» » » » » » Preview Premier League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπόλτον

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα


Preview Premier League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπόλτον
Για την 21η αγωνιστική της Premier league η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπόλτον σε ένα σημαντικό αγώνα και για τις δύο ομάδες αφού δεν έχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες.



Η Μάντσεστερ Γιουν. προκρίθηκε στην επόμενη φάση του FA Cup επί της συμπολίτισσα Σίτι με 2-3, σε αυτή βοήθησε ο διαιτητής που απέβαλε τον κεντρικό αμυντικό Κομπανί αδικαιολόγητα.


Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 45 βαθμούς, 3 πίσω από την πρωτοπόρο Σίτι και ισοβαθμώντας με την Τότεναμ.



Εντός έδρας έχει 7 νίκες, μία ισοπαλία και 2 ήττες με γκολ 30 υπέρ και 14 κατά.


Πριν τον αγώνα κυπέλλου είχε πραγματοποιήσει δύο πολύ κακές εμφανίσεις και δικαίως έχασε από την ουραγό Μπλάκμπερν και την δυνατή φέτος Νίουκαστλ.


Οι παίκτες του Σερ Αλεξ Φεργκίουσον δεν δείχνουν σε καλή κατάσταση και πρέπει να φανούν ιδιαίτερα βελτιωμένοι αν θέλουν να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης.


Εκτός παραμένουν οι Νεμάνια Βίντιτς, Τομ Κλέβερλι και Νταρεν Φλέτσερ ενώ κανονικά διαθέσιμοι είναι ο Σμόλινγκ και ο Εβανς.


Τα πράγματα δεν έχουν πάει όπως έχουν προγραμματιστεί για την Μπόλτον αυτή τη σεζόν πραγματοποιεί ένα απογοητευτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και εξακολουθεί να είναι στην ζώνη του υποβιβασμού.


Βρίσκεται στην 18η θέση με 16 βαθμούς, μεγάλο πρόβλημα αποτελεί η αμυντική λειτουργία της διότι έχει δεχτεί 43 γκολ συνολικά σε 20 παιχνίδια.


Για το κύπελλο δεν κατάφερε να επιβληθεί της Μακλσφίλντ μένοντας στο 2-2, έτσι θα υπάρξει ρεβάνς στην έδρας της όπου θα κριθεί η πρόκριση.


Εκτός έδρας έχει 4 νίκες και 6 ήττες με 14 γκολ υπέρ και 19 γκολ κατά. Στα 2 τελευταία ματς που έδωσε μακριά από το γήπεδο της έφυγε με την νίκη νικώντας την Μπλάκμπερν και την Έβερτον με το ίδιο σκορ.


Η Μπόλτον διαθέτει επί του παρόντος το χειρότερο εντός έδρας ρεκόρ, έχοντας χάσει 8 από 10 εντός έδρας ματς αυτή τη σεζόν και αν θέλει να παραμείνει την κατηγορία πρέπει να βελτιωθεί.


Βλέποντας ότι η Γιουναϊτεντ έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια στο σπίτι της και ότι η Μπόλτον κέρδισε τα δύο τελευταία εκτός έδρας της δίνει κάποιες πιθανότητες να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Ολντ Τράφορντ.


Ο ηγέτης της άμυνας και ο αρχηγός Γκάρι Κεϊχιλ με 18 συμμετοχές και 1 γκολ είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Τσέλσι, για το κύπελλο δεν αγωνίστηκε.

Ο βασικός τερματοφύλακας Γιασκελαϊνεν με 18 συμμετοχές είναι αμφίβολος και δεν έχει πολλές ελπίδες να αγωνιστεί.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πιθανές ενδεκάδες


Μάντσεστερ Γιουν. (4-4-1-1): Ντε Χεα - Τζόουνς, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Εβρά - Βαλέντσια, Κάρικ, Άντερσον, Νάνι - Ρούνεϊ - Γουέλμπεκ.


Μπόλτον (4-5-1): Μπογκνταν - Στεινον, Κναϊτ, Κεϊχιλ, Ρικετς - Ιγκλίς, Ρεο Κοκερ, Νταϊβις, Μουαμπα, Πετροφ - Νγκογκ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση