» » » » » » Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Νίνη.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Νίνη.
Παρά τα όσα ακούγονται και τείνουν προς το αντίθετο, οι άνθρωποι της Πάρμα διαψεύδουν ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Σωτήρη Νίνη.


Η νίκη της Πάρμα στην εντός έδρας αναμέτρηση της Serie A με τη Νάπολι προσφέρεται σε απόδοση 3,60.


Ο ιταλικός σύλλογος φέρεται εδώ και καιρό να βολιδοσκοπεί περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Ελλάδα, καθώς εκτός από το όνομα του νεαρού εξτρέμ, έχουν ακουστεί κατά καιρούς και άλλα.



Βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας (24 αγώνες, 29 βαθμοί), και αν και δεν έχει σωθεί ακόμη, έχει αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδια του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.


Τα ελληνικά Μέσα έχουν βουίξει πως μέσα σε αυτά τα πλαίσια ετοιμάζεται να κάνει δικό του και τον άσσο του Παναθηναϊκού, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι.


Από την άλλη πλευρά, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έκανε το ντεμπούτο του στο "τριφύλλι" το 2006 και μετά από πεντέμισι, περίπου, χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, θα καλοέβλεπε την προοπτική να ανοίξει τα φτερά του για... πέταγμα εκτός συνόρων.


Να καταλήξει στο over η αναμέτρηση της Πάρμα με τη Νάπολι προσφέρεται σε απόδοση 2,10.


Ο Νίνης, όμως, δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής, του οποίου η παρουσία στα ελληνικά γήπεδα φέρεται να εξετάζεται από τους Ιταλούς, καθώς πολύ έντονα ακούγεται και το όνομα του Στέφανου Καπίνο που αγωνίζεται και αυτός στους "πράσινους".







Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της Πάρμα Πιέτρο Λεονάρντι σε ελληνική εφημερίδα αναφορικά με τις δύο υποθέσεις:


"Θα σας θυμίσω ότι είχα πει πως ο Νίνης δεν είναι ο μόνος παίκτης που παρακολουθούμε. Πάντως, δεν έχουμε προχωρήσει την υπόθεση. Γνωρίζουμε ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά δεν υπάρχει καμία συμφωνία μαζί του.
Ίσως εσείς στην Ελλάδα να ξέρετε καλύτερα. Πιστεύετε αλήθεια ότι μπορεί να εξελιχθεί σε νέο Τζιοβίνκο; Εγώ θα πω μόνο το εξής: θεωρώ ότι ο Νίνης έχει το ταλέντο για να πετύχει στην Ιταλία", για να συμπληρώσει:
"Δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον για τον Καπίνο".


Αναμένεται, λοιπόν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να φανεί τι θα συμβεί πραγματικά.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση