betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


"900άρης" ο Ράιαν Γκιγκς.
Τις 900 συμμετοχές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φτάσει στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με την Τσέλσι ο Ράιαν Γκιγκς.


Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με την Τσέλσι προσφέρεται σε απόδοση 2,87.


Ο Ουαλός έχει εδώ και χρόνια καθιερωθεί από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη βασική εντεκάδα της ομάδας, αποτελώντας, μάλιστα, αναπόσπαστο κομμάτι της με την προσφορά του να κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική.



Βρίσκεται στους "μπέμπηδες" από την ηλικία των 14 ετών, όταν δηλαδή ο έμπειρος προπονητής διέκρινε το ταλέντο του και εισηγήθηκε την απόκτησή του από τις ακαδημίες της συμπολίτισσας Μάντσεστερ Σίτι.


Στα 17 του έκανε το ντεμπούτο του με τους "κόκκινους διαβόλους" και από τότε φρόντισε να δείξει τα διαπιστευτήριά του και να επιβεβαιώσει όσους έκαναν λόγο για έναν "μαέστρο" στον χώρο του κέντρου.


Ο 37χρονος, πλέον, ποδοσφαιριστής που με τα γκολ, τις ασίστ του, αλλά και τη γενικότερη προσφορά του φρόντισε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, αναμένεται να φτάσει τις 900 συμμετοχές με την ομάδα και να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.


Η νίκη της Τσέλσι στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρεται σε απόδοση 2,50.


Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον βρετανικό Τύπο, ο έμπειρος μέσος μίλησε για όλα τα παραπάνω, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του:


"Είναι τεράστιο επίτευγμα να ξεπεράσω τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον και θα δούμε από εδώ και πέρα μέχρι που θα φτάσω.
Σύντομα θα καθίσουμε με την διοίκηση και θα δούμε τι θέλουμε. Αυτή την στιγμή νιώθω καλά και θέλω να συνεχίσω".


Η ομάδα του φιγουράρει στην κορυφή της Premiership, αλλά καθώς ισοβαθμεί με τη "Σίτι", η κάθε αναμέτρηση γι’ αυτήν είναι στο εξής τελικός.
Ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσουν την Τσέλσι, σ’ έναν ακόμη πολύ καθοριστικό αγώνα.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση