία με 10 βαθμούς, στην δεύτερη θέση η Σλοβενία με 7 βαθμούς, δεν θέλει να χάσει η Ιταλία, αναμένουμε κλειστό ματς με λίγα γκολ οπότε το under 2.5 μπορεί να παιχτεί.

##Ισπανία-Τσεχία. Πολύ καλύτερη ομάδα η Ισπανία και εντός έδρας μπορεί να κάνει μία εύκολη νίκη.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση